stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Χώρο για τα uhd-4K-HDR κάνε!
Αφού είναι της DSL.Πολύ χαμηλό πινγκ, εξαιρετικά.
Αν δεν κάνει αυτά που μου είπες, θα τραβήξω καλώδιο απ' το σπίτι σου Ζαχαρούλη.Περιμένουμε να δούμε και τι ταχύτητες θα πιάσει αφού φας τα δεδομένα
Σημερα μιλησα και γω με μια κυρια, καναμε ανανεωση, επελεξα 100mbit, θα δινω 2 ευρω παραπανω το μηνα,νομιζω απο 47,5 στα 49,5, θα μου στειλουν Δευτερα νεο εξοπλισμο (κανα σαπακι ρουτερ κινεζια) και ups δικα τους free και θα με βαλουν ευρυζωνικο, μιας κ ολοι θα παμε εκει μεχρι το τελος του 19.Τώρα που περιμένω τα 100Mbit δε φοβάμαι τίποτε
Tάσοοο εσύ πας για 8Κ.Σημερα μιλησα και γω με μια κυρια, καναμε ανανεωση, επελεξα 100mbit, θα δινω 2 ευρω παραπανω το μηνα,νομιζω απο 47,5 στα 49,5, θα μου στειλουν Δευτερα νεο εξοπλισμο (κανα σαπακι ρουτερ κινεζια) και ups δικα τους free και θα με βαλουν ευρυζωνικο, μιας κ ολοι θα παμε εκει μεχρι το τελος του 19.
Αναμονη για τα ευχαριστα!
Ευτυχως με το vdsl 50 δεν ειχα ποτε προβλημα οπως και με την τηλεφωνια. Περιοχη Π.Φαληρο.
Τι να τα κάνει;Χώρο για τα uhd-4K-HDR κάνε!
100σταρα με 46€ απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 240 προς κινητά. Και Θα ζητήσεις αν και πλέον το δίνουν στις 100σταρες το speedport PLUSΣημερα μιλησα και γω με μια κυρια, καναμε ανανεωση, επελεξα 100mbit, θα δινω 2 ευρω παραπανω το μηνα,νομιζω απο 47,5 στα 49,5, θα μου στειλουν Δευτερα νεο εξοπλισμο (κανα σαπακι ρουτερ κινεζια) και ups δικα τους free και θα με βαλουν ευρυζωνικο, μιας κ ολοι θα παμε εκει μεχρι το τελος του 19.
Αναμονη για τα ευχαριστα!
Ευτυχως με το vdsl 50 δεν ειχα ποτε προβλημα οπως και με την τηλεφωνια. Περιοχη Π.Φαληρο.
Να ξεκουραστεί το μέλος χωρίς πρόσβαση που του μετέτρεπε τα ατμός.Τι να τα κάνει;
Καλημερα και απο μενα. Εχω βαλει εδω και κανα εξαμηνο 100σταρα αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να ζητήσω αλλο modem. To Speedport entry 2i που μου εχουν βάλει δεν κάνει?100σταρα με 46€ απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 240 προς κινητά. Και Θα ζητήσεις αν και πλέον το δίνουν στις 100σταρες το speedport PLUS
Αυτό είναι που άκουσα οτι ανεβαίνει στα 120€ τον τρίτο χρόνο;100σταρα με 46€ απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 240 προς κινητά.
Φώρκεη δεν είδα, αλλά για πρώτη φορά είδα στο σπίτι μου να ξεκινάει με 1080 φουλ, αντί για 288-480 και 3-4 λεπτά αναμονής για να ανεβάσει ανάλυση.Καλά νταουνλοουντς και φορκεη νετφλιξ.
Δεν πρέπει, αλλά μπορείς...Καλημερα και απο μενα. Εχω βαλει εδω και κανα εξαμηνο 100σταρα αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να ζητήσω αλλο modem. To Speedport entry 2i που μου εχουν βάλει δεν κάνει?
Είναι με δωδεκάμηνη δέσμευση. Στα 3 χρόνια βλέπουμε....Αυτό είναι που άκουσα οτι ανεβαίνει στα 120€ τον τρίτο χρόνο;
Σωστά. Το πρέπει ήταν πλεονασμός εδω. Ευχαριστώ παντως για την πληροφορία, θα το τσεκάρω όταν γυρίσω Ελλάδα πως πάει και θα πράξω αναλόγως. Παντως όσο καιρό έχω την 100άρα κάτω από 92 δεν έχω πέσει ποτέ. Πετάει στην κυριολεξία. Επιτέλους!Δεν πρέπει, αλλά μπορείς...
Το Plus υποστηρίζει dual band WiFi, με λίγο καλύτερη κεραία και γενικά είναι ελαφρώς καλύτερο και από το 724 και από το Entry 2i. Αν δεν έχεις κάποιο παράπονο από το δικό σου, πιθανόν να μην καταλάβεις καμία διαφορά.