Όχι!Χερούλια είχαν οι μπύρες;
Δυστυχώς ήταν σε πλαστικό ποτήρι με συνέπεια να ζεσταίνεται γρήγορα.
Όχι!Χερούλια είχαν οι μπύρες;
Αλεξ μπορεις να μου πεις ενα μαγαζι που ευχαριστηθηκες την ταλιατα?
Τι να τα κανεις;Το καλυτερο ειναι να τα στειλεις αμεσως στην Αθηνα,με εξοδα δικα σου,φυσικαΣήμερα πήρα σε πολύ φτηνή τιμή (τσάμπα)λόγω λήξης σε λίγες ημέρες, ένα κομμάτι σαλάμι Antica Bottega 7 κιλά κι ένα κομμάτι Prosciutto 9,5 κιλά !!!!!
Αμφότερα σφραγισμένα βεβαίως και σε τέλεια κατάσταση.
Τι και πως να τα κάνω τώρα αυτά τα αγκωνάρια;
Ωμά όπως είναι;
Ψητά;
Βραστά;
Για πείτε ιδέες.
View attachment 104628
View attachment 104629
View attachment 104630
Επειδή είναι πολλά κιλά, ήδη τα μοιράζω στα 3 με δύο ακόμη φίλους, αλλιώς θα χαλάσουν και θα πάνε τσάμπα πριν προλάβω να τα καταναλώσω.Τι να τα κανεις;Το καλυτερο ειναι να τα στειλεις αμεσως στην Αθηνα,με εξοδα δικα σου,φυσικαΑφου φαω οσο αντεξω,θα ταισω ολη τη γειτονια με... ξενα κολλυβα
![]()
Στην έκαψε
Πολιτισμένο μέρος, μπράβοΤαπεινο καφενειο στους Αμπελόκηπους αλλα με κσθε μπυρα φερνει κ νεο καταπαγωμενο ποτηρι με χερουλι. View attachment 104719
Η υφή που προσθέτουν οι ξηροί καρποί σε μια σαλάτα δεν μου αρέσει, just saying.
Δεν βλέπω χωριστά πιατάκια για να σερβιριστεί το κέρασμα...έφερε; ή να κάνω φασαρία;Και δυο πιατελες καρπουζι κερασμα . View attachment 104730
Ηρεμα. Εφερε εφερε.Δεν βλέπω χωριστά πιατάκια για να σερβιριστεί το κέρασμα...έφερε; ή να κάνω φασαρία;
Τώρα βάζεις δύσκολα.Αλεξ μπορεις να μου πεις ενα μαγαζι που ευχαριστηθηκες την ταλιατα?