wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.598
Βασικά, η αρχική ιδέα του ηλεκτρολόγου ήταν να εγκαταστήσει ξεχωριστό ηλεκτρολογικό πίνακα, εντός του δωματίου, ο οποίος να εξυπηρετεί μόνο το δωμάτιο και συγκεκριμένα μόνο τις ανάγκες ρευματοδότησης του ηχοσυστήματος. Ο @PURETONE πρότεινε ο πίνακας να πάρει γραμμή απευθείας από τον μετρητή και να καταλήξει στον πίνακα, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν στο παρόν thread αλλά και κατ' ιδίαν, είναι εφικτό. Απλώς, δεν βρήκα ακόμα την ευκαιρία να το συζητήσω με τον ηλεκτρολόγο. Βασιζόμενος στην εμπειρία του (του ηλεκτρολόγου) αλλά και στο γεγονός ότι είναι οικείος με την κατασκευή από την αρχή, εάν υπάρχει τρόπος να υλοποιηθεί η συνδυασμένη πρόταση, θα βρεθεί (ο τρόπος) και θα τον κάνει πράξη.Όντως, μονοκλωνο 4 καρέ είναι. Δε νομίζω ότι τίθεται ζήτημα να "κλωτσήσουν" τα πάσα. Εάν επιλέξει ποιοτικά προϊόντα τερματισμού (πρίζες, ή iec), δε θα έχει πρόβλημα. Ο ηλεκτρολόγος που μου έκανε την εγκατάσταση έπαθε πλάκα με το iec (oyaide c 079), δεν του έτυχε να ξαναδεί τέτοιο βύσμα.
Δε γνωρίζω πως θα κάνει τη διασύνδεση με τον μετρητή. Θα κάνει ξεχωριστό υποπίνακα με φωλεές και ασφάλειες; Δεν ξέρω, πως το σκέφτεσαι wizzy;