Home cinema professional (susano lx90)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Πάντως φιλαράκι πρίν φύγεις έπρεπε να κανονίσουμε ένα στήσιμο στη βούτα με τα cryptonX.:D
Όταν ξανάρθεις ...:)
Πήρες cryptonX? Η εσύ με τo Beverly και εγώ με το crypton? Τόσο καιρό δεν το έλεγες τώρα που έφυγα......:D:laugh::lolsign:
[DOUBLEPOST=1536764749][/DOUBLEPOST]
κερναω lipton ολα τα crypton
hahahahhaha trello graffity se toixo
palies epoxes yamaha 150z klp
Αυτά τα z Κωστή τα θυμάμαι εποχή που κυκλοφορούσαν πολλά και κάποια φοραγανε μοτέρ απο yz 250 καθαρόαιμο....... πυροβολαγανε:smg:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Ούτε παραγγελία να το έκανες ...:thumbsup:
Όντως, λίγο πιο μικρό να ήταν δεν θα χώραγε η οθόνη θα έπρεπε να φτιάξω άλλη οθόνη η να πάω αλλού το rack.
Με το που έγινε μαύρος ο χώρος άλλαξε τελείως, ζωντάνεψε !
Ποιός να το πίστευε οτι θα γινόταν με μαύρο χρώμα.:D

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.871
Όντως, λίγο πιο μικρό να ήταν δεν θα χώραγε η οθόνη θα έπρεπε να φτιάξω άλλη οθόνη η να πάω αλλού το rack.
Με το που έγινε μαύρος ο χώρος άλλαξε τελείως, ζωντάνεψε !
Ποιός να το πίστευε οτι θα γινόταν με μαύρο χρώμα.:D
Ε βάλε φωτός ντε...

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
γιατι εβαλες ετσι την οθονη και οχι κεντρο η να βαλεις πιο μεγαλη ;

Ειναι 5 μετρα το βαθος και σχεδον 4 το πλατος, λογο ηχοπερατης βγαινω εξω 55 ποντους και 40 ποντους που μου τρωει ο προτζεκτορας, παμε σχεδον στο ενα μετρο και στα 4 μετρα ο επσον δεν ανοιγει πανω απο 130' ιντσες.
Δευτερον, ειναι η κολωνα στη μεση και βγενει 55 ποντους εξω και φοβομουν αν ανοιγα απ'ακρη σ'ακρη με εναν αλλο προτζεκτορα short throw να εβρισκε η η δεσμη του προβολεα στην κολωνα, εκτος αν τον εβαζα πανω στην κολωνα, θα ηταν μετα λιγο παιδεμα και με κοστος, φτιαξε αλλη οθονη, πουλα προτζεκτορα παρε αλλων κτλ.:(>:(

Παντος μου αρεσει και ετσι, θα γινει ωραιο θα βαλω και μια μαυρη κουρτινα βελουδο απο το ταβανι μεχρι κατω μπροστα στο ρακ και θα διξει ωραιο:D

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
θυμισε μου πλατος οθονης και σε τι αποσταση θα βλεπεις ;
....ποσο κενο πρεπει ναχεις για να μπουν τα ηχεια απο πισω ;
Κωστη ειναι 304cm το καθαρο και μαζι με το πλαισιο 328cm.
55 μου τρωει η οθονη, γιατι ειναι τα σαμπ συν οτι ειναι και η κολωνα που βγαινει 5 ποντους εξω>:(>:(
[DOUBLEPOST=1537075997][/DOUBLEPOST]
Ντιπ μαυρίλα; Γαμώ το έκανες...:drinks:
Σε ευχαριστω γιωργο, ειναι και τα αυτοκολιτα μαυρα βελουδα που θα καλυψουν πριζες μπαλκονοπορτες κτλ:D:beach: θα γινει dark night
[DOUBLEPOST=1537076111][/DOUBLEPOST]
Όντως καμία σχέση :thumbsup: καλά το πας!
Ευχαριστω μακη, θα σου εχω πολλες φωτο....:D

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.610
ΚΑΛΕ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ?!:party::party:
Τι μαυρίλες είναι αυτές?:party::party:
Με γειες!!!
καλό κουράγιο και όλα να τα κανς πουτέν φιλαράκ

Υ.Γ.τρελοκερκυραία πήρες μωρέ για σύζυγο?:p8-):roflmao:

Reaction score
15.547
Ειναι 5 μετρα το βαθος και σχεδον 4 το πλατος, λογο ηχοπερατης βγαινω εξω 55 ποντους και 40 ποντους που μου τρωει ο προτζεκτορας, παμε σχεδον στο ενα μετρο και στα 4 μετρα ο επσον δεν ανοιγει πανω απο 130' ιντσες.
Δευτερον, ειναι η κολωνα στη μεση και βγενει 55 ποντους εξω και φοβομουν αν ανοιγα απ'ακρη σ'ακρη με εναν αλλο προτζεκτορα short throw να εβρισκε η η δεσμη του προβολεα στην κολωνα, εκτος αν τον εβαζα πανω στην κολωνα, θα ηταν μετα λιγο παιδεμα και με κοστος, φτιαξε αλλη οθονη, πουλα προτζεκτορα παρε αλλων κτλ.:(>:(

Παντος μου αρεσει και ετσι, θα γινει ωραιο θα βαλω και μια μαυρη κουρτινα βελουδο απο το ταβανι μεχρι κατω μπροστα στο ρακ και θα διξει ωραιο:D

καλα τελειωματα ;)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.284
Members