sterkon
Τελεοράσεις!
- Reaction score
- 1.616
MQA δεν έχω καρδιά μου.MQA?
Θέλω.
Αλλα τυφλή δοκιμη. Να κανει άλλος τις αλλαγές πηγής. Αλλιως δεν μετράει.
Γιάννη, δοκίμασε το με το ίδιο Dac-pro, η διαφορά που ακούς κατα πάσα πιθανότητα οφείλεται στον home cinema Denon ως dac. Στο συγκριτικό πρέπει να διατηρείς την αλυσίδα ίδια εκτός απο το προς συγκριση κομμάτι της, αλλιως δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα.MQA δεν έχω καρδιά μου.
Πήρα την έξοδο του tablet Tidal hi fi και την έριξα στον denon avp-a1hd, ως DAC και το cd xa7es Line out , κατευθείαν στον προενισχυτή μου. Και τα δύο έδιναν Line σήμα και τα έφερα ακριβώς στην ίδια στάθμη.
Ο denon στην είσοδο Line το cd στην είσοδο cd. Αλλάζοντας εισόδους ενώ είχα συγχρονίσει και τα δύο , άκουσα τις διαφορές που ανέφερα.
Αργότερα , έβαλα την κυρά να μου κάνει αλλαγές χωρίς να ξέρω ποιό είναι ποιό .
Βρήκα ποιό είναι πόιό 10 στις 10 φορές.
Με διάφορα tracks. Και περιέργως πάντα με την ίδια ειδοποιό διαφορά.
Μέτρικ έχεις, βάλε κάποιον να σου βαζοβγάζει ένα βαθυπερατό φίλτρο στους 19-20 χιλιόκυκλους, ή ένα νότς στους 22 με στενό κιού, την ώρα που ακούς, τυφλό τεστ.To ringing στην περίπτωση του redbook είναι περί των 22.05ΚΗz. Tο αν ακούγεται είναι άλλη ιστορία, το άρθρο λέει μάλλον όχι, εγώ λέω μάλλον ναι ;-)
Πάνω από 20Κ δε πάει το μηχάνημα (μέτρικ), πάει όμως ο generator του REW. Από τεστ και μετρήσεις, άλλο τίποτα. Πoυ φυσικά γίνονται στα κουτουρού, άρα δεν έχουν καμία αξία.Μέτρικ έχεις, βάλε κάποιον να σου βαζοβγάζει ένα βαθυπερατό φίλτρο στους 19-20 χιλιόκυκλους, ή ένα νότς στους 22 με στενό κιού, την ώρα που ακούς, τυφλό τεστ.
Έτσι, για την πλάκα.
Υποπτεύομαι ότι πολλά πράγματα τα ακούμε, επειδή γνωρίζουμε ότι υπάρχουν. Αν δε τα γνωρίζεις, ή αν δε στα πει κάποιος, δε τα ακούς. Εκλογίκευση; Παράνοια; Ψευδαισθήσεις; Δε ξέρω, αλλά ισχύει.