- Reaction score
- 7.881
ναι προσπαθώ να φτιάξω το volume όπως είπε ο Κεφάλας πιο πάνω αλλά δε μου βγαίνειΣύρος ακούει;
ναι προσπαθώ να φτιάξω το volume όπως είπε ο Κεφάλας πιο πάνω αλλά δε μου βγαίνειΣύρος ακούει;
και αργησες να το πεις !!!!!
βαλε και ενα spectrogram απο το sub δλδ LFE![]()
πάνε controls πάνω δεξιά στο γραναζάκι και πάτα να βγαίνει σε bars
παράτα το θέατρο μωρέ...εδώ έχουμε δουλειές πες τηςSorry με καλεί το καθήκον. Έχουμε θέατρο να πάμε.
τωρα που ειδες τι παιζει, τρεξε απο την αρχη το audyssey, μετρησεις χωρις το app .ναι προσπαθώ να φτιάξω το volume όπως είπε ο Κεφάλας πιο πάνω αλλά δε μου βγαίνει
Επειδή όπως είπα δεν έχω σπουδές ή κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στον ήχο. και τα περισσότερα που διαβάζω είναι στα Αγγλικά και με ιδιαίτερες ορολογίες οπότε είναι λίγο δύσκολο να τα κατανοήσω πλήρως. Υπάρχει κάποιο νήμα που να εξηγεί κάποιες έννοιες? γιατί ναι μεν άρχισα να χρησιμοποιώ το rew αλλά κάποια πράγματα που μου ζητάτε να δείτε απλά τα ποστάρω χωρίς να καταλαβαίνω τι βλέπω. Προφανώς δεν θα τα μάθω όλα μέσα από ένα forum αλλά κάποιες έννοιες ώστε να καταλαβαίνω και εγώ αυτά που μου λέτε.ναι.
για να εχεις καλη αποψη και τι προσπαθει να κανει το audyssey η dirac στις 8 θεσεις μετρησης, προτεινω να βαλεις σημαδια στο πατωμα που θα κανεις τις 8 μετρησεις audyssey και να παρεις και με το rew μετα.
[DOUBLEPOST=1535008716][/DOUBLEPOST]ετσι ξεκινας σωστα..![]()
χαχαχαχ. ότι θέλεις. Τα μεταφορικά δικά σου όμωςRT60 is defined as the time, in seconds, it takes sound in a reverberant environment to decay 60dB in level. Measurements are usually made in narrow bands (octave or 1/3 octave), rather than broadband (20Hz to 20kHz).
Δηλαδή πόσο χρόνο χρειάζεται για να εξασθενήσει ένα σήμα 60db. Όσο μεγαλύτερος ο χρόνος τόσο περισσότερες οι αντηχήσεις που θα έχεις και αυτό είναι κάτι που δεν το θες. Ιδανικά στο 0,4ms και λιγότερο. Εξαρτάται από την γεωμετρία του δωματίου δηλαδή και από τα διάφορα modes που δημιουργούνται κάθετα και οριζόντια και η γιατρειά είναι περιποίηση του χώρου με απορρόφηση και αντήχηση
Για την απάντηση που σου έδωσα σου στέλνω ένα pc να μου το κάνεις cable management και να βάλεις το ψυγείο εσωτερικά γιατί το χω απ' όξω.....![]()
Ευχαριστω, φανταζομαι κανουμε πρωτα μετρησεις με eq off και μετα με audyssey on και flat για να δουμε τι καμπυλες εφτιαξε ετσι; Ολα αυτα μπορει να τ αποθηκευσει για μελλοντικη χρηση συγκριση κ.λ.π.;ναι.
για να εχεις καλη αποψη και τι προσπαθει να κανει το audyssey η dirac στις 8 θεσεις μετρησης, προτεινω να βαλεις σημαδια στο πατωμα που θα κανεις τις 8 μετρησεις audyssey και να παρεις και με το rew μετα.
[DOUBLEPOST=1535008716][/DOUBLEPOST]ετσι ξεκινας σωστα..![]()
Βρε ναι το πρώτο που έκανα ήταν αυτό, αλλά όταν έχεις ήδη τις γνώσεις αυτό που διαβάζεις το καταλαβαίνεις εύκολα.απλα googlαρισε το γραφημα που θες και στο βγαζει
π.χ.
https://www.roomeqwizard.com/help/help_en-GB/html/graph_spectrogram.html
Ναι τα πάντα μπορείς να κάνεις saveΕυχαριστω, φανταζομαι κανουμε πρωτα μετρησεις με eq off και μετα με audyssey on και flat για να δουμε τι καμπυλες εφτιαξε ετσι; Ολα αυτα μπορει να τ αποθηκευσει για μελλοντικη χρηση συγκριση κ.λ.π.;
Βρε ναι το πρώτο που έκανα ήταν αυτό, αλλά όταν έχεις ήδη τις γνώσεις αυτό που διαβάζεις το καταλαβαίνεις εύκολα.
Είναι σαν να πω τι είναι η τεχνολογία rtx στις καινούριες κάρτες γραφικών της NVIDIA. Θα το διαβάσεις κάπου στο google αλλά αν δε στο εξηγήσει κάποιος με απλούς όρους δεν είναι εύκολο να το κατανοήσεις. Σωστά @Alexandros1986 ? θα πάρουμε καμιά rtx2080ti.... xaxax
[DOUBLEPOST=1535011049][/DOUBLEPOST]
Ναι τα πάντα μπορείς να κάνεις save
[DOUBLEPOST=1535011416][/DOUBLEPOST]Τελικά έχει λέει πίσω (umik-1) ένα δαχτυλίδι και το ανοίγεις για να βρεις ένα switch που ρυθμίζεις το gain.
Latest versions are indeed with 18dB gain as per the general request to increase the sensitivity for Dirac software and other measurement software. It will work even better at lower levels. You can always change the gain if you want to listen @ higher dB levels by opening the ring and changing the internal DIP switch.
SENS FACTOR = unique setting of the calibration of the microphone for 94dB SPL reading
GAIN of 18dB = analog gain at the input of the ADC.
προφανώς δεν αλλάζει κάτι ώστε να μη δουλεύει το calibration file αν το πειράξω σωστά?