- Reaction score
- 136.748
Εσύ βάλε κίμπερ, να δω τι θα καταλάβεις.
Κομμουνιστική Νεολαία χαϊεντάδων.
ενημερωμένο σε βρίσκω ντοκΈτοιμα βρε στα δίνει ολα
ερώτηση:Προσωπικά, έχει τύχει κι έχω "ακούσει" ένα πραγματικά απίστευτο φάσμα μηχανών, ενώ έχω ζήσει στο σπίτι μου τον ήχο από πλειάδα κατασκευαστικών τεχνοτροπιών, καθώς έχω συμβιώσει και με κουτιά ακουστικής ανάρτησης, και με ανάκλασης χαμηλών, και με γραμμής μεταφοράς, και με μαγνητοστατικά πάνελ, και με λάμπες, και με μοσφετ, και με τρανζίστορ, και με όλες τις γνωστές τάξεις λειτουργίας, και με ότι βλακεία σκεφτείς..
Το απολύτως καλύτερο άκουσμα που έχω ως τώρα, με τα περιγραφικότερα και πιο εκτεταμένα χαμηλά που έχω ακούσει, χωρίς ίχνος δυναμικής συμπίεσης ακόμα και σε τραγικά δύσκολα μουσικά κομμάτια που ξεβρακώνουν χαϊεντικούς "γίγαντες", καθώς και με την απολύτως καλύτερη αναπαραγωγή φωνής και κρουστών/πνευστών στο άνω τμήμα του φάσματος, είναι αυτά εντοιχισμένα.
Η απόκριση συχνότητάς τους, που αναγράφεται στη σελίδα του κατασκευαστή:
Cut-off Frequencies (-6dB): 32Hz, 20kHz (free standing) 25Hz, 20kHz (soffit mounted)
συμπίπτει απολύτως με μετρήσεις που έχουν γίνει σε αυτό το ηχείο, και είναι υπεράνω κριτικής το αποτέλεσμα. Δυστυχώς η τιμή του το κατατάσσει στα "εκτός μπάτζετ", για όλα τα οποία κάνω πως απλά δεν υπάρχουν.
Συμπληρωματικά, περί των κορυφαίων της ATC, μία αναφορά μετρήσεων σε συγκριτικό τεστ που βρήκα από το κορυφαίο 300-αρι της ATC, με τα 2 15" γομαρια, είναι η εξής:
"-6 dB at 20 Hz in soffit mount."
Και να η απολύτως όμοια δήλωση χαρακτηριστικών απόκρισης από το site της φίρμας:
Cut-off Frequencies (-6dB): 25Hz, 20kHz (free standing) 20Hz, 20kHz (soffit mounted)
Αν νομίζετε ότι αυτή η απόκριση συχνότητας, δηλαδή η (-6dB): 25Hz, 20kHz, δε σας καλύπτει για οποιοδήποτε λόγο, δε θα μπω στη διαδικασία να το συζητήσω περαιτέρω.
Παρακαλώ, περάστε έξω κύριε!
Μικρότερες παραμορφώσεις από το 310;Μικρότερες παραμορφωσεις μήπως;
Ειναι.δεν είναι old school για τόσα λεφτά?
αν μου βρεις συμβατό δότη για νεφρό θα φτιάξω και άτμοςΝταχάρ τα 3v πάρε ή καλύτερα τα 5 και το αντίστοιχο s ξάπλα για κεντρικό......
καλοριζικα
Μεγιες!
Σ' άρεσε μωρέ;
Self noise μηδέν. Ενισχυτικά από πίσω νεκρά σαν κλειστά. Με τέρμα ένταση χωρίς μουσική, πρέπει να κολλήσω το αυτί στο tweeter σαν να είναι ακουστικό για να καταλάβω ότι είναι ανοιχτό το ηχείο.
Σε χαμηλή ένταση που τα άκουσα μέχρι τώρα, έδειξαν ήδη την αξία τους.
Τα 310 ήταν πεντακάθαρα, αλλά εδώ φτάσαμε στο κέντημα. Άλλη φάση το ribbon.
Nα ξυρίζουν; Το αντίθετο θα έλεγα. Θα δούμε τι θα κάνουν σε υψηλές στάθμες, αλλά σε χαμηλές ήταν απόλαυση οι υψηλές συχνότητες. Σαν πολλές-πολλές βελονίτσες να συνθέτουν τον παραμικρό ήχο. Ανάλυση στο φουλ.
Έπιανα τον ευατό μου να πηγαίνω το ρυθμιστικό treble στο τέρμα για να τονίσω ακόμη περισσότερο τον τεμαχισμό κάθε ήχου, και ακόμα και τότε ακουγόταν ευχάριστα.
Τέτοιο μικροσκόπιο στους ήχους καλά ακουστικά μου θυμίζει, σε αναβαθμισμένη μάλιστα εκδοχή τους.
Οι νότες του χαμηλού περιγραφικές και με υπόσταση. Σε χαμηλές εντάσεις δεν είναι απαραίτητο το σαμπ.
Ανυπομονώ να βαρέσω εντός του Σαββατοκύριακου.