- Reaction score
- 83.759
Δεν είναι. Κοίτα καλά. Κανένα πόδι δεν είναι κομμένο.Κοτζάμ φωτογραφία, δεν είδες ότι τουλάχιστον 3 από τα 8 πόδια είναι λειψά;
Δεν είναι. Κοίτα καλά. Κανένα πόδι δεν είναι κομμένο.Κοτζάμ φωτογραφία, δεν είδες ότι τουλάχιστον 3 από τα 8 πόδια είναι λειψά;
Κοτζάμ φωτογραφία, δεν είδες ότι τουλάχιστον 3 από τα 8 πόδια είναι λειψά;
Πού πάτε και τρώτε ρε;
εγώ τα βλέπω αναγεννημένα από προηγούμενο φάγωμα..όσο έκοβε βόλτες ζωντανόΔεν είναι. Κοίτα καλά. Κανένα πόδι δεν είναι κομμένο.
δεν σε λυπάμαι πλέον...Ωραία περνάμε στη διανυκτέρευση...
Ίσως εδώ σου λυθούν οι απορίες.Καλημέρα και ερώτηση:
Άμα τρώω όσπρια, επιτρέπεται την επόμενη μέρα να ακούω απο το «στερεοφονικό» ή οι πορδές που μου ξεφεύγουν, επηρεάζουν/αλλοίωνουν τις μεσοχαμηλές;
Αναμένω τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εννοείτε και αλλοιώνουν τον ήχο αλλά το καταπολεμάς με το φαινόμενο Fart Flame!Καλημέρα και ερώτηση:
Άμα τρώω όσπρια, επιτρέπεται την επόμενη μέρα να ακούω απο το «στερεοφονικό» ή οι πορδές που μου ξεφεύγουν, επηρεάζουν/αλλοίωνουν τις μεσοχαμηλές;
Αναμένω τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ξέρει τι λέει αυτός ,στερεοφονικό διότι το στέρεό του είναι κακός φονιάς.στερεοφωνικο ? η στεροφονικο ?
αμα τα βρασεις καλα, και βαλεις μπολικο λεμονι ....κοβουν οσο ναναι οι μεσαιες.......
κάτι λείπει...κάτι λείπει...κάτι λείπει...
Τις έχεις μετρήσει με UMIK να δούμε απόκριση?Καλημέρα και ερώτηση:
κάτι λείπει...κάτι λείπει...κάτι λείπει...
το υπόλοιπο γεύμα που είναι?βασιλικο δειπνο
κινοα μπιο
λιγη τοματα-αγουρι - 1 ελιες
μαι φετα λεπτη ντιγκελ
View attachment 102513
σαπίλα βρωμοκονσέρβα. . . και πάλι κάτι λείπει