stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Πάντως φιλαράκι πρίν φύγεις έπρεπε να κανονίσουμε ένα στήσιμο στη βούτα με τα cryptonX.Οχι, αλλα ηταν ενα + το οτι θα ειχα ενα dedicated
Όταν ξανάρθεις ...
Πάντως φιλαράκι πρίν φύγεις έπρεπε να κανονίσουμε ένα στήσιμο στη βούτα με τα cryptonX.Οχι, αλλα ηταν ενα + το οτι θα ειχα ενα dedicated
Πήρες cryptonX? Η εσύ με τo Beverly και εγώ με το crypton? Τόσο καιρό δεν το έλεγες τώρα που έφυγα......Πάντως φιλαράκι πρίν φύγεις έπρεπε να κανονίσουμε ένα στήσιμο στη βούτα με τα cryptonX.
Όταν ξανάρθεις ...![]()
Αυτά τα z Κωστή τα θυμάμαι εποχή που κυκλοφορούσαν πολλά και κάποια φοραγανε μοτέρ απο yz 250 καθαρόαιμο....... πυροβολαγανεκερναω lipton ολα τα crypton
hahahahhaha trello graffity se toixo
palies epoxes yamaha 150z klp
Ούτε παραγγελία να το έκανες ...View attachment 105525
Έκατσε κουτί η οθόνη και το ρακ
View attachment 105526
Αλφαδι View attachment 105527 View attachment 105528
Όντως, λίγο πιο μικρό να ήταν δεν θα χώραγε η οθόνη θα έπρεπε να φτιάξω άλλη οθόνη η να πάω αλλού το rack.Ούτε παραγγελία να το έκανες ...![]()
Ε βάλε φωτός ντε...Όντως, λίγο πιο μικρό να ήταν δεν θα χώραγε η οθόνη θα έπρεπε να φτιάξω άλλη οθόνη η να πάω αλλού το rack.
Με το που έγινε μαύρος ο χώρος άλλαξε τελείως, ζωντάνεψε !
Ποιός να το πίστευε οτι θα γινόταν με μαύρο χρώμα.![]()
Ειναι 5 μετρα το βαθος και σχεδον 4 το πλατος, λογο ηχοπερατης βγαινω εξω 55 ποντους και 40 ποντους που μου τρωει ο προτζεκτορας, παμε σχεδον στο ενα μετρο και στα 4 μετρα ο επσον δεν ανοιγει πανω απο 130' ιντσες.γιατι εβαλες ετσι την οθονη και οχι κεντρο η να βαλεις πιο μεγαλη ;
![]()
Όντως καμία σχέση
[DOUBLEPOST=1537050919][/DOUBLEPOST] View attachment 105530 View attachment 105531 View attachment 105532 View attachment 105533 View attachment 105534
Κωστη ειναι 304cm το καθαρο και μαζι με το πλαισιο 328cm.θυμισε μου πλατος οθονης και σε τι αποσταση θα βλεπεις ;
....ποσο κενο πρεπει ναχεις για να μπουν τα ηχεια απο πισω ;
Σε ευχαριστω γιωργο, ειναι και τα αυτοκολιτα μαυρα βελουδα που θα καλυψουν πριζες μπαλκονοπορτες κτλΝτιπ μαυρίλα; Γαμώ το έκανες...![]()
Ευχαριστω μακη, θα σου εχω πολλες φωτο....Όντως καμία σχέσηκαλά το πας!
ωραια θεαΞυλουργείο έκανα το απο πάνω σπίτι για να μπορώ να δουλεύω άνετα Αφού τα δοκάρια ηταν 4.5 μέτρα. Έχει και ωραία θέα View attachment 105522 View attachment 105523 View attachment 105524
Ειναι 5 μετρα το βαθος και σχεδον 4 το πλατος, λογο ηχοπερατης βγαινω εξω 55 ποντους και 40 ποντους που μου τρωει ο προτζεκτορας, παμε σχεδον στο ενα μετρο και στα 4 μετρα ο επσον δεν ανοιγει πανω απο 130' ιντσες.
Δευτερον, ειναι η κολωνα στη μεση και βγενει 55 ποντους εξω και φοβομουν αν ανοιγα απ'ακρη σ'ακρη με εναν αλλο προτζεκτορα short throw να εβρισκε η η δεσμη του προβολεα στην κολωνα, εκτος αν τον εβαζα πανω στην κολωνα, θα ηταν μετα λιγο παιδεμα και με κοστος, φτιαξε αλλη οθονη, πουλα προτζεκτορα παρε αλλων κτλ.
Παντος μου αρεσει και ετσι, θα γινει ωραιο θα βαλω και μια μαυρη κουρτινα βελουδο απο το ταβανι μεχρι κατω μπροστα στο ρακ και θα διξει ωραιο![]()