zakman35
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 4.008
Μια αλλά εκδοχή
Να περασω να το τρυπησουμε ?Να σε δω, ρε μπαγάσα, να ισορροπείς ηχείο σε 3 ακίδες τη στγμή που έχει υποδοχές για 4...
Προφανώς παρέχουν μηχανική απομόνωση, εφόσον μάς χρειάζεται. Συνεπώς, αν τα ηχεία μας έχουν καμπίνες που χρειάζονται μηχανική γείωση, αυτή γίνεται στην "πλάκα" του Πόντιουμ. Να είναι άραγε επαρκής η μάζα της? (έψαξα στη σελίδα τους και δεν βρήκα αναφορά)Μια αλλά εκδοχή
Χαχα, γελάσαμε πάλι σήμερα... (not!)Να περασω να το τρυπησουμε ?
Η ψυχολογική (υπο)στήριξη...τους λαμπατους ενισχυτές ποια στήριξη τους ευνοεί?
Έχουν εδώ έναν κατάλογο που αναφέρει αναλυτικά τις διαστάσεις τις βάσης και το βάρος για το οποίο προορίζεται κάθε μοντέλο.Προφανώς παρέχουν μηχανική απομόνωση, εφόσον μάς χρειάζεται. Συνεπώς, αν τα ηχεία μας έχουν καμπίνες που χρειάζονται μηχανική γείωση, αυτή γίνεται στην "πλάκα" του Πόντιουμ. Να είναι άραγε επαρκής η μάζα της? (έψαξα στη σελίδα τους και δεν βρήκα αναφορά)
Την στιγμή που μιλάμε για αναρτώμενη μάζα δεν έχει σημασία η μάζα της βάσης.Προφανώς παρέχουν μηχανική απομόνωση, εφόσον μάς χρειάζεται. Συνεπώς, αν τα ηχεία μας έχουν καμπίνες που χρειάζονται μηχανική γείωση, αυτή γίνεται στην "πλάκα" του Πόντιουμ. Να είναι άραγε επαρκής η μάζα της? (έψαξα στη σελίδα τους και δεν βρήκα αναφορά)
Ναι. αυτό το έχω δει. Και αν κατάλαβα σωστά, παραθέτει (με συστηματική κατηγοριοποίηση) κλιμακωτά τις μάζες ηχείων για τα οποία παρέχει απομόνωση από τους κραδασμούς του δαπέδου. Η απορία μου είναι άλλη. Ηχητική γείωση, για περιπτώσεις καμπίνας που δεν είναι απολύτως νεκρή, αδρανής. Η δική του μάζα, είναι επαρκής γι αυτό?Έχουν εδώ έναν κατάλογο που αναφέρει αναλυτικά τις διαστάσεις τις βάσης και το βάρος για το οποίο προορίζεται κάθε μοντέλο.
View attachment 105243
[DOUBLEPOST=1536686467][/DOUBLEPOST]Και ένα πείραμα spikes vs springs.
Η απορία μου είναι άλλη. Όχι σχετικά με απόσβεση (δείτε και την προηγούμενη απάντησή μου) αλλά άν παρέχει ηχητική γείωση, για περιπτώσεις καμπίνας που δεν είναι απολύτως νεκρή, αδρανής.Η απόσβεση γίνεται μέσω συντονισμών της ανάρτησης.
Τα διαφορετικά βάρη έχουν διαφορετική απόσβεση, γιαυτό και ο εκάστοτε συντονισμός αφορά διαφορετικά αναρτώμενα βάρη.
Υπάρχει και λέγεται πακτωση.Αντε παλι με τη "μηχανικη γειωση". Καποιο λινκ παρακαλω;
κατι τετοιο?αλλά άν παρέχει ηχητική γείωση, για περιπτώσεις καμπίνας που δεν είναι απολύτως νεκρή, αδρανής.
"Πάκτωση λέγεται μία στήριξη που εμποδίζει κάθε μετακίνηση και περιστροφή. Έτσι ασκεί στο σημείο της πάκτωσης δύο δυνάμεις στήριξης που είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους, και μία ροπή στήριξης. Εισάγει τρείς αγνώστους στις εξισώσεις ισορροπίας. Οι πακτώσεις υλοποιούνται με διάφορους τρόπους: με πρόβλεψη να υπάρχει συνέχεια του υλικού (π.χ. μπαλκόνι που προεξέχει από τον τσιμεντένιο σκελετό κτιρίου), με συγκόλληση, με εμφύτευση δοκαριού σε άλλο υλικό (π.χ. σε τοίχο ή στο έδαφος), με σφικτή συναρμογή κ.ά"Υπάρχει και λέγεται πακτωση.
Εδώ.Αντε παλι με τη "μηχανικη γειωση". Καποιο λινκ παρακαλω;
Ακόμα με το μπλου τακ ασχολείστε, όταν υπάρχει το μαύρο Patafix;Ακόμα και με μπλου τακ πακτώνεις το ηχείο
Όχι.Η απορία μου είναι άλλη. Όχι σχετικά με απόσβεση (δείτε και την προηγούμενη απάντησή μου) αλλά άν παρέχει ηχητική γείωση, για περιπτώσεις καμπίνας που δεν είναι απολύτως νεκρή, αδρανής.