bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.130
5/106/10
5/106/10
παρολο που δεν είναι το ειδος που μου πολυαρέσει,η συγκεκριμενη ταινια μου φερνει πολλες αναμνήσεις.'' Top Gun - 1986 ''
- βγήκε για να πετύχει και το έκανε , αλλάζοντας αρκετά από τα μέχρι τότε στάνταρ και μας έβαλε το μικρόβιο για τον οικιακό κινηματόγραφο . . . αμέσως δηλ. υποβάθμισε την tv από πλευράς μεγέθους & ποιότητας εικόνας και αναπαραγωγής ήχου , σε κάτι πολύ λίγο για τέτοια έργα . . . κάτι σαν να οδηγείς Mustang σε πίστα cart
- έγινε θέμα συζήτησης . . . έδωσε μία καλή γροθιά στο υπογάστριο των σινεφίλ ( εμού συγκαταλεγομένου ) , το κοινό στο rotten tomatoes δίνει υψηλότερη βαθμολογία ( από περισσότερους users ) από το imdb ! . . . γέμισε με αφίσες παιδικά , εφηβικά & φοιτητικά δωμάτια , αλλά και bar καφετέριες κλπ
- ανέδειξε ηθοποιούς , την σημασία των soundtracks ( πόσοι είχαμε προσέξει μέχρι τότε τους Berlin ? ) , την σημασία της παρεΐστικης θέασης , τα εφέ κλπ
- δεν θα πώ τίποτε άλλο . . . τα είπε πλέον η ιστορία που το δικαίωσε και το ανέδειξε σε κλασικό
- καλή θέαση . . . 9,0/10
Top Gun • Take My Breath Away • Berlin
που τα βρισκεις θα θελα να ξερα.Γλυκιά Πατρίδα του Γουόρικ Θόρντον.
Ιστορία βίας και αποικιοκρατίας στην αυστραλιανή ενδοχώρα του Μεσοπολέμου σε ένα λιτό, απέριττο και ελεγειακό νεο-γουέστερν που τιμά τις παραδόσεις και τις καταβολές του είδους.
εμ και συ...με τέτοιο εξώφυλλο (σαν πόστερ αντισυλληπτικών των 50's) τι περίμενες ?LoVe StOrY
https://m.imdb.com/title/tt0066011/
View attachment 105790
1/10
Ίσως η χειρότερη ταινία τύπου love story που έχω δει ποτέ.