melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.234
Σήκω φύγε από κει, δεν το βλέπεις;;;; θα σας φάν τα γρούνια.
Άσε, προχθές στον Ωρωπό συναντήσαμε ένα ζευγάρι και ο κύριος είχε μια Canon ντυμένη με καμουφλάζ και φακό μισό μέτρο. Η Αναστασία λύσσαξε που αυτοί θα έβλεπαν τα πλιά σαν να ήταν δίπλα και μόλις γυρίσαμε άρχισε την έρευνα... Μόλις είδε τις τιμές της έφυγε.
Αγριογούρουνα με τέτοιο χρώμα Ελλάδα δεν.....
εκτροφείου είναι καλέ...
Έτσι εξηγείται.
Είμαι διστακτικός, γιατί δεν βρήκαμε ποτέ χαρτιά. Μη μας μπουζουριάσουν για παλαιοκομμουνιστάς.για άλλα και άλλα κατεβαίνεις κάτω στον πολιτισμό...
βρες έναν οπλουργό να σου το κάνει πένα
δήλωση κάνεις απ όσο θυμάμαι στην αστυνομία...και κατά καιρούς φτιάχνουν διαδικασίες φασττρακΕίμαι διστακτικός, γιατί δεν βρήκαμε ποτέ χαρτιά. Μη μας μπουζουριάσουν για παλαιοκομμουνιστάς.
Η Αναστασία λύσσαξε που αυτοί θα έβλεπαν τα πλιά σαν να ήταν δίπλα και μόλις γυρίσαμε άρχισε την έρευνα... Μόλις είδε τις τιμές της έφυγε.
Πες κι εσύ τώρα που σε βρήκαμε για κάτι λογικό και φωτεινό με μεγάλο zoom. Τρελλαίνεται να παρατηρεί ζα και πλιά, αλλά τα κιάλια δεν αρκούν.Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Οκ μπορεί να αρχίσει από κάτι φθηνότερο, αλλά εάν κολλήσεις... sky is the limit!
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ 60Χ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙΠες κι εσύ τώρα που σε βρήκαμε για κάτι λογικό και φωτεινό με μεγάλο zoom. Τρελλαίνεται να παρατηρεί ζα και πλιά, αλλά τα κυάλια δεν αρκούν.
Σίγουρα σπουργίτια έβλεπες Γρηγόρη;ΔΑΚΡΥΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ
ΣΚΑΝΑΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40Χ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙΣίγουρα σπουργίτια έβλεπες Γρηγόρη;
Το κλασικό πρόβλημα τέτοιων κόμπακτ... πέραν φυσικά της πτώσης ποιότητας για τόσο μεγάλες μεγεθύνσεις (εκτός εάν τις θέλεις μόνο για "μπανιστήρι"). Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις το κάδρο σου δίχως τρίποδο, το οποίο φυσικά ακυρώνει τη λογική της υπερφορητότητας τέτοιων κόμπακτ.ΣΚΑΝΑΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40Χ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ
ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΜΑΝ....
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑ....ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ-ΑΔΩΡΟ ΤΕΛΙΚΑ....
τη λογική της υπερφορητότητας τέτοιων