Home cinema professional (susano lx90)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
2 Θα βάλεις για άτμος;
για αρχη θα στησω 7.2, οπως ημουν εδω.
Aπο χριστουγενα και μετα θα ψαχτο για processor ATMOS 90% θα παω σε anthem, να δω τι θα εχει βγει μεχρι τοτε.
Μετα θα στησω7.2.4 τα εχω τα ηχεια, και αργοτερα οταν θα ξαναβρεθουν λεφτα θα συμπληρωσω αλλα 2 4645c και θα μεινω εκει 7.4.4
Θα βαλω αλλα 2 4645 μονο και μονο επηδει εχω τον τελικο Cts2000 και καθετε, να τον πουλησω δεν παιζει οπωτε οταν βρεθουν λεφτα θα παρω αλλα 2

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Θα βαλω αλλα 2 4645 μονο και μονο επηδει εχω τον τελικο Cts2000 και καθετε, να τον πουλησω δεν παιζει οπωτε οταν βρεθουν λεφτα θα παρω αλλα 2
Παίξε διενίσχυση να δώσεις στο 3678 αυτό που παρέχει και δεν το'χει το 3677.Δώσε το 100%
Απο μπάσο τώρα παραπάνω dB δεν νομίζω να χρειαστείς έτσι όπως είσαι,για επιπλέον 2χ4645c.
Aν είναι να βάλεις sub θές ενα για τα χαμηλά όπως ήθελα και γώ!
Ήρθες, άκουσες πως είναι τι χασούρα υπάρχει εκεί κάτω.;)
Αλλά και πάλι περί ορέξεως...

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Παίξε διενίσχυση να δώσεις στο 3678 αυτό που παρέχει και δεν το'χει το 3677.Δώσε το 100%
Απο μπάσο τώρα παραπάνω dB δεν νομίζω να χρειαστείς έτσι όπως είσαι,για επιπλέον 2χ4645c.
Aν είναι να βάλεις sub θές ενα για τα χαμηλά όπως ήθελα και γώ!
Ήρθες, άκουσες πως είναι τι χασούρα υπάρχει εκεί κάτω.;)
Αλλά και πάλι περί ορέξεως...
Τα 3678 ναι εννοείται οτι θα τα παίξω όπως λες bi-amp, είναι οι δύο cts 1200 για τα low τον 3678 και έχω άλλους 2 cts 2000, o ενας παίζει τα σαμπ και ο άλλος κάθεται;), οπότε πρέπει να τού βρώ δουλειά να κάνει:D:lolsign:

Όταν είχα έρθει στο είπα, Ναι δίνει εκεί κάτω σε τρασφορμερς και μαντ μαξ, αλλά εμένα προσωπικά δεν μού αρέσει αυτό το πολύ χαμηλό εκεί κάτω, και όπως σού είχα πει δεν θα έβαζα αλλα σαμπ εκτός τον 4645, όπως λες Περί ορέξεως:thumbsup:
Και τα 4645 όταν τα έχεις μπροστά μαζί με τα lcr να σε κοιτάνε παίζουν καλύτερα. Οταν μπορέσω θα τα πάρω:D:drinks:
[DOUBLEPOST=1532711289][/DOUBLEPOST]
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::geek::geek::geek::thumbsup::thumbsup:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τ Ναι δίνει εκεί κάτω σε τρασφορμερς και μαντ μαξ, αλλά εμένα προσωπικά δεν μού αρέσει αυτό το πολύ χαμηλό εκεί κάτω,
:D
Εντάξει είναι πληριοφορία που δίνει ο σκηνοθέτης στην εκάστοτε ταινία.
Το .1 κανάλι και το κεντρικό είναι απ'τα σημαντικότεραδεν διαφωνούμε γι'αυτό.

Αν ποτέ αλλάξεις γνώμη ενημέρωσε για να δώ πότε θα γίνει και αν φυσικά.:drinks:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
IMG_20180803_102328.jpg

Το μπροστά
IMG_20180803_102548.jpg

Και το πίσω
Η διαστάσεις τού δωματίου είναι: 5μ Χ 3.95μ και ύψος 3.05μ το δοκάρι στο ταβάνι κατεβαίνει 35 πόντους και θα φτιάξω ψευδοροφη απο ξύλο και θα το φέρω πρόσωπο με το δοκάρι. Το ξύλο θα έχει πάχος 1.2cm και θα είναι απέξω κόντρα πλακέ θαλάσσης και απο μέσα mdf και θα είναι όλο τρύπες. Το γέμισμα τής ψεύδοροφης θα είναι με μπάσοπαγιδες, aritherm και cocopren, θα κάνει διάχυση και απορρόφηση μαζί και να πιάνει και χαμηλές όσο μπορεί, σαν μπάσοπαγίδα.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Να αναφέρω και κάποια συν που έχει το dedicated room.
Τα κουφώματα είναι με τριπλό τζαμί τεσσάρων εποχών, με τρια λάστιχα, κόβουν 42db τα κλείνεις και υπάρχει απόλυτη ησυχία. Έχει Μπέι πρίζα με 2.5 καλώδιο και 20A Ασφάλεια, έχει εντοιχισμενω A/C είναι Στο πίσω μέρος πάνω απο την πόρτα, και πρόλαβα το μάστορα Πού έκανε τοποθετήσει στης πόρτες και του είπα να την κάνει να ανοίγει προστα έξω. Αργότερα θα φτιάξω diy ηχομονοτικη πόρτα.
IMG_20180807_105203.jpg
IMG_20180809_105534.jpg
IMG_20180901_101036.jpg

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Εύγε τρελό αγόρι επιτέλους dedicated ,
πυροβολάει απο τώρα ο χώρος.. :showingbiceps:

θάνατος στις σαλονονοκουζίνες και τα ντουλάπια..:lolsign:
Ευχαριστώ φιλαράκι!
:laugh: πραγματικά.... και στης κρυσταλιερες διπλά!:roflmao::roflmao::roflmao:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Μπράβο Στεφανε!!!. Ρε μπαγασα ζηλεψα τώρα. Θα πάω και εγώ σε dedicated πριν την ώρα μου...
Αν μπορείς να πας, μην το καθυστερείς καθόλου!
[DOUBLEPOST=1536348723][/DOUBLEPOST]
Μονοκατοικία ή διαμέρισμα πάλι;
Διπλόκατοικία, το κτίριο είναι όλο τού πεθερου, από κάτω είναι μαγαζί Πού το νοικιάζει ο πεθερός και είναι οικοδομικά υλικά και κλείνει 5 το απόγευμα, από πάνω είναι οικοδομή ακόμα και θα αργήσει να τελειώσει, που θα μείνει ο πεθερός, και δίπλα είναι ενα λογιστικό γραφείο Μέχρι Της 4, οπότε μετά Της 5 ειμαι Μόνο εγώ στο τετράγωνο, η Προβολές θα είναι αποκλειστικά το απόγευμα και μετά λόγο εργασία, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα, αργίες Κυριακές κτλ δεν θα υπάρχει κανείς και 3 ώρα τη νύχτα θα παίζω όσο αντέχω, συν ότι έχει πολύ καλή μόνωση που δεν θα υπάρχει θέμα

Reaction score
5.252
Σου εύχομαι οτι καλύτερο.
Υποδομή κανε σωστή και όλα τα αλλα σιγα σιγα
Υγ σου χρωστάω τηλ αλλα πήζω ..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.300
Members