- Reaction score
- 76.678
Να γράψω κι εγώ;
σιγά μη του πλερώσουμε και τις μπεντζίνες για την κ@υλα που έζησεAλεξανδρε ξεχασα να σου πω φεύγοντας να μην γράφεις τίποτα.
Ελπίζω να σε αποζημιωσα γιατί έκανες και κάποιο δρόμο ρε συ.
Να γράψω κι εγώ;
Εδώ που φτάσαμε..Να γράψω κι εγώ;
Με το παραπάνω με αποζημίωσες !!!! Σε περιμένω στη πρώτη ευκαιρία να κατέβεις και εσυ !!!Aλεξανδρε ξεχασα να σου πω φεύγοντας να μην γράφεις τίποτα.
Ελπίζω να σε αποζημιωσα γιατί έκανες και κάποιο δρόμο ρε συ.
Χαρη μη σου πω η εμπειρια αξιζει και βενζινες απο την Αλεξανδρουπολη.....σιγά μη του πλερώσουμε και τις μπεντζίνες για την κ@υλα που έζησε
[DOUBLEPOST=1533591646][/DOUBLEPOST]
Είπα θα σε κλειδώσω μες την μαυρίλα και θα δεις θρίλερ.Μ' έβαλε να γονατίσω και να ορκιστώ στην παναγίτσα και τον μικρό χριστούλη οτι δε θα πω τίποτα.
θα μπορούσες πολύ απλά να πεις ότι έκατσες στα 4 μπροστά του...Μ' έβαλε να γονατίσω και να ορκιστώ στην παναγίτσα και τον μικρό χριστούλη οτι δε θα πω τίποτα.
Δεν μασάει από τέτοια ο ΜήτσουλαςΕίπα θα σε κλειδώσω μες την μαυρίλα και θα δεις θρίλερ.
Είχες φαγωθεί να ακούσεις jbl εεε? Εντάξει σου έφυγε η απορία?Χτες τελικά είχα την ευκαιρία να γνωρισω από κοντά το Στάθη και στη συνέχεια να ακουσω το σεταπ του. Η φράση "σοκ και δέος" που είχε γράψει ο makis.pol περιγράφει απόλυτα αυτό που εζησα. Ακαριαία μπασα που σου κοβουν την ανάσα με τρομερή αίσθηση του surround και απίστευτοι διάλογοι που κάνουν τα κανονικά σινεμά να ντρέπονται. Αυτά σε συνδυασμό με το jvc σε ένα χωρο φροντισμένο και ντυμένο με μαύρο βελούδο όπου νόμιζες ότι βλέπεις από oled αποτελούν το χώρο του Στάθη που είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος που έχω επισκεφτεί.
Υ.Γ Στάθη τεράστιε σε ευχαριστώ για τη
παρουσίαση και τη φιλοξενία !!!
Από φωτογραφίες όμως τίποτα γιατί ??
Αφού ξέρετε ότι την παίζω με τέτοια....
θα μπορούσες πολύ απλά να πεις ότι έκατσες στα 4 μπροστά του...
[DOUBLEPOST=1533593655][/DOUBLEPOST]
Δεν μασάει από τέτοια ο Μήτσουλας
αρκεί να έχει χώρο πίσω από τον καναπέ...
Ναι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Βέβαια ήταν όλο το σεταπ φονικό.Είχες φαγωθεί να ακούσεις jbl εεε? Εντάξει σου έφυγε η απορία?
ντροπή σου ......που τα λες ολα...
σιγά που θα κρυφτούμεντροπή σου ......που τα λες ολα...
το μυαλό σου στο σεχ το έχειςΔηλαδή; Για πες..... Δεν εισχωρήσαμε ποτέ πουθενά;.... ούτε κανονικά ούτε παρα - φύση; O fuck......