- Reaction score
- 76.641
μαξιλαράκι
Για να ευχαριστηθώ ταινία πρέπει να μην ακουμπάει το κεφάλι μου στο βρωμοκάθισμα. Αν δεν έχω κάτι καταπιάνομαι.
μαξιλαράκι
Παλιά, πριν την εποχή των multiplex, έβαζα στο κεφάλι της πλάτης κομμάτι χαρτιού, σαν κι αυτό που βάζουν στα αεροπλάνα.
Για να ευχαριστηθώ ταινία πρέπει να μην ακουμπάει το κεφάλι μου στο βρωμοκάθισμα. Αν δεν έχω κάτι καταπιάνομαι.
Για να παραστήσουμε τους κοινωνικούς.Γιατί βγαίνετε έξω απ' το σπίτι;
σε τι απόσταση(χλμ) βρίσκεται ο πιο κοντινός φίλος εκμετάλλευσης με vdsl?Ξαναπήρα και επέλεξα να με καλέσουν. Μια ώρα μετά με πήρε ένα καλό παιδί, δήλωσα τη βλάβη, με έστειλε σε μια που δεν ήξερε τι είναι Cosmote Home SIM, μα με έστειλε σε μια άλλη κυρία που ήξερε.
Η οποία με ενημέρωσε οτι το πρόγραμμα 50GB και 500 σταθερά που κοστίζει 39,41€ στο site δεν κοστίζει τόσο αλλά 27 και κάτι...
Θα με ξαναπάρει τηλέφωνο τη Δευτέρα για να μου πει αν μπορώ να κρατήσω το νούμερο για να απελευθερωθώ οριστικά απο το σταθερό.
Τα κατεβάσματα τότε θα τα κάνει η κυρά αλλά τι θα κάνω με το Netflix; 50+30=80GB αποκλείεται να φτάσουν με την αχόρταγη σειρομανή.
Κηφισιά το μ0υνί, Μαρούσι ο rose. 15-20 χιλιομετράκια.σε τι απόσταση(χλμ) βρίσκεται ο πιο κοντινός φίλος εκμετάλλευσης με vdsl?
πόσο αγαπιέστεΚηφισιά το μ0υνί, Μαρούσι ο rose. 15-20 χιλιομετράκια.
Με πρόλαβες. Αξίζει από θέμα χρημάτων. Υπάρχουν όμως κάποια τεχνικά θέματακια στην Αθήνα που πρέπει να τα δει κάποιος από κοντά. Η απόσταση είναι πολύ μικρη δεν είναι εκεί το θέμα. ακόμα και να μη βλέπει κατευθείαν μπορεί να χρησιμοποιήσεις και το φίλο ενδιαμεσα και να οφεληθουν όλοι ετσι.πόσο αγαπιέστε
Υ.Γ. για τόση απόσταση δεν το έχω δοκιμάσει...για πιο κοντά θα άξιζε η επένδυση σε ασύρματη ζεύξη
θα κάτσω να το μελετήσω να δω αν συμφέρει
μέχρι 8-10χλμ έχω κάνει...σε χωριά όμως χωρίς ψηλά κτήρια... για κάμερες σε φωτοβολταικάΜε πρόλαβες. Αξίζει από θέμα χρημάτων. Υπάρχουν όμως κάποια τεχνικά θέματακια στην Αθήνα που πρέπει να τα δει κάποιος από κοντά. Η απόσταση είναι πολύ μικρη δεν είναι εκεί το θέμα. ακόμα και να μη βλέπει κατευθείαν μπορεί να χρησιμοποιήσεις και το φίλο ενδιαμεσα και να οφεληθουν όλοι ετσι.
Κάνα 200 ευρώ εξοπλισμό ο καθένας θελει
Πριν κάνα μήνα άλλαξα το σταθερό σε wind (από vodafone). Ένα μήνα μετά δεν είμαι ακόμα έτοιμος να εξιστορήσω την εμπειρία μου. Θύμισε το μου σε κάνα τρίμηνο που θα έχω ηρεμήσει.Για την εμπειρία της παραλαβής απο την ACS δε γράφω... Μόνο απορώ που υπάρχει.
Είσαι λάθος εδώ , άκουσε τη φωνή λογικής, δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε κι άλλοι, το βλέπεις και μόνος σου, δεν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση.Ξου ρε. Προτιμώ να κάνω αλλού οικονομία παρά να μετακομίσω για το γ@μωίντερνετ.
[melina mode on]Ένα δίκιο το 'χει ο abcd που λέει να μετακομίσεις. Να βοηθήσω; [/melina mode off]Τα κατεβάσματα τότε θα τα κάνει η κυρά αλλά τι θα κάνω με το Netflix; 50+30=80GB αποκλείεται να φτάσουν με την αχόρταγη σειρομανή.
Βάλε και τον xfader μέσα, μην έχουμε μόνο εμείς τη χαρά.Κηφισιά το μ0υνί, Μαρούσι ο rose. 15-20 χιλιομετράκια.
Μεσολαβούν βουναλάκια, εγώ είμαι ακριβώς έξω απ' το λεκανοπέδιο κι αυτοί μέσα. Χρειαζόμαστε κάποιον στον Άγιο Στέφανο που βρίσκεται στο crest (όπως το λέμε στο χωριό μου). Βλέπει κι έξω και μέσα.Υ.Γ. για τόση απόσταση δεν το έχω δοκιμάσει...για πιο κοντά θα άξιζε η επένδυση σε ασύρματη ζεύξη
Για πε...για πε?Πες του @daharis666 να κατέβει, να γνωρίσει και την Μπουμπού.
Αυτή όχι και είναι κουκλίτσα, ο παιδαράς ο άντρας της ίσως.δαγκάει?
πωωωω...τι ζωή και αυτή...Αυτή όχι και είναι κουκλίτσα, ο παιδαράς ο άντρας της ίσως.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χθες το βράδυ μου ξεκλείδωσαν επιτέλους το 2Mbit και είδαμε Ozark σε 1080!
Γιατί καλύτερα να κάνει και κανένα drop ή να το κλειδώσω εγώ εκεί που δεν υπάρχει θέμα, παρά στον εφιάλτη των 2...
Κάνω συνεχώς δοκιμές για να πάρω αποφάσεις.
ΟΤΕ σήμερα:
View attachment 105806
Cosmote:
View attachment 105805
Wind χθεσινό: