Τι είδαμε, τι θα δούμε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.596
9/10
4K και Atmos και σου φεύγουν τα κ@κ@κια :o
ήχο θα έβαζα 108-)
Το ξαναείδα (και) με Atmos. Ευτυχώς. Άλλη ένταση, άλλα εφέ, άλλος ήχος, άλλη αίσθηση, άλλη ταινία. :party:

Έκανα το σφάλμα κι έβαλα για λίγο και το πρώτο Avengers σε 4Κ και Atmos, ενώ δεν είχα χρόνο. :confused:
Όποιος την έχει, ας δει την σκηνή που καταστρέφεται το εργαστήριο, και μετά ας βάλει την ίδια σκηνή σε DTS-MA....:whistling:
Άντε να τη σταματήσω, να μαζευτώ και να φορτώσω τα πράγματα για τις διακοπές...:headbang:
Δεν βλέπω την ώρα επιστρέφοντας να ξαναδώ ολόκληρη την τριλογία.

...21 Αυγούστου βγαίνει και το Deadpool 2 σε Atmos. Θα περιμένω μέχρι τότε για να το δω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.677
Το ξαναείδα (και) με Atmos. Ευτυχώς. Άλλη ένταση, άλλα εφέ, άλλος ήχος, άλλη αίσθηση, άλλη ταινία. :party:

Έκανα το σφάλμα κι έβαλα για λίγο και το πρώτο Avengers σε 4Κ και Atmos, ενώ δεν είχα χρόνο. :confused:
Όποιος την έχει, ας δει την σκηνή που καταστρέφεται το εργαστήριο, και μετά ας βάλει την ίδια σκηνή σε DTS-MA....:whistling:
Άντε να τη σταματήσω, να μαζευτώ και να φορτώσω τα πράγματα για τις διακοπές...:headbang:
Δεν βλέπω την ώρα επιστρέφοντας να ξαναδώ ολόκληρη την τριλογία.

...21 Αυγούστου βγαίνει και το Deadpool 2 σε Atmos. Θα περιμένω μέχρι τότε για να το δω.
Eγώ το έχω κανόνα πλέον...έχω γαιδουρινή υπομονή σε αυτά...γι αυτό και ξενερώνω όταν καταλήγει μια ταινία σε μούφα
περιμένω καρτερικά το ατμος...συνήθως μία βδομάδα μετά βγαίνει...
να πω την αμαρτία μου..την είχα κατεβάσει και σε dts-hd...αλλά τελικά κρατήθηκα:angel::D

τα άλλα τα έβαλα σήμερα να κατεβαίνουν (μαζί με predator 1,2 :party:,patriot,private ryan και braveheart)για να τα αντικαταστήσω στο αρχείο τα ''παλιά'' σε dts hd

Υ.Γ. Που θα πας πάλι μωρέ? σου έκλεισε αμμουδιά ο spylab?:p:roflmao::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
Ναι. Βρήκα και μπάλα. :lol:
:roflmao:
[DOUBLEPOST=1533939384][/DOUBLEPOST]
Ναι. Βρήκα και μπάλα. :lol:
πες τον γιο να του σκάσει μύτη με τα κομάντο
και να του κάνει ΑΛΤ! τις ει εκεί στις ερημιές:lolsign:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.596
:roflmao:
[DOUBLEPOST=1533939384][/DOUBLEPOST]
πες τον γιο να του σκάσει μύτη με τα κομάντο
και να του κάνει ΑΛΤ! τις ει εκεί στις ερημιές:lolsign:
Ο γιός, σε άλλο νησί, απολύεται μεθαύριο και κάνει ζωάρα σε κοσμικές παραλίες. Σιγά μην έτρεχε στις ερημιές να ψάχνει κορμούς. :roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.677
Ο γιός, σε άλλο νησί, απολύεται μεθαύριο και κάνει ζωάρα σε κοσμικές παραλίες. Σιγά μην έτρεχε στις ερημιές να ψάχνει κορμούς. :roflmao:
αχ μωρέ κρίμα...έχασε ευκαιρία για 3μηνη τιμητική από Καμμένο :roflmao::lol:

Άντε καλός πολίτης!:party:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.460
The Leisure Seeker.

Δεν περίμενα και πολλά πράγματα από την απλοϊκή ιστορία που περιγράφεται με 2 λέξεις.
Όμως οι 2 κορυφαίοι ηθοποιοί μ΄έκαναν να κάτσω να το δω.
Και άξιζε τον κόπο.
Ένα ταξίδι ασυνήθιστο, σχεδόν απόδραση, από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με το πολύ παλιό τους τροχόσπιτο, με διάφορα απρόβλεπτα, ελαφρύ χιούμορ, που δεν ξέρεις πως και που θα καταλήξει τελικά.
Δεν γράφω που καταλήγει βεβαίως, αλλά το ερώτημα είναι τελικά, πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον και μέχρι που μπορείς να φτάσεις;
Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ και η Έλλεν Μίρεν παίζουν καταπληκτικά τον ρόλο τους σαν φτασμένοι ηθοποιοί που είναι και σε πείθουν γι΄αυτό που παρουσιάζουν.
Δεν βλέπεται για 2η φορά αλλά η μία αξίζει.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
πολλύ καλό. το ευχαριστηθήκαμε. πράγματι αρκετά χαμηλά γραμμένο το είδαμε στο +8. λίγο οι φωνές μου φάνηκαν ποιο ''μουντές'' και το λέω με το πώς ακουγόταν ο black panther σε σχέση με την ομώνυμη ταινία που είδα πριν μερικούς μήνες. Ο φίλος πράγματι εντυπωσιάστηκε (γιαυτό δε πας cinema) τα λόγια του.

επόμενο το deadpool να γελάσουμε και λίγο γιατί μας έπιασε μια κατάθλιψη...
Υπερβολικό μου φαίνεται το +8, dB μέτρο δεν έχεις να δείς πόσα βγάζει ς; Δλδ κάποιοι δεν θα έχουν την ευαισθησία των Klipsch σου πόσο πρέπει να το πάνε;

Reaction score
7.845
Υπερβολικό μου φαίνεται το +8, dB μέτρο δεν έχεις να δείς πόσα βγάζει ς; Δλδ κάποιοι δεν θα έχουν την ευαισθησία των Klipsch σου πόσο πρέπει να το πάνε;
Υπόψιν ότι το audyssey μου τα έχει ρίξει από -6 έως -11db.

Reaction score
7.845
Σε όσα forum διαβάζω και υπάρχει συνδυασμός audyssey και klipsch όλοι παραπονιούνται ότι τα ρίχνει πολύ για να βγάλει στο 0 75db σε pink noise

Reaction score
1.253

Μετά από καιρό επιτέλους είδα ένα αξιόλογο θρίλερ,πολύ διαφορετική υπόθεση από τα άλλα,με νέους ηθοποιούς που έπαιζαν πολύ ωραία και υπόθεση απρόβλεπτη που είναι και το αγαπημένο μου.
Ξεκίνησα με δεδομένο οτι θα είναι ακόμα ένα θριλερ του κιλού και βγήκε εργάρα.

Βαθμός: 7 '

Reaction score
1.253

Έχω φάει όλο το Ίντερνετ να ψάχνω προτεινόμενα θρίλερ μπας και δω κάτι που μου ξέφυγε...
Και βρήκα τα παραπάνω...

Το "1408" ήταν αδιάφορο.Μονίμως είχε ένταση (δεν έπαιρνες ανάσα) αλλά και μικρός να το είχα δει,δεν θα τρόμαζα.
Αντίθετα στον εξορκιστή 1973 που το είδα στα 15,για να πάω το βράδυ στην κουζίνα άναβα όλα τα φώτα του σπιτιού.
Μία ταινία με πολύ σαματά αλλά για το τίποτα και από υπόθεση...απλά να περνά η ώρα.Οπότε βαθμός 3/10.

Αντίθετα το "Dolores Claiborne" είχε πολύ ωραία υπόθεση αλλά καθόλου δράση.Αλλά το προτιμώ.
Άλλωστε και η Cathy Bates που παίζει κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά,είναι γεννημένη για θρίλερ...
Απλά περισσότερο σαν δράμα θα το χαρακτήριζα.
Βαθμός 6/10.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.311
Σήμερα ξεκίνησα το Vikings season 5
Είναι φοβερή σειρά και κρατάει γερά μετά από 4 season
Σε οποίον του αρέσουν μάχες,δολοπλοκίες και εποχή Vikings πρέπει να την δει

Τι κόλλημα... 9/10

The Last Kingdom
, 8+/10

Reaction score
3.464
πολλύ καλό. το ευχαριστηθήκαμε. πράγματι αρκετά χαμηλά γραμμένο το είδαμε στο +8. λίγο οι φωνές μου φάνηκαν ποιο ''μουντές'' και το λέω με το πώς ακουγόταν ο black panther σε σχέση με την ομώνυμη ταινία που είδα πριν μερικούς μήνες. Ο φίλος πράγματι εντυπωσιάστηκε (γιαυτό δε πας cinema) τα λόγια του.

επόμενο το deadpool να γελάσουμε και λίγο γιατί μας έπιασε μια κατάθλιψη...
Πολύ ωραίο και η έκρηξη με τα βαρέλια στην αρχή τις ταινίας είναι εθιστική.
Περιμένω να ανοίξει το βίντεο κλαμπ να το νοικιάσω br να το ξαναδώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.587
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants