Ήχος εικόνα show Athens 2018

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.851
View attachment 110890

Μεγάλος ήχος από το ηχείο Phoe της Arcadian Audio (Στασινόπουλος-Βιοχάλκο)
Σίγουρα οι συνθήκες δεν ευνοούν αλλά και μόνο ότι γεμίζει αυτό τον μεγάλο χώρο υπερκαλύπτοντας και τις ομιλίες των παρευρισκόμενων λέει πολλά.
Κάθισα χθες σε έναν καναπέ στα 5-6 μέτρα και αυτό που άκουσα ήταν εντυπωσιακό!
Άκουσα ότι τα μεγάφωνα σχετα κοστίζουν πενταψήφιο νούμερο.Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Τα μεγάφωνα είναι της AER μοντέλο BD 4 όπως αναφέρει και η σελίδα της AER εδώ για τα pnoe:
https://aer-loudspeakers.com/realmusic/

Στη σχετική σελίδα, το BD 3 αναφέρεται πως κοστίζει 3900 ευρώ σαν μονάδα. Το BD 4 δεν αναφέρεται κάπου. Προφανώς είναι παραγγελία για το συγκεκριμένο ηχείο.

Reaction score
433
View attachment 110890

Μεγάλος ήχος από το ηχείο Phoe της Arcadian Audio (Στασινόπουλος-Βιοχάλκο)
Σίγουρα οι συνθήκες δεν ευνοούν αλλά και μόνο ότι γεμίζει αυτό τον μεγάλο χώρο υπερκαλύπτοντας και τις ομιλίες των παρευρισκόμενων λέει πολλά.
Κάθισα χθες σε έναν καναπέ στα 5-6 μέτρα και αυτό που άκουσα ήταν εντυπωσιακό!
Άκουσα ότι τα μεγάφωνα σχετα κοστίζουν πενταψήφιο νούμερο.Αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει.
Συστήνω να του αφιερώσει λίγο χρόνο οποιος επισκεφθεί σήμερα την έκθεση.
Επίσης εντυπωσιακός για άλλη μια χρόνια ο Βιντεορυθμος με ένα μικρό σχετικά Golden Ear να γεμίζει με νότες έναν μεγάλο χώρο.
Μου άρεσε πολύ και το σετ Gryphon-Vienna Acoustics ,με πικαπ VPI,την ώρα που ήμουν εγώ στο δωμάτιο.
Απογοήτευση,τουλάχιστον την ώρα που επισκέφθηκα το δωμάτιο,τα Tad οδηγούμενα από Conrad Johnson
Ακόμα και πενταψηφιο νουμενο να στοιχίζουν τα μεγάφωνα ( 10.000-15.000 ευρώ) ακομα και να είχα τα χρήματα δεν νομίζω να έδινα τα 78.000 που ζητανε. Εντυπωσιακη κατασκευή , τεραστιος ήχος και σκηνή αν σκεφτεις ότι παίζουν 2 μεγάφωνα 8 ιντσών, αλλά μέχρι εκεί.
Κάθισα αρκετη ώρα και τα ακουσα, σε κάποια κομμάτια δεν....
Φυσικα δεδομένων των 78.000.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.729
Ακόμα και πενταψηφιο νουμενο να στοιχίζουν τα μεγάφωνα ( 10.000-15.000 ευρώ) ακομα και να είχα τα χρήματα δεν νομίζω να έδινα τα 78.000 που ζητανε. Εντυπωσιακη κατασκευή , τεραστιος ήχος και σκηνή αν σκεφτεις ότι παίζουν 2 μεγάφωνα 8 ιντσών, αλλά μέχρι εκεί.
Κάθισα αρκετη ώρα και τα ακουσα, σε κάποια κομμάτια δεν....
Φυσικα δεδομένων των 78.000.
Γιατι 78000? Η τιμη είναι 105000!!!

Reaction score
5.826
Και ναι...φετος ακουσα για πρωτη φορα Heavy metal στην εκθεση,στο δωματιο του Παντελη,Studio 17.
O ηχος των Black Sabbath ειχε γεμισει τον χωρο! Δεν μπορεσα να πλησιασω πολυ γιατι το δωματιο ειχε κοσμο,αλλα ειδα να παιζουν τα Harbeth shl5 με ενα cd player 15ετιας,και ενα ενισχυτη οπου δεν μπορεσα να καταλαβω μαρκα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.851
Ο διπλανός μου ρωτησε τιμή και του απάντησε ο υπεύθυνος 78.000 . Τουλάχιστον εγώ αυτό ακουσα.
Κάπου έχασα επεισόδια...
Τα ηχεία, όσο φορούσαν το Aer DB 3 μεγάφωνο, κόστιζαν 24000 ευρώ.
Τώρα με το, κατά παραγγελία, DB 4 η τιμή πήγε στα 78000;

Reaction score
78
Όσοι κυκλοφορούσαν στην έκθεση κρατούσαν και μια ETYT / HISENSE (ωραία διαφήμιση!) View attachment 110899
H οποία τσάντα φέτος δεν είχε στυλό.........
[DOUBLEPOST=1543155865][/DOUBLEPOST]
Και ναι...φετος ακουσα για πρωτη φορα Heavy metal στην εκθεση,στο δωματιο του Παντελη,Studio 17.
O ηχος των Black Sabbath ειχε γεμισει τον χωρο! Δεν μπορεσα να πλησιασω πολυ γιατι το δωματιο ειχε κοσμο,αλλα ειδα να παιζουν τα Harbeth shl5 με ενα cd player 15ετιας,και ενα ενισχυτη οπου δεν μπορεσα να καταλαβω μαρκα.
Ο ενισχυτής ήταν Croft Acoustics Integrated

gonis

Luger
Reaction score
12.058
Γιατι 78000? Η τιμη είναι 105000!!!
Ο διπλανός μου ρωτησε τιμή και του απάντησε ο υπεύθυνος 78.000 . Τουλάχιστον εγώ αυτό ακουσα.
Κάπου έχασα επεισόδια...
Τα ηχεία, όσο φορούσαν το Aer DB 3 μεγάφωνο, κόστιζαν 24000 ευρώ.
Τώρα με το, κατά παραγγελία, DB 4 η τιμή πήγε στα 78000;
Εγώ ρώτησα και μου είπε 100.000€
Η όποια τιμή σε τέτοια προϊόντα είναι ενδεικτική και είναι για τους έξω8-)
Ο σοβαρά εγχώριος ενδιαφερόμενος θα ψωνίσει σε άλλη τιμή ;)

Reaction score
670
Στην έκθεση πηγαινω καθε χρονο στα τελευταια 10 χρονια.
Φετος ηταν προτι φορα που πηγα μονο την πρωτη μερα, τοσο μεγαλο ενδιαφερον ειχε την φετινη εκθεση.
Για παραδειγμα το δωματιο της jvc ηταν τραγικο σε σχεση με 2015 Projecting & Sounding Art

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ο οποιος κυριολεκτικα εθαψε τα Harbeth shl5+. Κριμα, γιατι προκειται για εξαιρετικα ηχεια εφ' οσον σας αρεσει το ηχοχρωμα τους .

Reaction score
2.324
Croft 2x30w. Τα ηχεία ήταν τα shl5+.
[DOUBLEPOST=1543168345][/DOUBLEPOST]
Ο οποιος κυριολεκτικα εθαψε τα Harbeth shl5+. Κριμα, γιατι προκειται για εξαιρετικα ηχεια εφ' οσον σας αρεσει το ηχοχρωμα τους .
+1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM