Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
Από Amazon μπορείς κανεις να κάνει αγορά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι τιμές. Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλά?Δεν κάνουν, πώς θα έρθουν εδώ απ' τις ΗΠΑ;
Από Amazon μπορείς κανεις να κάνει αγορά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι τιμές. Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλά?Δεν κάνουν, πώς θα έρθουν εδώ απ' τις ΗΠΑ;
H Vizio έχει εδώ και πολλά χρόνια κυριαρχήσει στην αμερικάνικη αγορά κάνοντας τον σχεδιασμό και τις πωλήσεις με λίγους (400 νομίζω) υπαλλήλους, ενώ κατασκευάζει τις τηλεοράσεις φασόν στην Κίνα και το Μεξικό. Δεν έχει παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων ούτε άλλα μεγαλεία που μειώνουν τα κέρδη και αυξάνουν την τιμή του προϊόντος.Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλά?
Σαν παρεχόμενη τεχνολογία; Συγκρίνεται με Samsung, LG;H Vizio έχει εδώ και πολλά χρόνια κυριαρχήσει στην αμερικάνικη αγορά κάνοντας τον σχεδιασμό και τις πωλήσεις με λίγους (400 νομίζω) υπαλλήλους, ενώ κατασκευάζει τις τηλεοράσεις φασόν στην Κίνα και το Μεξικό. Δεν έχει παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων ούτε άλλα μεγαλεία που μειώνουν τα κέρδη και αυξάνουν την τιμή του προϊόντος.
Όχι με τα κορυφαία κάθε χρονιάς. Αυτό έλειπε.Σαν παρεχόμενη τεχνολογία; Συγκρίνεται με Samsung, LG;
Το πανακι είναι ποιο ζεστό ,ψυχρή τηλεόραση με τίποτα ακόμα, μετά τα 80 αν ζούμεΕννοείται ότι το μέλλον είναι τηλεόραση..
Στους προβολείς πήγαμε γιατί μας έδιναν 80 ίντσες όταν η μεγαλύτερη τηλεόραση ήταν 34", και αργότερα όταν μας έδιναν 106" και οι τηλεοράσεις έφταναν τις 50-55"..
Για κινηματογραφική αίσθηση, νομίζω ότι το όριο είναι οι 90". Στις 100" δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε..
Είναι θέμα χρόνου να γίνουν προσιτές..
Μέχρι τότε, προβολέα.
Διότι, από τις 100+ ίντσες να πας στις 82", θα είναι ανεπαρκές. Σα να παίζεις μέγιστη στάθμη ακρόασης 80 ντιμπί. Δεν αρκεί.
Επήραν τον Μελίνα μας σ' ένα καράβι μούτσο..Αν έχεις όρεξη για βλακειούλες πάρε μια βαρκούλα να κάνω και εγώ το μούτσο
αντε να γινει πραγματικη Μελινα το πουλι πολυΕπήραν τον Μελίνα μας σ' ένα καράβι μούτσο..
Και βγήκε ένα σκυλόψαρο και του' φαγε τον .........
Τάσο , μονο εντυπωσιακό ηταν173" ειναι πολλες;; νατς αφηκω;;
καταλαβα....Τάσο , μονο εντυπωσιακό ηταν
Καθόλου καλό aggressive, με χρωματα πουσαρισμενα . Μου θύμhσε διαφημιστικες ledοταινιες
Σε αυτές τις διαστάσεις οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Αν και δεν θες Κορεάτικες, εγώ θα έπαιρνα τη Samsung NU8000 82" (μοντέλο 2018).Βρήκα στον Αβλέμονα σε άριστη κατάσταση ένα ολόιδιο σκαφάκι με ένα παλιό μου με το οποίο πέρασα φανταστικά και γύρισα τη μισή Ελλάδα. Του χρόνου που θα πάω για δγυο-τρεις μήνες θα προσπαθήσω να το νοικιάσω και μπορείς να έρθεις να το πλένεις ανταλλαγή με βόλτες.
Εγώ θα κάθομαι στη μπάρα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά, θα πίνω Μαργαρίτες και θα σε ελέγχω.
αυτο. η μονο τον Ν7.βασικα αν γινοταν να τα βαλει ολα σ'ενα dedicated με εναν native 4K N7 JVC θα τα εβλεπε αλλιως τα πραγματα.
βασικα αν γινοταν να τα βαλει ολα σ'ενα dedicated με εναν native 4K N7 JVC θα τα εβλεπε αλλιως τα πραγματα.
αυτο. η μονο τον Ν7.
Γι' αυτό την πάω αυτή την κοπελίτσα!κάτσε με τον παλιό και περίμενε κι άλλο μου λέει η κυρά