- Reaction score
- 76.491
Για browsing και Netflix σειρές η ταχύτητα της Wind είναι τέλεια. Ακόμα και με τα 4Mbit του ΟΤΕ γίνεται η δουλειά, όταν είναι σταθερά.
Ο Cosmote όμως!
Ο Cosmote όμως!
Ποια VDSL και τρίχες.... Γ@μάει!Ο Cosmote όμως!
Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Είμαι αθώος;να πουλάει ίντερνετ κάποιος ιδιώτης
64Mbps θα είναι (60+4 του σταθερού), όχι όσο του κινητού.
Θα μας σκίσει ο Zizik...
Για ανέβασε ένα speedtest μόλις παραλάβεις...
Σε περίπτωση δηλαδή που η ταχύτητα του Internet στο σπίτι σου δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 50Mbps μπορείς να την αυξήσεις έως και +60Mbps μέσω του δικτύου COSMOTE 4G, αγγίζοντας ταχύτητες έως 100Mbps χωρίς κανένα όριο στα data που χρησιμοποιείς.
Με 100GB, ενάμισι UHD.Μεγειές,το uhd θα πάει σύννεφο λέμε..
Σάββατο πρωί ξύπνησα και δεν ειχα ιντερνετ και τηλέφωνο στην γραμμή του υπογείου (ευρυζωνική, ξεχωριστή απο του σαλονιού). Σιχτίρησα, ειχα αρχίσει Picky Blinders και μου την έσπασε. Σκεφτόμουν πότε θα μπορέσω να είμαι σπίτι να έρθουν απο δω απο το συνεργείο, αδυναμία συνεννόησης κτλ.Άλλο πολύ καλό που κατάφερα είναι, παρά την αλλαγή προγραμμάτων, να μην αλλάξει η γραμμή μου σε (κwλο)ευρυζωνική.
Γιατί κάθε φορά που θα έμενα απο internet θα έμενα κι απο τηλέφωνο...
Εϊναι μια χαρά η ευρυζωνική (για τον ΟΤΕ κυρίως ). Αν δεν υπάρχουν προβλήματα και διακοπές ρεύματος βέβαια, ή πάρεις το mini UPS που παραχωρούν.Πήρα τηλέφωνο και δήλωσα την βλάβη. Κυριακή πρωί ξύπνησα και δούλευε κανονικά. Καμιά φορά λειτουργεί το σύστημα
Γιατι το εχουν στα Αγγλικα; Στα Ελληνικα δεν υπαρχει - ή, αντε, στα ...Γερμανικα;..............................................
Ξεκινάω διάβασμα...
Περι mini ups λοιπον:Εϊναι μια χαρά η ευρυζωνική (για τον ΟΤΕ κυρίως ). Αν δεν υπάρχουν προβλήματα και διακοπές ρεύματος βέβαια, ή πάρεις το mini UPS που παραχωρούν.
Μετα απο μερες ας γραψω τελικα εδω καλυτερα μηπως και ενδιαφερει και κανενα αλλον. Δε θα μπω σε πολλες λεπτομερειες γιατι θα πρεπει να γραψω βιβλιο οποτε ας θεωρηθει μια περιληψη για το τι μπορεις να κανεις ωστε να εχεις προσβαση σε γρηγορο ιντερνετ σε μια περιοχη που εχει προβλημα.
Αναμμένα κάρβουνα λέμε!Ήρθε τελικά το δεδομένο;
Έχει την αναμενόμενη ταχύτητα;
4κ δείχνει;
Θα βάλω κανονικό UPS τότε.Περι mini ups λοιπον: