- Reaction score
- 6.204
Αυτό σκεφτηκα και εγώ αλλα μπορεί ο μηχανικός να έχει κάτι στο μυαλό του που δε το ξέρουμε.Πολύ nearfield βγαίνει το τρίγωνο για 802
Αυτό σκεφτηκα και εγώ αλλα μπορεί ο μηχανικός να έχει κάτι στο μυαλό του που δε το ξέρουμε.Πολύ nearfield βγαίνει το τρίγωνο για 802
μηπως ηταν αυτο?Καλημερα dizzy. Σοφή κίνηση η απ' ευθείας γραμμή από τον μετρητή. Εγώ χρησιμοποίησα (περίπου 4 μέτρα) καλώδιο ρεύματος της gigawat, δε θυμάμαι τη διατομή του όμως. Να ξέρεις ότι βοηθά, πολύ καλά το σκέφτηκες...
Σε αυτο θα πρεπει (ισως και να αναγκαστει) να πειραματιστει πλεον με λιγοτερη κλιση και πιο μεγαλη αποσταση ακροασης.Real facts of life maybe?Γι αυτο πιο πανω τον αστειεψα οτι θα του ελθουν σαν "ακουστικα" τα 802Πολύ nearfield βγαίνει το τρίγωνο για 802
Wizzy ειναι Νικο.Dizzy αργοτερα που θα στησει το συστημαΚαλημερα dizzy. Σοφή κίνηση η απ' ευθείας γραμμή από τον μετρητή. Εγώ χρησιμοποίησα (περίπου 4 μέτρα) καλώδιο ρεύματος της gigawat, δε θυμάμαι τη διατομή του όμως. Να ξέρεις ότι βοηθά, πολύ καλά το σκέφτηκες...
Ναι, αυτό είναι! Ακριβώς. Ακριβούτσικο βέβαια, ευτυχώς που χρειαζόμουν μόνο τέσσερα μέτρα..
Το ειδα Παναγιωτη! Μ' έχει πεθάνει η πρεσβυοπια, τι διαολο, κάθε μέρα ανεβαίνει και καμιά 10ρια βαθμους; Γράφω και από κινητό, καταλαβαίνεις!Σε αυτο θα πρεπει (ισως και να αναγκαστει) να πειραματιστει πλεον με λιγοτερη κλιση και πιο μεγαλη αποσταση ακροασης.Real facts of life maybe?Γι αυτο πιο πανω τον αστειεψα οτι θα του ελθουν σαν "ακουστικα" τα 802
[DOUBLEPOST=1535442682][/DOUBLEPOST]
Wizzy ειναι Νικο.Dizzy αργοτερα που θα στησει το συστημα
Βασικά, τα εύσημα πρέπει να πάνε στον ηλεκτρολόγο μου και στον @PURETONE, των οποίων οι ιδέες θα συνδυαστούν.Καλημερα dizzy. Σοφή κίνηση η απ' ευθείας γραμμή από τον μετρητή. Εγώ χρησιμοποίησα (περίπου 4 μέτρα) καλώδιο ρεύματος της gigawat, δε θυμάμαι τη διατομή του όμως. Να ξέρεις ότι βοηθά, πολύ καλά το σκέφτηκες...
Το ξέρω. Αυτό το δωμάτιο έχω, με αυτό θα πορευτώ - το ίδιο ισχύει και για ηχεία. Είπα και πριν, "ακουστικά" θα τα κάνω τα 802D. Ο @PURETONE έχει ήδη αρχίσει το "δούλεμα".Πολύ nearfield βγαίνει το τρίγωνο για 802
Σίγουρα έχει μελετήσει κάτι, απλώς δεν έχω τις (επαρκείς) γνώσεις να το μεταφέρω. Υποθέτω ότι πέραν των υλικών για ηχομόνωση/διάχυση κτλ, έχει προβλέψει και για τις πρώτες ανακλάσεις των ηχείων.Αυτό σκεφτηκα και εγώ αλλα μπορεί ο μηχανικός να έχει κάτι στο μυαλό του που δε το ξέρουμε.
Μια χαρα εισαι.Και γω απο κινητο γραφω και ευτυχως που εχει "pen" διαφορετικα δεν ξερω τι θα πατουσα στο πληκτρολογιο χαχαχα.Ασε μια απο τα ιδια με την πρεσβυοπια......Ναι, αυτό είναι! Ακριβώς. Ακριβούτσικο βέβαια, ευτυχώς που χρειαζόμουν μόνο τέσσερα μέτρα..
[DOUBLEPOST=1535442974][/DOUBLEPOST]
Το ειδα Παναγιωτη! Μ' έχει πεθάνει η πρεσβυοπια, τι διαολο, κάθε μέρα ανεβαίνει και καμιά 10ρια βαθμους; Γράφω και από κινητό, καταλαβαίνεις!
Και Dizzy δεν είναι και άσχημα πάντως..
Wizzy ειναι Νικο.Dizzy αργοτερα που θα στησει το συστημα
Καμια ενδειξη για εναλλακτικες θεσεις ηχειων εδωσε;Οι πρωτες αντανακλασεις αλλαζουν σε τετοια πιθανοτητα.Ρωτησε τον Πανο οταν τον δεις.Ακους και σε ψηλες σταθμες οποτε αν εισαι τοσο κοντα θα σου πετα τα ματια εξω το συστημαΒασικά, τα εύσημα πρέπει να πάνε στον ηλεκτρολόγο μου και στον @PURETONE, των οποίων οι ιδέες θα συνδυαστούν.
Το ξέρω. Αυτό το δωμάτιο έχω, με αυτό θα πορευτώ - το ίδιο ισχύει και για ηχεία. Είπα και πριν, "ακουστικά" θα τα κάνω τα 802D. Ο @PURETONE έχει ήδη αρχίσει το "δούλεμα".
Σίγουρα έχει μελετήσει κάτι, απλώς δεν έχω τις (επαρκείς) γνώσεις να το μεταφέρω. Υποθέτω ότι πέραν των υλικών για ηχομόνωση/διάχυση κτλ, έχει προβλέψει και για τις πρώτες ανακλάσεις των ηχείων.
Καλημερα dizzy. Σοφή κίνηση η απ' ευθείας γραμμή από τον μετρητή. Εγώ χρησιμοποίησα (περίπου 4 μέτρα) καλώδιο ρεύματος της gigawat, δε θυμάμαι τη διατομή του όμως. Να ξέρεις ότι βοηθά, πολύ καλά το σκέφτηκες...
Όπως βλέπω τις κατόψεις, μπορεί να χρειαστώ 8 με 10 μέτρα, ίσως και λίγο λιγότερο από 8 μέτρα, αναλόγως της πορείας που θα ακολουθήσει η συγκεκριμένη σωλήνα.
Θα τον ρωτήσω, όταν διευθετήσω το ραντεβού. Το πολύ πολύ, εάν βρεθούμε σε "αδιέξοδο", να μην ακούω σε τόσο υψηλές εντάσεις!Καμια ενδειξη για εναλλακτικες θεσεις ηχειων εδωσε;Οι πρωτες αντανακλασεις αλλαζουν σε τετοια πιθανοτητα.Ρωτησε τον Πανο οταν τον δεις. Ακους και σε ψηλες σταθμες οποτε αν εισαι τοσο κοντα θα σου πετα τα ματια εξω το συστημα
10 τμ.είναι 2.37 (πλάτος) x 4.62 (μήκος) και (περίπου) 2.90 ύψος.
Μονοκλωνο,4 καρε.Προσοχη,γιατι αυτος ο συνδυασμος βγαζει,ευκολα,αχρηστες τις βιδες πανω στις οποιες θα συνδεθει.Παντως,το πλατος του δωματιου ειναι μικρο,υπολογιζοντας και το οτι τα ηχεια χρειαζονται και καποια αποσταση απο τους πλαινους ττοιχους,μειωνετται ακομη περισσοτερο η αποσταση μεταξυ τους,εις βαρος της στερεοφωνικης εικονας.Καλημερα dizzy. Σοφή κίνηση η απ' ευθείας γραμμή από τον μετρητή. Εγώ χρησιμοποίησα (περίπου 4 μέτρα) καλώδιο ρεύματος της gigawat, δε θυμάμαι τη διατομή του όμως. Να ξέρεις ότι βοηθά, πολύ καλά το σκέφτηκες...
Με 2 870;;Δεν κάνουν τα 420 για αυτό το χώρο...
Μόνο τα 310 κάνουν.
Ένα 870 και πολύ είναι. Θα του σπάσει τα τύμπανα..Με 2 870;;
"Δυο γάιδαροι μαλωνανε σε ξένο αχυρώνα"Ένα 870 και πολύ είναι. Θα του σπάσει τα τύμπανα..
Υπάρχει και μικρότερο σαμπ της φίρμας, με ένα 10" αντί για 2. Είναι προτιμότερο ως επιλογή, ιδίως αν θέλει 2 τεμάχια (που είναι προτιμότερη επιλογή από 1).
Λέμε τώρα...
Θα τον ρωτήσω, όταν διευθετήσω το ραντεβού. Το πολύ πολύ, εάν βρεθούμε σε "αδιέξοδο", να μην ακούω σε τόσο υψηλές εντάσεις!
Παντως,το πλατος του δωματιου ειναι μικρο,υπολογιζοντας και το οτι τα ηχεια χρειαζονται και καποια αποσταση απο τους πλαινους ττοιχους,μειωνετται ακομη περισσοτερο η αποσταση μεταξυ τους,εις βαρος της στερεοφωνικης εικονας.
10 τμ.
Ο,τι πρέπει για Κλάιν Μάιν 310.
Οτιδήποτε μεγαλύτερο, δε θα τοποθετηθεί σωστά.
Θα έχεις μεγαλειώδη ήχο με τα 310. Και χωρίς σαμπ για τα περισσότερα είδη μουσικής, μόνο κανιβαλισμό δε θα βγάλουν.
Προτείνω ανεπιφύλακτα πώληση των ηχείων που έχεις.
Ιδανικό σενάριο σε αυτόν τον χώρο, είναι νίαρφιλντ ακρόαση στο 1-1,2μ.
Σόρρυ για το άνωθεν, αλλά την πραγματικότητα οφείλω να στην πω.
Όταν λήφθηκε η απόφαση απόκτησης ηχοσυστήματος πίσω στο 2011 (υλοποίηση το 2012), δεν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα. Εξ ου και το "κλασσικό" αναλογικό παθητικό σύστημα. Τα χρήματα που δόθηκαν για τα 802D και για τους ενισχυτές που τα οδηγούν έφταναν για πολυκάναλο με ΚΗ (ηχεία και subwoofers). Πιστεύω ότι δεν ωφελούν αυτές οι συγκρίσεις. Άλλες εποχές κι άλλα μυαλά τότε και τώρα. Εάν ξεκινούσα τώρα, προφανώς και θα έκανα άλλες επιλογές.Ειναι έρωτας αυτα τα ηχεία. Δύσκολο το βλεπω να τα αποχωριστεί ο φίλος. Πάντως τα λεφτά από τα 802d έφταναν για kh420 και εμέναν και ρεστα...
Εμπιστεύομαι τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την εγκατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξει την δέουσα προσοχή.Μονοκλωνο,4 καρε.Προσοχη,γιατι αυτος ο συνδυασμος βγαζει,ευκολα,αχρηστες τις βιδες πανω στις οποιες θα συνδεθει.
Ειναι έρωτας αυτα τα ηχεία. Δύσκολο το βλεπω να τα αποχωριστεί ο φίλος. Πάντως τα λεφτά από τα 802d έφταναν για kh420 και εμέναν και ρεστα...
Δεν κάνουν τα 420 για αυτό το χώρο...
Μόνο τα 310 κάνουν.
Με 2 870;;
Ένα 870 και πολύ είναι. Θα του σπάσει τα τύμπανα..
Υπάρχει και μικρότερο σαμπ της φίρμας, με ένα 10" αντί για 2. Είναι προτιμότερο ως επιλογή, ιδίως αν θέλει 2 τεμάχια (που είναι προτιμότερη επιλογή από 1).
Λέμε τώρα...
Αν είναι να "μαλλώνετε" με τον τρόπο αυτό στο thread μου, παρακαλώ συνεχίστε! Μόνο κέρδος έχω!"Δυο γάιδαροι μαλωνανε σε ξένο αχυρώνα"
Όχι μηχανικός, μηχανικοί. Αντιμετωπίσαμε το δωμάτιο (τον χώρο) ως το όργανο "π0υλόφωνον".σύμφωνα με το μηχανικό, ο ίδιος αντιμετωπίζει το δωμάτιο (τον χώρο) ως ένα "μουσικό όργανο" το οποίο
Σωστά! Ξέχασα τη χαρτοπετσέτα του "Κίτσουλα"!Όχι μηχανικός, μηχανικοί. Αντιμετωπίσαμε το δωμάτιο (τον χώρο) ως το όργανο "π0υλόφωνον".
Όντως, μονοκλωνο 4 καρέ είναι. Δε νομίζω ότι τίθεται ζήτημα να "κλωτσήσουν" τα πάσα. Εάν επιλέξει ποιοτικά προϊόντα τερματισμού (πρίζες, ή iec), δε θα έχει πρόβλημα. Ο ηλεκτρολόγος που μου έκανε την εγκατάσταση έπαθε πλάκα με το iec (oyaide c 079), δεν του έτυχε να ξαναδεί τέτοιο βύσμα.Μονοκλωνο,4 καρε.Προσοχη,γιατι αυτος ο συνδυασμος βγαζει,ευκολα,αχρηστες τις βιδες πανω στις οποιες θα συνδεθει.