stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Απορώ πως ακούτε αυτή την φρικτή μουσική... όταν θα ακούω την κραυγή του Tom Araya δεν θα πορώνομαι;
Απορώ πως ακούτε αυτή την φρικτή μουσική... όταν θα ακούω την κραυγή του Tom Araya δεν θα πορώνομαι;
Ατς, καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί. Θα τον ρωτήσω.όπως επίσης θα πρέπει να υπολογίσεις και την καμπυλότητα που προσδίδει η χωροχρονική συνέχεια δια μέσου του βαρυτικού πεδίου της Γης σε συνάρτηση με τον κβαντικό ορίζοντα
πάρε τηλ τον μηχανικό καλέ...θα τα έχει βγάλει το πρόγραμμα
Sorry κιόλας, αυτό είναι δουλειά για φυλακισμένους!Χωρίζεις το χώρο σε γνωστά σχήματα,βρίσκεις το καθένα ξεχωριστά και μετά βγάζεις το άθροισμα του όγκου.
Ναι, ρε παιδάκι μου, τι να πει κανείς...Απορώ πως ακούτε αυτή την φρικτή μουσική.
Ε; Τι είναι αυτό ρε μάστορα;Μέτρα τα συμπαγή τοιχωματικά όρια.
Άρα μετράω από τις αρχικές διαστάσεις του χώρου ή (καλύτερα) ρωτάω τον μηχανικό.Ντουβάρια.
Το ξέρω, no worries. Εάν θα το εκανα μόνος μου, θα έβγαζα αποτέλεσμα από τις κατόψεις και την όψη του χώρου πριν την ανακατασκευή.Ρώτα τον μηχανικό αποκλείεται να μετρήσεις σωστά (με το συμπάθιο).
Μια χαρα υπολογίζεις και έτσι. Εκτίμηση θελουμε, όχι ακρίβειαΤο ξέρω, no worries. Εάν θα το εκανα μόνος μου, θα έβγαζα αποτέλεσμα από τις κατόψεις και την όψη του χώρου πριν την ανακατασκευή.
ΟΚ, κάποιο λάθος κάνω στις πράξεις (damn!).Μια χαρα υπολογίζεις και έτσι. Εκτίμηση θελουμε, όχι ακρίβεια