- Reaction score
- 87.057
Απο τι πηγή παίζεις;
κυρίως pcΑπο τι πηγή παίζεις;
Δλδ φιλαράκ, όσοι έχουv και φροντισμένο χώρο θα τους το φτιάξει πιο ίσιο και γυαλισμένο με παρκετίνη;το βάζεις καπάκι αφού το στρώσει όσο μπορεί το Audyssey για να σου ''λειάνει'' τα βουναλάκια στα χαμηλά
εγώ με εμπειρία στο nanoavr έχω να σου πω ότι γμει και δέρνει
εμένα μου τα έσιαξε όλα,με κόπο και βοήθεια από όλους εδώ και κυρίως από τον Κεφάλα (από τον οποίο και το είχα πάρει και ήξερε τις λειτουργίες του)
από έτσι
![]()
μου το έκανε έτσι
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά που βλέπεις χωρίς Audyssey!
![]()
φιλαράκ...σου το στέλνω για τεστ...το έχω παροπλισμένο έτσι κ αλλιώς...Δλδ φιλαράκ, όσοι έχουv και φροντισμένο χώρο θα τους το φτιάξει πιο ίσιο και γυαλισμένο με παρκετίνη;![]()
επειδή το κάνεις για δεύτερη φορά...καπάκι σε κάτι που λέω....μπορείς να μιλήσεις...
το βρήκα στο 1/6Δλδ φιλαράκ, όσοι έχουv και φροντισμένο χώρο θα τους το φτιάξει πιο ίσιο και γυαλισμένο με παρκετίνη;![]()
Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:φιλαράκ...σου το στέλνω για τεστ...το έχω παροπλισμένο έτσι κ αλλιώς...
με έναν όρο...
να σου το ρυθμίσει ο Κεφάλας
Υ.Γ. Σοβαρά τώρα...αυτό που πιστεύω με έσωσε ήταν οι τελικοί, γιατί στα φίλτρα του REW μου είχε πει ο Κωστής να κατεβάζω μόνο db και όχι να ανεβάζω,πράγμα που λόγω ισχύος τελικών δεν θα με έκανε να χάσω db
η φωτό είναι με 1/3 smooth....και απ όσο θυμάμαι...κάπου στο νήμα μου.... έχω και την 1/6 (για τους άπιστους Θωμάδες τότεπου νόμιζαν ότι το ζωγράφισα
)που δείχνει ακριβώς το πόσο καλά ισοστάθμισε αλλά και κάποια ψήγματα από τα υπερβολικά ελαττώματα του χώρου που απλά τα έφερε με μικρή απόκλιση από την υπόλοιπη καμπύλη ...τα οποία σε φροντισμένο χώρο σαν τον δικό σου δεν θα υπήρχαν
![]()
Μαλιστακυρίως pc
η απόκλιση στις 2 δίπλα θέσεις (δεξιά-αριστερά) ήταν πολύ μικρή...μετρήθηκε τότε...Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:
1. Μπορείς να σιδερώσεις μια καμπύλη για μια θέση ακρόασης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα έχεις σίγουρα καλό average σε όλες. Δηλαδή φτιάχνεις μια, χαλάς άλλη.
Τα έχουμε κάνει αυτά τα λάθη.
Και 2. όταν βάζεις (σκέτα) παραμετρικά φίλτρα, κάτι άλλο χαλάς.....ξέρεις τι;
Άλλα τα φίλτρα του Dirac, εκει δεν ισχύει αυτό.
Μαλιστα
Ο @dapost πουλάει μια πολυκάναλη άδεια dirac για pc. Και τέλος της συζήτησης.
καλά το κατάλαβα...Έλα μωλέ σε πειλάζω !!!
Αλλά...
1. Μπορείς να σιδερώσεις μια καμπύλη για μια θέση ακρόασης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα έχεις σίγουρα καλό average σε όλες. Δηλαδή φτιάχνεις μια, χαλάς άλλη.
αν είναι η μεγάλη πόσο μπορεί να τη πουλάει. νομίζω τελικά πιο εύκολο θα είναι να πάρω το δεύτερο sub να τελειώνω που λέει ο λόγος.Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις:
Και 2. όταν βάζεις (σκέτα) παραμετρικά φίλτρα, κάτι άλλο χαλάς.....ξέρεις τι;
Άλλα τα φίλτρα του Dirac, εκει δεν ισχύει αυτό.
Μαλιστα
Ο @dapost πουλάει μια πολυκάναλη άδεια dirac για pc. Και τέλος της συζήτησης.
Του νταποστ είναι μεγάλη.αν είναι η μεγάλη πόσο μπορεί να τη πουλάει.
Ξενύχτια που έχουν να πέσουν !!!τελικά πιο εύκολο θα είναι να πάρω το δεύτερο sub
Έχει αγγελία. Όχι πολλά, δεν θυμάμαι. Παρτην να ησυχάσουμε και εμείς και εσυαν είναι η μεγάλη πόσο μπορεί να τη πουλάει. νομίζω τελικά πιο εύκολο θα είναι να πάρω το δεύτερο sub να τελειώνω που λέει ο λόγος.
Phase shift. Αλλά δεν πειράζειόσο για τα φίλτρα...όχι δεν έχω ιδέα...
άντε και με τρόμαξες...Phase shift. Αλλά δεν πειράζει![]()
Left με subΠοιο ηχείο είναι;
Εδώ ήσουνα σχετικά καλά.