Περιπέτειες με Cosmote

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.340
:thumbsup::thumbsup:
Για να ευχαριστηθώ ταινία πρέπει να μην ακουμπάει το κεφάλι μου στο βρωμοκάθισμα. Αν δεν έχω κάτι καταπιάνομαι. :D :party:
Παλιά, πριν την εποχή των multiplex, έβαζα στο κεφάλι της πλάτης κομμάτι χαρτιού, σαν κι αυτό που βάζουν στα αεροπλάνα. :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.008
Ξαναπήρα και επέλεξα να με καλέσουν. Μια ώρα μετά με πήρε ένα καλό παιδί, δήλωσα τη βλάβη, με έστειλε σε μια που δεν ήξερε τι είναι Cosmote Home SIM, μα με έστειλε σε μια άλλη κυρία που ήξερε. :)
Η οποία με ενημέρωσε οτι το πρόγραμμα 50GB και 500 σταθερά που κοστίζει 39,41€ στο site δεν κοστίζει τόσο αλλά 27 και κάτι... :rolleyes:
Θα με ξαναπάρει τηλέφωνο τη Δευτέρα για να μου πει αν μπορώ να κρατήσω το νούμερο για να απελευθερωθώ οριστικά απο το σταθερό.

Τα κατεβάσματα τότε θα τα κάνει η κυρά αλλά τι θα κάνω με το Netflix; :o:o:o 50+30=80GB αποκλείεται να φτάσουν με την αχόρταγη σειρομανή. :(
σε τι απόσταση(χλμ) βρίσκεται ο πιο κοντινός φίλος εκμετάλλευσης με vdsl?:whistling::sneaky:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.008
Κηφισιά το μ0υνί, Μαρούσι ο rose. :p 15-20 χιλιομετράκια.
:roflmao:πόσο αγαπιέστε :roflmao:

Υ.Γ. για τόση απόσταση δεν το έχω δοκιμάσει...για πιο κοντά θα άξιζε η επένδυση σε ασύρματη ζεύξη

θα κάτσω να το μελετήσω να δω αν συμφέρει

Reaction score
6.206
:roflmao:πόσο αγαπιέστε :roflmao:

Υ.Γ. για τόση απόσταση δεν το έχω δοκιμάσει...για πιο κοντά θα άξιζε η επένδυση σε ασύρματη ζεύξη

θα κάτσω να το μελετήσω να δω αν συμφέρει
Με πρόλαβες. Αξίζει από θέμα χρημάτων. Υπάρχουν όμως κάποια τεχνικά θέματακια στην Αθήνα που πρέπει να τα δει κάποιος από κοντά. Η απόσταση είναι πολύ μικρη δεν είναι εκεί το θέμα. ακόμα και να μη βλέπει κατευθείαν μπορεί να χρησιμοποιήσεις και το φίλο ενδιαμεσα και να οφεληθουν όλοι ετσι.
Κάνα 200 ευρώ εξοπλισμό ο καθένας θελει

daharis666

Moderator
Reaction score
80.008
Με πρόλαβες. Αξίζει από θέμα χρημάτων. Υπάρχουν όμως κάποια τεχνικά θέματακια στην Αθήνα που πρέπει να τα δει κάποιος από κοντά. Η απόσταση είναι πολύ μικρη δεν είναι εκεί το θέμα. ακόμα και να μη βλέπει κατευθείαν μπορεί να χρησιμοποιήσεις και το φίλο ενδιαμεσα και να οφεληθουν όλοι ετσι.
Κάνα 200 ευρώ εξοπλισμό ο καθένας θελει
μέχρι 8-10χλμ έχω κάνει...σε χωριά όμως χωρίς ψηλά κτήρια... για κάμερες σε φωτοβολταικά

άρα υπάρχει ελπίδα για το στρουμφ :)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.185
Για την εμπειρία της παραλαβής απο την ACS δε γράφω... >:( Μόνο απορώ που υπάρχει. :rolleyes:
Πριν κάνα μήνα άλλαξα το σταθερό σε wind (από vodafone). Ένα μήνα μετά δεν είμαι ακόμα έτοιμος να εξιστορήσω την εμπειρία μου. Θύμισε το μου σε κάνα τρίμηνο που θα έχω ηρεμήσει.

Ξου ρε. :p Προτιμώ να κάνω αλλού οικονομία παρά να μετακομίσω για το γ@μωίντερνετ. >:(
Είσαι λάθος εδώ :p, άκουσε τη φωνή λογικής, δεν το λέω μόνο εγώ, το λένε κι άλλοι, το βλέπεις και μόνος σου, δεν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση. :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.299
Τα κατεβάσματα τότε θα τα κάνει η κυρά αλλά τι θα κάνω με το Netflix; :o:o:o 50+30=80GB αποκλείεται να φτάσουν με την αχόρταγη σειρομανή. :(
[melina mode on]Ένα δίκιο το 'χει ο abcd που λέει να μετακομίσεις. Να βοηθήσω; :lol:[/melina mode off]

Κηφισιά το μ0υνί, Μαρούσι ο rose. :p 15-20 χιλιομετράκια.
Βάλε και τον xfader μέσα, μην έχουμε μόνο εμείς τη χαρά. :p:roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.642
Μεσολαβούν βουναλάκια, εγώ είμαι ακριβώς έξω απ' το λεκανοπέδιο κι αυτοί μέσα. Χρειαζόμαστε κάποιον στον Άγιο Στέφανο που βρίσκεται στο crest (όπως το λέμε στο χωριό μου). Βλέπει κι έξω και μέσα.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.642
Υπάρχει ένα μέρος που λέγεται Δροσοπηγή, πάνω απ' το Κρυονέρι. Αυτό, εκτός της εξαιρετικής θέας στο λεκανοπέδιο, βλέπει και εμένα και εσένα. :D

RenderWidgetWindow 20-Sep-18 82142 AM.bmp.jpg

Μένει η Μπουμπού (μόνο εγώ την ονομάζω έτσι) εκεί, παλιά μου φίλη που μετακόμισε το 2010.

Reaction score
4.235
δυστηχως σε επιπεδο internet και σωστης καλυψης ειμαστε πολλα χρονια πισω.

οταν πληρωνεις 50αρα και πιανεις 33 με πολλες αποσυνδεσεις και ο τεχνικος σου λεει ως δικαιολογια οτι εισαι στο οριο καλυψης κλαψτα χαραλαμπε.... ας μην πιασω και την cosmote tv......>:(

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.642
δαγκάει?
Αυτή όχι και είναι κουκλίτσα, ο παιδαράς ο άντρας της ίσως. :p

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χθες το βράδυ μου ξεκλείδωσαν επιτέλους το 2Mbit και είδαμε Ozark σε 1080! :party::party:
Γιατί καλύτερα να κάνει και κανένα drop ή να το κλειδώσω εγώ εκεί που δεν υπάρχει θέμα, παρά στον εφιάλτη των 2... >:(

Κάνω συνεχώς δοκιμές για να πάρω αποφάσεις.

ΟΤΕ σήμερα:

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test - Mozilla Firefox 20-Sep-18 95303 AM.bmp.jpg

Cosmote:

Screenshot_2018-09-20-09-15-23-517_com.android.chrome.png

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Wind χθεσινό:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.008
Αυτή όχι και είναι κουκλίτσα, ο παιδαράς ο άντρας της ίσως. :p

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χθες το βράδυ μου ξεκλείδωσαν επιτέλους το 2Mbit και είδαμε Ozark σε 1080! :party::party:
Γιατί καλύτερα να κάνει και κανένα drop ή να το κλειδώσω εγώ εκεί που δεν υπάρχει θέμα, παρά στον εφιάλτη των 2... >:(

Κάνω συνεχώς δοκιμές για να πάρω αποφάσεις.

ΟΤΕ σήμερα:

View attachment 105806

Cosmote:

View attachment 105805

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Wind χθεσινό:

πωωωω...τι ζωή και αυτή...:cry::lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members