- Reaction score
- 34.441
Εγώ που προσπαθώ να κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που περιγράφεις παραπάνω, με έχουν βοηθήσει και με το παραπάνω και έχουν δείξει έως τώρα και τη δέουσα υπομονή.OK, σημειώθηκε. Ευχαριστώ.
Για τις διαστάσεις του ηχείου δες εδώ:
View attachment 104074
Τα υπόλοιπα σημειώνονται για μελλοντική χρήση.
[DOUBLEPOST=1535527546][/DOUBLEPOST]
Αγαπητέ συν-metalά @Sleep συμφωνώ με όσα λες, συμφωνώ μέχρι τελείας! Σκέψου να μην γκρέμιζα και να έχτιζα από την αρχή! Αντί αυτού, σκέψου να προσπαθούσα να φτιάξω ήχο σε τυπικό οικιακό σαλόνι με την παντόφλα να κρέμεται ως "δαμόκλεια σπάθη" πάνω από το κεφάλι μου, τι θα άκουγα από δαύτους εδώ μέσα!
Έβαλες κι εσύ κομπρεσέρ για να γκρεμίσεις το σαλόνι;;;;Εγώ που προσπαθώ να κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που περιγράφεις παραπάνω, με έχουν βοηθήσει και με το παραπάνω και έχουν δείξει έως τώρα και τη δέουσα υπομονή.
Γιάννη, σε ευχαριστώ. Πραγματικά, το έχω απορία: Όταν ήρθαν σπίτι σου οι δύο γιατροί, για να βελτιώσουν το χώρο σου, δέχθηκες κι εσύ τόσο bullying;Πανω απ ολα μονο, μην τον στεναχωρειτε τον Dizzy κι αντι να το γουσταρει το θεμα ολο να το χαρει με το νεο χωρο και το νεο σπιτι, πεσει σε περισυλλογη και γινει χειροτερα απ τις σκεψεις του και τις εγνοιες του κλπ...
Cool πραγμτατακια κι ομορφα, εκτος κι αν πια θελει να στησει Μεγαρο Μουσικης...
Αγαπητέ, εισακούστηκες πριν καν να προτείνεις. Εάν δεν απατώμαι, η μορφολογία του τοίχου της φωτογραφίας εξυπηρετεί σκοπούς διάχυσης, σωστά; Ε, λοιπόν, το ρόλο της διάχυσης πίσω από τα ηχεία θα τον αναλάβει η δισκοθήκη με το περιεχόμενό της (ανέτρεξε στις πρώτες σελίδες του thread για να δεις φωτογραφίες) και μπροστά από τα ηχεία (πίσω από τη θέση ακρόασης) θα τον αναλάβει ο τοίχος με την ειδική κατασκευή/διαμόρφωση στην οποία θα καταλήξει.Πάταξον μέν, ἄκουσον δέ .
Ό τοίχοs απέναντι από τά ηχεία καί πίσω από τά ηχεία να είναι κάπωs έτσι αν μπορείs .
-
View attachment 104131
-
Γιατί;μην τον στεναχωρειτε τον Dizzy
Μα......αφου απαντησε στον Γιαννη......Γιατί;
Τον ξέρεις;
Τον Dizzy?????
Είναι μυθικό πρόσωπο. Σα το κράκεν. Ριλίς δε κράκεν!
Ο Wizzy απάντησε, λες και τον ρώτησε κανείς...Μα......αφου απαντησε στον Γιαννη......
Πρίν ένα χρόνο αλλά δεν ειχα ασχοληθεί με το forum και τα είχα περάσει καλώδια και λοιπά όπως με βόλευαν. Και τωρα φυσικά χριάζεται περιποίηση.Έβαλες κι εσύ κομπρεσέρ για να γκρεμίσεις το σαλόνι;;;;
Υπομονή έχω - σίγουρα. Υπομονή έχουν - σίγουρα. Βοηθάνε απλόχερα. Λίγο με το home cinema μου τα έκαναν έπρηξαν τα @@, αλλά ΟΚ, δεν παρεξηγώ, είναι καλά παιδιά!
Ωραία surround. Ενα κεντρικό και κλείσαμε για 5.1.
Το ξέρω. Διαβάζω το thread σου. Σου είπαν ήδη ότι χρειάζεσαι και δεύτερο subwoofer. Ε, το επόμενο βήμα είναι να σου πουν να πιάσεις κομπρεσέρ για να διαμορφώσεις το χώρο όπως πρέπει!Πρίν ένα χρόνο αλλά δεν ειχα ασχοληθεί με το forum και τα είχα περάσει καλώδια και λοιπά όπως με βόλευαν. Και τωρα φυσικά χριάζεται περιποίηση.
Με βοηθάνε με μετρήσεις rew umik.....
Έτσι.Σωστά. Το προχώρησα λίγο παρακάτω το θέμα.
@ankokdog διώξε πρώτα το έπιπλο κάτω από την τηλεόραση και μετά βλέπουμε.
Και συ τέκνο Βρούτε?Σωστά. Το προχώρησα λίγο παρακάτω το θέμα.
@ankokdog διώξε πρώτα το έπιπλο κάτω από την τηλεόραση και μετά βλέπουμε.
Ζητώ συγνώμη για το "οφ τόπικ", μα έχω την εξής απορία: Είναι αρκετοί (ανάμεσά τους και κατασκευαστές ενισχυτικών) αυτοί που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα προστατευτικά και τα "καθαριστικά" ρεύματος (UPS, αναγεννητές, πάουερπλαντς και λοιπά συναφή, ακόμα και για τις... ασφάλειες έχω διαβάσει!) "μπουκώνουν" σε περιπτώσεις έντονων μεταβατικών τον ενισχυτή, γιατί δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις περιπτώσεις αυτές στις αυξημένες ανάγκες παροχής ρεύματος, ιδίως σε ενισχυτές υψηλής ισχύος. Ισχύει κάτι τέτοιο?Στη μία θα μπει το ένα (προς το παρόν ) online UPS
Ποιος είναι Βρούτος, ρε μάστορα; Που γκρεμίζω και χτίζω σπίτι απο την αρχή;!;!;!;Και συ τέκνο Βρούτε?
Δεν έχω διαπιστώσει κάτι σαν αυτό που περιγράφεις. Σημείωσε ότι μιλάμε για online UPS ιατρικών προδιαγραφών (=σοβαρή υλοποίηση).Ζητώ συγνώμη για το "οφ τόπικ", μα έχω την εξής απορία: Είναι αρκετοί (ανάμεσά τους και κατασκευαστές ενισχυτικών) αυτοί που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα προστατευτικά και τα "καθαριστικά" ρεύματος (UPS, αναγεννητές, πάουερπλαντς και λοιπά συναφή, ακόμα και για τις... ασφάλειες έχω διαβάσει!) "μπουκώνουν" σε περιπτώσεις έντονων μεταβατικών τον ενισχυτή, γιατί δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις περιπτώσεις αυτές στις αυξημένες ανάγκες παροχής ρεύματος, ιδίως σε ενισχυτές υψηλής ισχύος. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Ασε γιατι έχω φάει τέτοιο κόλλημα που το ένα παιδικό το ζαχαρώνω και είναι 3 x 5.5 ότι πρέπει.Ποιος είναι Βρούτος, ρε μάστορα; Που γκρεμίζω και χτίζω σπίτι απο την αρχή;!;!;!;
.