- Reaction score
- 76.843
Δεν υπάρχει μεσαίο όταν το μεγάλο κοστίζει τόσο.Εσύ δεν είχες πεί τα μεσαία μοντέλα είναι καλύτερα.
Δεν υπάρχει μεσαίο όταν το μεγάλο κοστίζει τόσο.Εσύ δεν είχες πεί τα μεσαία μοντέλα είναι καλύτερα.
Eγώ δεν μπορώ να την βρώ με κομπιούτερ και με κουμπάκια..''Τ.Π ''Εγώ χωρίς 100% DCI και 800.00:1 dynamic contrast δεν μπορώ.
Βρε τον αρχηγό παντού παρών !!ποιος κυριος ειναι στο 2:10 ??
7Ξέρω ότι ο Ν5 δεν υπήρχε διαθέσιμος για προβολή. Με βάση τις προδιαγραφές όμως, Ν5 ή Ν7;
Πολύ μου φαίνεται. Ελπίζω να μην είναι μόνο στα χαρτιά.Native contrast ακριβως διπλάσιο άρα διπλάσια και δυναμική αντίθεση
Ξέρεις κανέναν καλό;Εκεί έρχεται ο μάστορας να επιλέξει εαν θα ρυθμίσει τον όποιο προβολέα σύμφωνα με την φωτεινότητα η τον κορεσμο των χρωμάτων.
Αν είχε laser engine και hdmi 2.1...Ο φακός πρέπει να είναι έρωτας.N 9 ΚΑΙ ξερο ψωμι !!! Ειναι πολλα τα λεφτα (ομως) Αρη !!!
Κάτι έχω υπόψη μου.Πολύ μου φαίνεται. Ελπίζω να μην είναι μόνο στα χαρτιά.
Ξέρεις κανέναν καλό;
Αν είχε laser engine και hdmi 2.1...Ο φακός πρέπει να είναι έρωτας.
ποιος κυριος ειναι στο 2:10 ??
Ωχ Ωχ ΩχχχχχχχΟ νέος είναι μακράν σοβαρή αναβάθμιση σε σχεση με τον ή τους δικους σας.
Δε νομίζω να μας έχει δώσει στο παρελθόν νούμερα που δεν ισχύουν η jvc. Οπότε ένα το κρατούμενο.θα μου φανεί παράξενο πάντως αν η JVC κανιβαλίσει τους κατόχους του Ζ1 που εσκασαν 35000$ μεσα σε ενα μολις χρόνο προσφέροντας σημαντικά ανώτερο πανελ native 4K στον τομέα του μάυρου.
Περιμένω πως και πως τις εντυπώσεις του Μανώλη.
Δεν αντιλέγω σε τίποτα απο τα γραφόμενα σου. Πρόσεξε ομως το παρακάτω...Δε νομίζω να μας έχει δώσει στο παρελθόν νούμερα που δεν ισχύουν η jvc. Οπότε ένα το κρατούμενο.
Κανιβαλισμό στον z1, μπορεί να κάνει μόνο ο nx9 (που κουβαλάει τον ίδιο φακό). Αλλά, άλλο 2200 lumens κι άλλο 3000. Άλλο laser source, άλλο λάμπα. Άλλο laser dimming κι άλλο dynamic iris.
Τέλος να πω ότι η τιμή των 35.000€ δεν είναι η street price. Τον βρίσκεις εύκολα γύρω στις 25-26 χιλιάδες.