Προβολέας 4Κ ή τεράστια TV;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Δεν κάνουν, πώς θα έρθουν εδώ απ' τις ΗΠΑ;
Από Amazon μπορείς κανεις να κάνει αγορά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι τιμές. Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλά?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλά?
H Vizio έχει εδώ και πολλά χρόνια κυριαρχήσει στην αμερικάνικη αγορά κάνοντας τον σχεδιασμό και τις πωλήσεις με λίγους (400 νομίζω) υπαλλήλους, ενώ κατασκευάζει τις τηλεοράσεις φασόν στην Κίνα και το Μεξικό. Δεν έχει παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων ούτε άλλα μεγαλεία που μειώνουν τα κέρδη και αυξάνουν την τιμή του προϊόντος.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
H Vizio έχει εδώ και πολλά χρόνια κυριαρχήσει στην αμερικάνικη αγορά κάνοντας τον σχεδιασμό και τις πωλήσεις με λίγους (400 νομίζω) υπαλλήλους, ενώ κατασκευάζει τις τηλεοράσεις φασόν στην Κίνα και το Μεξικό. Δεν έχει παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων ούτε άλλα μεγαλεία που μειώνουν τα κέρδη και αυξάνουν την τιμή του προϊόντος.
Σαν παρεχόμενη τεχνολογία; Συγκρίνεται με Samsung, LG;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038
Εννοείται ότι το μέλλον είναι τηλεόραση..

Στους προβολείς πήγαμε γιατί μας έδιναν 80 ίντσες όταν η μεγαλύτερη τηλεόραση ήταν 34", και αργότερα όταν μας έδιναν 106" και οι τηλεοράσεις έφταναν τις 50-55"..

Για κινηματογραφική αίσθηση, νομίζω ότι το όριο είναι οι 90". Στις 100" δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε..

Είναι θέμα χρόνου να γίνουν προσιτές..
Μέχρι τότε, προβολέα.
Διότι, από τις 100+ ίντσες να πας στις 82", θα είναι ανεπαρκές. Σα να παίζεις μέγιστη στάθμη ακρόασης 80 ντιμπί. Δεν αρκεί.

Reaction score
569
Εννοείται ότι το μέλλον είναι τηλεόραση..

Στους προβολείς πήγαμε γιατί μας έδιναν 80 ίντσες όταν η μεγαλύτερη τηλεόραση ήταν 34", και αργότερα όταν μας έδιναν 106" και οι τηλεοράσεις έφταναν τις 50-55"..

Για κινηματογραφική αίσθηση, νομίζω ότι το όριο είναι οι 90". Στις 100" δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε..

Είναι θέμα χρόνου να γίνουν προσιτές..
Μέχρι τότε, προβολέα.
Διότι, από τις 100+ ίντσες να πας στις 82", θα είναι ανεπαρκές. Σα να παίζεις μέγιστη στάθμη ακρόασης 80 ντιμπί. Δεν αρκεί.
Το πανακι είναι ποιο ζεστό ,ψυχρή τηλεόραση με τίποτα ακόμα, μετά τα 80 αν ζούμε

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Ουφ, είμαι πολύ προβληματισμένος.
Clouding οι LCD μου λέει ο Μανωλάκης, ανέτοιμοι οι JVC λέω εγώ, κάτσε με τον παλιό και περίμενε κι άλλο μου λέει η κυρά, θέλω τώρα νέα συσκευή απεικόνισης λέω εγώ. :rolleyes::(

Να κάνουμε poll; Οι επιλογές αυτές πώς σας φαίνονται;

1. Κάτσε στ' αυγά σου κακομοίρα!
2. Πάρε LCD 85" αλλά μην τολμήσεις να γκρινιάξεις
3. Πάρε DLA-N5 για να μην κλαις τον N7 σε 1-2 χρόνια
4. Πάρε μεταχειρισμένο νεότερο του δικού σου
5. Πάρε τ' @@ μου, μας γκάστρωσες

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.675
Βρήκα στον Αβλέμονα σε άριστη κατάσταση ένα ολόιδιο σκαφάκι με ένα παλιό μου με το οποίο πέρασα φανταστικά και γύρισα τη μισή Ελλάδα. Του χρόνου που θα πάω για δγυο-τρεις μήνες θα προσπαθήσω να το νοικιάσω και μπορείς να έρθεις να το πλένεις ανταλλαγή με βόλτες. :p
Εγώ θα κάθομαι στη μπάρα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά, θα πίνω Μαργαρίτες και θα σε ελέγχω. :roflmao:
Σε αυτές τις διαστάσεις οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Αν και δεν θες Κορεάτικες, εγώ θα έπαιρνα τη Samsung NU8000 82" (μοντέλο 2018).

Πολύ καλός βαθμός στο εγκυρότατο rtings.com.
Τιμή από 3250€

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Ένα απο τα δύο, τ'άλλα διαγράφονται!;)

3. Πάρε DLA-N5 για να μην κλαις τον N7 σε 1-2 χρόνια
4. Πάρε μεταχειρισμένο νεότερο του δικού σου

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856