- Reaction score
- 90.593
Δεν είναι. Κοίτα καλά. Κανένα πόδι δεν είναι κομμένο.Κοτζάμ φωτογραφία, δεν είδες ότι τουλάχιστον 3 από τα 8 πόδια είναι λειψά;![]()
Δεν είναι. Κοίτα καλά. Κανένα πόδι δεν είναι κομμένο.Κοτζάμ φωτογραφία, δεν είδες ότι τουλάχιστον 3 από τα 8 πόδια είναι λειψά;![]()
Κοτζάμ φωτογραφία, δεν είδες ότι τουλάχιστον 3 από τα 8 πόδια είναι λειψά;
Πού πάτε και τρώτε ρε;![]()
εγώ τα βλέπω αναγεννημένα από προηγούμενο φάγωμα..όσο έκοβε βόλτες ζωντανόΔεν είναι. Κοίτα καλά. Κανένα πόδι δεν είναι κομμένο.
δεν σε λυπάμαι πλέον...Ωραία περνάμε στη διανυκτέρευση...![]()
Ίσως εδώ σου λυθούν οι απορίες.Καλημέρα και ερώτηση:
Άμα τρώω όσπρια, επιτρέπεται την επόμενη μέρα να ακούω απο το «στερεοφονικό» ή οι πορδές που μου ξεφεύγουν, επηρεάζουν/αλλοίωνουν τις μεσοχαμηλές;
Αναμένω τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εννοείτε και αλλοιώνουν τον ήχο αλλά το καταπολεμάς με το φαινόμενο Fart Flame!Καλημέρα και ερώτηση:
Άμα τρώω όσπρια, επιτρέπεται την επόμενη μέρα να ακούω απο το «στερεοφονικό» ή οι πορδές που μου ξεφεύγουν, επηρεάζουν/αλλοίωνουν τις μεσοχαμηλές;
Αναμένω τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ξέρει τι λέει αυτός ,στερεοφονικό διότι το στέρεό του είναι κακός φονιάς.στερεοφωνικο ? η στεροφονικο ?
αμα τα βρασεις καλα, και βαλεις μπολικο λεμονι ....κοβουν οσο ναναι οι μεσαιες.......
κάτι λείπει...κάτι λείπει...κάτι λείπει...
Τις έχεις μετρήσει με UMIK να δούμε απόκριση?Καλημέρα και ερώτηση:
κάτι λείπει...κάτι λείπει...κάτι λείπει...![]()
το υπόλοιπο γεύμα που είναι?βασιλικο δειπνο
κινοα μπιο
λιγη τοματα-αγουρι - 1 ελιες
μαι φετα λεπτη ντιγκελ
View attachment 102513
σαπίλα βρωμοκονσέρβα. . . και πάλι κάτι λείπει![]()
![]()