wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.598
Btw, άρχισε η επένδυση της πυραμίδας.
Ναι, τίποτα άλλο;κάποια στιγμή βάλε τον μηχανικό σου να μας κάνει μια παρουσίαση του σχεδίου,πως εξέτασε τον χώρο σου, και της κυματικής συμπεριφοράς που επιδιώκει να δώσει στον ήχο.....να καταλάβουμε και εμείς
γιατί?Ναι, τίποτα άλλο;
Καφέ θες;
μα δε λέω αυτόΠάνε να πληρώσεις να σου κάνει μελέτη.
Αν θες να τα μάθεις, διάβαζε.
Να ζητάς σε επαγγελματίες να στα μάθουν, είναι ...δε λέω, λογοκρισία.
μόνο του όχι...
έβαλα φατσούλα...αλλά μάλλον δεν το πιάνεις εσυΣυγκρίνεις πανεπιστημιακό σύγγραμμα με βιβλίο δημοτικού; Μέχρι εκεί φτάνεις;
Επειδή ετυχε να πέσει στα χέρια μου το συγκεκριμένο βιβλίο από φίλο φυσικό μπορώ να πω ότι μου φάνηκε ολίγον τι ρηχο στο θέμα της ακουστικής.
Αυτό. Με κατάλαβαν!Επειδή ετυχε να πέσει στα χέρια μου το συγκεκριμένο βιβλίο από φίλο φυσικό μπορώ να πω ότι μου φάνηκε ολίγον τι ρηχο στο θέμα της ακουστικής.
Αυτό, δε θα το μάθεις.εγώ ζήτησα το σκεπτικό βάση του χώρου του...που τον βλέπουμε ήδη
ένα πράγμα που δεν μπορούν κάποιοι να καταλάβουν είναι ότι η γνώση...δεν αποτελεί απόκρυφο ευαγγέλιοΑυτό, δε θα το μάθεις.
Ούτε ο ντιζι δε το έμαθε.
Το σκεπτικό του κάθε επαγγελματία, βασίζεται στις γνώσεις και στην εμπειρία του, στις σπουδές του και στην επαγγελματική του κατάρτιση.
Άμα έρθεις σε μένα, δε θα σου εξηγήσω το πώς βλέπω τις γκρι μουτζούρες στην οθόνη και βγάζω πόρισμα, απλώς θα σου πω από τι πάσχεις.
Δε με πληρώνεις για να σε κάνω ακτινοδιαγνώστη ούτε για να σου μεταφέρω γνώση διαφοροδιάγνωσης.
Με πληρώνεις για να σου κάνω εξέταση και να πάρεις ένα πόρισμα, και μετά ντροπ ντεντ, δε με ενδιαφέρει.
Ομοίως αυτόν που έκανε τη μελέτη στο ντιζη. Πληρώθηκε, παρέδωσε μελέτη. Αυτά.
Τα υπόλοιπα μη τα ζητάς, δεν είναι στο πακέτο.
μα δεν σε κατηγόρησα για κάτι...ούτε σε ειρωνεύτηκαΊσως και να το έπιασα, αλλά προσπαθώ να υπερασπίσω τη θέση μου.
Βρε ανταποδώ, που δε θα σου εξηγήσω πχ το πώς βγάζω πόρισμα, μη τυχόν μου φας τη δουλειά..το να εξηγήσεις σε κάποιον κάτι δεν υποκαθιστά τις πανεπιστημιακές γνώσεις...ούτε θα σου φάει τη δουλειά
το βλέπουμε με διαφορετική οπτική....Βρε ανταποδώ, που δε θα σου εξηγήσω πχ το πώς βγάζω πόρισμα, μη τυχόν μου φας τη δουλειά..
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Δουλειά κάνω, σιγά μη κάθομαι στον καθένα να εξηγώ γιατί βάζω ελαστογραφία και πως ερμηνεύω τους χρωματικούς κώδικες...
Ξεκόλλα. Δεν είναι η δουλειά του επαγγελματία αυτή που ζητάς. Μη βλέπεις τι γίνεται στο φόρουμ, που πάμε να ξεστραβωθούμε όσο μας κόβει. Πάνω στην άσκηση επαγγέλματος, το πράγμα δεν είναι "φορουμίστικος" χαβαλες..
Βρε ανταποδώ, που δε θα σου εξηγήσω πχ το πώς βγάζω πόρισμα, μη τυχόν μου φας τη δουλειά..
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Δουλειά κάνω, σιγά μη κάθομαι στον καθένα να εξηγώ γιατί βάζω ελαστογραφία και πως ερμηνεύω τους χρωματικούς κώδικες...
Ξεκόλλα. Δεν είναι η δουλειά του επαγγελματία αυτή που ζητάς. Μη βλέπεις τι γίνεται στο φόρουμ, που πάμε να ξεστραβωθούμε όσο μας κόβει. Πάνω στην άσκηση επαγγέλματος, το πράγμα δεν είναι "φορουμίστικος" χαβαλες και "μετάδοση γνώσης"..
όλα αυτά όμως που μόλις είπες Γιάννη μου...ξεχωρίζουν τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνηΜα τι λες τωρα γιατρε μου τι πραγματα ειναι αυτα??
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ!
Πως θα μαθει ο κοσμος ο κοσμακης?
Μα πως θα "μαθει" απο φωτογραφια , χωρις τα youtube, google, facebook κλπ fora και σελιδες "ερασιτεχνο-επαγγελματιων" ?
Μα αστεια πραγματα, η γνωση ειναι δωρεαν για ολους κλπ κλπ και υπαρχει παντου κλπ.
Μονο το παιδεμα και η τριβη που τα χρονια εμπειριας και σπουδων και ψαξιματων και διαβασματων και λαθων επι λαθων , δεν υπαρχουν και δε τα σεβεται κανεις, θελοντας και "απαιτοντας" μονο να μαθει απ την ανεση του καναπε του, νομιζοντας πως πλεον τα ξερει ολα..
Μετα βεβαια ειναι αργα ...
Σιγα το πραμα μωρε, τη δουλεια θα σου φαμε μηπως?
(αυριο μεθαυριο ομως, δε θα μας χαλασει και κανα ευρωπουλο ετσι τωρα που ξερουμε 2-3 πραγματακια παραπανω, κι ο Θεος βοηθος και βλεπουμε στο μελλον...)