alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.458
Για να έρθει σε επίπεδα οθόνης; Με τίποτα.καταλαβαινω τι λες αλλα Σιγουρα με καλιμπραρισμα διορθωνεται
Για να έρθει σε επίπεδα οθόνης; Με τίποτα.καταλαβαινω τι λες αλλα Σιγουρα με καλιμπραρισμα διορθωνεται
οχι, διαφορετικα πραγματα τα δυοΓια να έρθει σε επίπεδα οθόνης; Με τίποτα.
Τα μεγάφωνα είναι της AER μοντέλο BD 4 όπως αναφέρει και η σελίδα της AER εδώ για τα pnoe:View attachment 110890
Μεγάλος ήχος από το ηχείο Phoe της Arcadian Audio (Στασινόπουλος-Βιοχάλκο)
Σίγουρα οι συνθήκες δεν ευνοούν αλλά και μόνο ότι γεμίζει αυτό τον μεγάλο χώρο υπερκαλύπτοντας και τις ομιλίες των παρευρισκόμενων λέει πολλά.
Κάθισα χθες σε έναν καναπέ στα 5-6 μέτρα και αυτό που άκουσα ήταν εντυπωσιακό!
Άκουσα ότι τα μεγάφωνα σχετα κοστίζουν πενταψήφιο νούμερο.Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Και ποιος ειπε πως δεν τα ενωσαμεεε ;;;γιατί δεν ενώσατε κρεβάτια καλέ...?
Ακόμα και πενταψηφιο νουμενο να στοιχίζουν τα μεγάφωνα ( 10.000-15.000 ευρώ) ακομα και να είχα τα χρήματα δεν νομίζω να έδινα τα 78.000 που ζητανε. Εντυπωσιακη κατασκευή , τεραστιος ήχος και σκηνή αν σκεφτεις ότι παίζουν 2 μεγάφωνα 8 ιντσών, αλλά μέχρι εκεί.View attachment 110890
Μεγάλος ήχος από το ηχείο Phoe της Arcadian Audio (Στασινόπουλος-Βιοχάλκο)
Σίγουρα οι συνθήκες δεν ευνοούν αλλά και μόνο ότι γεμίζει αυτό τον μεγάλο χώρο υπερκαλύπτοντας και τις ομιλίες των παρευρισκόμενων λέει πολλά.
Κάθισα χθες σε έναν καναπέ στα 5-6 μέτρα και αυτό που άκουσα ήταν εντυπωσιακό!
Άκουσα ότι τα μεγάφωνα σχετα κοστίζουν πενταψήφιο νούμερο.Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Συστήνω να του αφιερώσει λίγο χρόνο οποιος επισκεφθεί σήμερα την έκθεση.
Επίσης εντυπωσιακός για άλλη μια χρόνια ο Βιντεορυθμος με ένα μικρό σχετικά Golden Ear να γεμίζει με νότες έναν μεγάλο χώρο.
Μου άρεσε πολύ και το σετ Gryphon-Vienna Acoustics ,με πικαπ VPI,την ώρα που ήμουν εγώ στο δωμάτιο.
Απογοήτευση,τουλάχιστον την ώρα που επισκέφθηκα το δωμάτιο,τα Tad οδηγούμενα από Conrad Johnson
Γιατι 78000? Η τιμη είναι 105000!!!Ακόμα και πενταψηφιο νουμενο να στοιχίζουν τα μεγάφωνα ( 10.000-15.000 ευρώ) ακομα και να είχα τα χρήματα δεν νομίζω να έδινα τα 78.000 που ζητανε. Εντυπωσιακη κατασκευή , τεραστιος ήχος και σκηνή αν σκεφτεις ότι παίζουν 2 μεγάφωνα 8 ιντσών, αλλά μέχρι εκεί.
Κάθισα αρκετη ώρα και τα ακουσα, σε κάποια κομμάτια δεν....
Φυσικα δεδομένων των 78.000.
Aφου ηταν ο μονος αντιπροσωπος οπου εδινε τσαντες με διαφημιστικο υλικο.Όσοι κυκλοφορούσαν στην έκθεση κρατούσαν και μια ETYT / HISENSE (ωραία διαφήμιση!) View attachment 110899
Ο διπλανός μου ρωτησε τιμή και του απάντησε ο υπεύθυνος 78.000 . Τουλάχιστον εγώ αυτό ακουσα.Γιατι 78000? Η τιμη είναι 105000!!!
δεν είδα μπλεγμένα ποδαράκια...Και ποιος ειπε πως δεν τα ενωσαμεεε ;;;
View attachment 110906
Η παρεα των Θεσσαλονικιων !
View attachment 110907
Κάπου έχασα επεισόδια...Ο διπλανός μου ρωτησε τιμή και του απάντησε ο υπεύθυνος 78.000 . Τουλάχιστον εγώ αυτό ακουσα.
H οποία τσάντα φέτος δεν είχε στυλό.........Όσοι κυκλοφορούσαν στην έκθεση κρατούσαν και μια ETYT / HISENSE (ωραία διαφήμιση!) View attachment 110899
Ο ενισχυτής ήταν Croft Acoustics IntegratedΚαι ναι...φετος ακουσα για πρωτη φορα Heavy metal στην εκθεση,στο δωματιο του Παντελη,Studio 17.
O ηχος των Black Sabbath ειχε γεμισει τον χωρο! Δεν μπορεσα να πλησιασω πολυ γιατι το δωματιο ειχε κοσμο,αλλα ειδα να παιζουν τα Harbeth shl5 με ενα cd player 15ετιας,και ενα ενισχυτη οπου δεν μπορεσα να καταλαβω μαρκα.
Ο διπλανός μου ρωτησε τιμή και του απάντησε ο υπεύθυνος 78.000 . Τουλάχιστον εγώ αυτό ακουσα.
Γιατι 78000? Η τιμη είναι 105000!!!
Ο διπλανός μου ρωτησε τιμή και του απάντησε ο υπεύθυνος 78.000 . Τουλάχιστον εγώ αυτό ακουσα.
Κάπου έχασα επεισόδια...
Τα ηχεία, όσο φορούσαν το Aer DB 3 μεγάφωνο, κόστιζαν 24000 ευρώ.
Τώρα με το, κατά παραγγελία, DB 4 η τιμή πήγε στα 78000;
Η όποια τιμή σε τέτοια προϊόντα είναι ενδεικτική και είναι για τους έξωΕγώ ρώτησα και μου είπε 100.000€
Ο οποιος κυριολεκτικα εθαψε τα Harbeth shl5+. Κριμα, γιατι προκειται για εξαιρετικα ηχεια εφ' οσον σας αρεσει το ηχοχρωμα τους .H οποία τσάντα φέτος δεν είχε στυλό.........
[DOUBLEPOST=1543155865][/DOUBLEPOST]
Ο ενισχυτής ήταν Croft Acoustics Integrated
Croft 2x30w. Τα ηχεία ήταν τα shl5+.H οποία τσάντα φέτος δεν είχε στυλό.........
[DOUBLEPOST=1543155865][/DOUBLEPOST]
Ο ενισχυτής ήταν Croft Acoustics Integrated
+1Ο οποιος κυριολεκτικα εθαψε τα Harbeth shl5+. Κριμα, γιατι προκειται για εξαιρετικα ηχεια εφ' οσον σας αρεσει το ηχοχρωμα τους .