- Reaction score
- 76.843
Τον επόμενο-μεθεπόμενο χρόνο θα το επαναλάβουμε.
Τον επόμενο-μεθεπόμενο χρόνο θα το επαναλάβουμε.
Ξαναδές την.Πρεπει να είσαι ο τρίτος στην σειρά ...
Ψαχνοντας στις σελιδες της ιστοσελιδας ,χτυπησα στους ΕPSON 9400 (καθ'οτι Εpsonακιας) και ειδα προτεινομενες τιμες για τον 9400 2799 Ε και για τον 9400/w 3199 E. Καθολου ασχημα ε ?
Δεν υφίσταται αυτή η ερώτηση
4κ πάνελ ο ένας 1080 ο άλλος
Τέρμα συζήτησης ...
Σωστα !! Για βαλε ομως στη ζυγαρια E-shift με 2800 Ε η Native 4K με 6000 Ε ?
σκεφτείτε οτι υπάρχουν μόνο ~500 ταινίες σε UHD, τα 2/3 απο αυτα τα UHD δεν ειναι πραγματικά 4k και δεν εχουν διαφορά απο τα απλά 2Κ bluray.Αμ, αυτό δεν κάνω; Έχω έναν super duper e-shift προβολέα (jvc dla rs-500) και σκέφτομαι αν θα τον αλλάξω με έναν native 4k.
εσυ εχεις δει σωστη υλοποιηση 4κ και σου επεσε το σαγονι ;O καθένας κοστολόγει τις αγορές του αναλόγως με τα θελω του .
Εχθρός του καλού το καλύτερο
Άλλοι βλέπουν ματροσκες ακομα των 9 γίγα και θεωρούν οτι δεν χάνουν κατι .
Εαν δεις σωστή υλοποίηση σε 4κ θα σου πέσει το σαγόνι
Εαν τα δινεις η οχι ειναι άλλη ιστορία
Οπως και με το Dolby atmos ενα πράγμα ...
Βρε δεν βλέπουν όλοι απο component.εσυ εχεις δει σωστη υλοποιηση 4κ και σου επεσε το σαγονι ;
Καλε! Υπαρχει τουτο ακομα;;Βρε δεν βλέπουν όλοι απο component.
Σίγουρα έχω δει καλύτερα και περισσότερα από σένα χωρίς αμφιβολίαεσυ εχεις δει σωστη υλοποιηση 4κ και σου επεσε το σαγονι ;
....και τι σχεση εχει το 4κ με το dolby atmos που μπορει να τοχει ο καθενας ξεκινωντας με 4 ψωροηχεια στο ταβανι η κατω αλλα πανω στα ηχεια βασης ?
σε ενα μεγαλο μερος εχει δικιο ο ma3stro
το περι ορεξεως ισχυει σε ολα, παντα .
αυτη η σιγουρια θα σε φαει και οχι μονο εσεναΣίγουρα έχω δει καλύτερα και περισσότερα από σένα χωρίς αμφιβολία
βρε κακομοιρη δεν εχεις δει, αλλα και λ7 να ειχες παλι δεν θα επαιρνες σωστη υλοποιηση 4κ....σε παραμυθιασαν καργαΤώρα περί ατμος δεν το συζητάμε καν
Πια η διαφορά από το auro3d που υποστηρίζεις εσύ ότι είναι το καλύτερο ;
Ούτε εκεί υπάρχουν πολλές κυκλοφορίες.
Βέβαια οι 4κ ταινίες είναι απειρως περισσότερες από τις υλοποιήσεις auro3d ...
Σου θυμίζει τιποτα αυτό Κωστάκη ;;;
Είπαμε εάν δεν μπορείτε να υλοποιήσετε σωστά κάτι επειδή κοστίζει δεν πάει να πει ότι έχετε δικαίωμα να το θαβετε ...
Οπότε σταματηστε το παραμύθι διότι μου θυμίζει κουβέντες περί διαφορας dvd με bluray πριν κάποια χρόνια
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό.
ναι, ειναι γεγονος αυτοΟ καθένας τα χαλάει εκεί που θέλει.
Άλλος σε μηχανές ,άλλος στα μπαράκια , γυναίκες , αυτοκίνητα κλπ..
Αυτό να υποθέσουμε ότι είναι απάντηση στα όσα έγραψε ο @loggeo :και σαφως το 4κ maki μου σεχδιαζει καλυτερα την εικονα με μεγαλυτερη σαφηνεια και ορισμο σε σχεση με το 1080 (2κ) ....οποτε το πανελ ειναι σημαντικο....μην σε παραμυθιαζουν οτι δεν κανει δουλεια η αναλυση
.....και ναι,το e shift με 1080 προβολεα ειναι για τα πανηγυρια
...αλλά απέφυγες να κάνεις quote;Για να απαντήσω και για λογαριασμό του Μάκη στην ερώτηση σου Κώστα. Όχι ο Μάκης δεν έχει δει ιδανική υλοποίηση, καθώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε προβολέα. Βασικά ούτε σε τηλεόραση είδε. Περιμένουμε την πρώτη που θα πιάσει τα 10.000 nits βλέπεις. Έχει δει όμως μια εκδοχή της υλοποίησης που κάνει την αντίστοιχη hd να μοιάζει πολύ φτωχή.
Και μάλιστα την είδε με eshift προβολέα κι όχι native 4k. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα δυνατά εργαλεία tone mapping.
By the way, το oppo 203 είναι με διαφορά το καλύτερο "uhd media player" της αγοράς.