- Reaction score
- 4.824
Το native του είναι περίπου 20000:1. Μιλάμε για 3000 Lumens και φακό που ξυρίζει. Υπενθυμίζω ότι το Hdr θέλει και φως και contrast. Όταν λοιπόν καταλήγουμε να ανοίγουμε την ίριδα στο τέρμα, να βάζουμε τη λάμπα στο high, να ανεβάζουμε το black floor και να χρησιμοποιούμε δυναμική ίριδα εξαλείφουμε εν μέρει το πλεονέκτημα.
Τη στιγμή μάλιστα που το laser dimming δουλεύει πολύ καλύτερα στην έξοδο απ' τα μαύρα (αυτό στη θεωρία-δεν το έχουμε δει), δεν έχουμε flicker κι αστάθεια της λάμπας κλπ.
Για την ιστορία η σύγκριση με τα περσινά μοντέλα που είχαν μεγαλύτερο contrast, αλλά eshift, φαίνεται πως έδειξε z1.
Αυτό είχε να κάνει με την ανωτερότητα του φακού, το περίσσιο φως για headroom και φυσικά το laser dimming.
Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που είδαμε με τα μάτια μας για να το πιστέψουμε.
Γενικά δε νομίζω να έχει να κάνει μόνο με τα panel το on/off contrast των jvc. Υπάρχουν προφανώς παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο οπτικό μονοπάτι των lamp based μοντέλων που δεν μπορούν να γίνουν ακόμα στους laser.
Δηλαδη,κατα μια αντιστοιχια ,για την street price του Ν9 να ελπιζουμε περιπου στις 12-13000 ? Τι λετε και εσεις παιδες ?Τέλος να πω ότι η τιμή των 35.000€ δεν είναι η street price. Τον βρίσκεις εύκολα γύρω στις 25-26 χιλιάδες.
Δύσκολα.Δηλαδη,κατα μια αντιστοιχια ,για την street price του Ν9 να ελπιζουμε περιπου στις 12-13000 ? Τι λετε και εσεις παιδες ?
Όταν θα βγει ο Ν10.Δηλαδη,κατα μια αντιστοιχια ,για την street price του Ν9 να ελπιζουμε περιπου στις 12-13000 ? Τι λετε και εσεις παιδες ?
Στο Aliexpress ισως, αν παραγγειλουμε καμια 20αρια κομματιαΔηλαδη,κατα μια αντιστοιχια ,για την street price του Ν9 να ελπιζουμε περιπου στις 12-13000 ? Τι λετε και εσεις παιδες ?
hdmi 2.1 μονο σε native 8K.........σε 2-3 χρονια πιστευω πως ναιΑν είχε laser engine και hdmi 2.1...Ο φακός πρέπει να είναι έρωτας.
Το διόρθωσα.σε 12-13 χρονια πιστευω πως ναι
Νομίζω ότι είναι λανθασμένη η αντίληψη ότι το hdmi 2.1 είναι συνδεδεμένο αποκλειστικά με το 8k.Στο Aliexpress ισως, αν παραγγειλουμε καμια 20αρια κομματια
[DOUBLEPOST=1535989082][/DOUBLEPOST]
hdmi 2.1 μονο σε native 8K.........σε 2-3 χρονια πιστευω πως ναι
HDMI 2.0 = 18 Gbps 4Κ , HDMI 2.1 = 48 Gbps 8Κ-10K. Ηδη υπαρχουν μερικα καλωδια στο εμποριο.Νομίζω ότι είναι λανθασμένη η αντίληψη ότι το hdmi 2.1 είναι συνδεδεμένο αποκλειστικά με το 8k.
Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί και για uhd δισκάκια με hdr 10+, για hdr gaming με variable refresh rate κλπ.
Η samsung άνοιξε το χορό με τις νέες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν σε ένα μήνα. Μες στο 2019 θα έχει γίνει mainstream πιστεύω.
Απλά φαντάζομαι θα έχουμε την κλασική απάτη με Hdmi 2.1a, μετά b, με χαμηλότερο bandwith μετά με υψηλότερο και πάει λέγοντας. Τα ξέρετε, τα ίδια είδαμε με το hdmi 2.0.
Ψαχνοντας στις σελιδες της ιστοσελιδας ,χτυπησα στους ΕPSON 9400 (καθ'οτι Εpsonακιας) και ειδα προτεινομενες τιμες για τον 9400 2799 Ε και για τον 9400/w 3199 E. Καθολου ασχημα ε ?Και τιμές.
E-shift μοντέλα όμως.Ψαχνοντας στις σελιδες της ιστοσελιδας ,χτυπησα στους ΕPSON 9400 (καθ'οτι Εpsonακιας) και ειδα προτεινομενες τιμες για τον 9400 2799 Ε και για τον 9400/w 3199 E. Καθολου ασχημα ε ?
Σωστα !! Για βαλε ομως στη ζυγαρια E-shift με 2800 Ε η Native 4K με 6000 Ε ?E-shift μοντέλα όμως.
Αμ, αυτό δεν κάνω; Έχω έναν super duper e-shift προβολέα (jvc dla rs-500) και σκέφτομαι αν θα τον αλλάξω με έναν native 4k.Σωστα !! Για βαλε ομως στη ζυγαρια E-shift με 2800 Ε η Native 4K με 6000 Ε ?
Ολοι στα ιδια διλημματα ειμαστε.Παντως εγω θα περιμενω και τον αντικαταστατη του LS-10500, μηπως η EPSON κανει την εκπληξη ......Αμ, αυτό δεν κάνω; Έχω έναν super duper e-shift προβολέα (jvc dla rs-500) και σκέφτομαι αν θα τον αλλάξω με έναν native 4k.