- Reaction score
- 5.395
Δεν άλλαξε κάτι. Με Zingali και Duevel χαλαρώνω, όπως και πριν.Χρησιμοποιείς άλλα ηχεία ή δεν ακούς μουσική?
Τα S3H, όπως και τα 310 πριν από αυτά, στήθηκαν σφήνα, ως εναλλακτικό σύστημα στο σύστημα.
Δεν άλλαξε κάτι. Με Zingali και Duevel χαλαρώνω, όπως και πριν.Χρησιμοποιείς άλλα ηχεία ή δεν ακούς μουσική?
Καλα ρε θεοτρελε, 5,5 χηνες για την περιεργεια?Εγώ από περιέργεια. Για την εμπειρία.
Μάλλον με αγχώνει η τελειότητα όμως, κρίνοντας από το γεγονός ότι τα έχω ασύνδετα τα S3H και κάθονται έτσι για πάνω από χρόνο.
...........
Εγώ πάντως σε ζηλεύω με την καλή την έννοια που έχεις αυτή την δυνατότητα ...Δεν άλλαξε κάτι. Με Zingali και Duevel χαλαρώνω, όπως και πριν.
Τα S3H, όπως και τα 310 πριν από αυτά, στήθηκαν σφήνα, ως εναλλακτικό σύστημα στο σύστημα.
Kαι τα δύο έχω να τα ακροαστώ 10+ χρόνια. Τα Zingali (κάποια μεγάλα) ήταν απολαυστικά. Όχι η τελευταία λέξη σε ανάλυση αλλά χορταστικό ηχείο με ηχητικό όγκο. Τα Bella Luna ήταν ότι πιο διαφορετικό έχω ακούσει, ιδανικό για ατμοσφαιρική μουσική αλλά για οτιδήποτε άλλο έλειπε το focus...έχουν τελείως δική τους άποψη για τη μουσική. Απ' όσο θυμάμαι....Με Zingali και Duevel χαλαρώνω...
Πάνω από έτος, σημαίνει αγαπητέ πως δε τα θες, δε σου κάνουν, δε σου αρέσουν, δεν είναι για σένα τελοσπαντων.τα έχω ασύνδετα τα S3H και κάθονται έτσι για πάνω από χρόνο
Καλά θυμάσαι.Kαι τα δύο έχω να τα ακροαστώ 10+ χρόνια. Τα Zingali (κάποια μεγάλα) ήταν απολαυστικά. Όχι η τελευταία λέξη σε ανάλυση αλλά χορταστικό ηχείο με ηχητικό όγκο. Τα Bella Luna ήταν ότι πιο διαφορετικό έχω ακούσει, ιδανικό για ατμοσφαιρική μουσική αλλά για οτιδήποτε άλλο έλειπε το focus...έχουν τελείως δική τους άποψη για τη μουσική. Απ' όσο θυμάμαι.
FixedΕπειδή κρίμα είναι να κάθονται, και κάθονται και αραχνιάζουν πάνω από ένα χρόνο όπως λες, δώστα στον @Bhutia να φτιάξει πολυκάναλο
Τέτοιου είδους τύψεις τις έχω αποβάλει εδώ και πολλά χρόνια.Πάνω από έτος, σημαίνει αγαπητέ πως δε τα θες, δε σου κάνουν, δε σου αρέσουν, δεν είναι για σένα τελοσπαντων.
Επειδή κρίμα είναι να κάθονται, και κάθονται και αραχνιάζουν πάνω από ένα χρόνο όπως λες, δώστα στο vastsar να τα ξεκαπνίσει μέχρι να δεις τι θα κάνεις.
Για τόσο ευγενή σκοπό ναι, θα τα έδινα.Fixed
Καραμπόλες;Όχι φίλε, τα Bella Luna χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.
Ελευθερία!Καραμπόλες;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επιτευχθεί αυτό...ακόμα και πολλά ηχεία σε mono, όπως στα club.Ελευθερία!
Όρθιος στην μπαλκονόπορτα χαζεύοντας τη βροχή πώς πέφτει χωρίς να μειώνεται ούτε στο ελάχιστο η ηχητική απόλαυση.
Ή χορεύοντας σε όλο τον χώρο.. Ή μαγειρεύοντας. Ή απολαμβάνοντας το δείπνο σου. Όχι με το φαγητό στα γόνατα αλυσσοδεμένος στο sweetspot. Κανονικά, στην τραπεζαρία δίπλα.
Χωρίς καν να υπάρχει μπρος και πίσω από τα ηχεία.
Ελευθερία!
Όρθιος στην μπαλκονόπορτα χαζεύοντας τη βροχή πώς πέφτει χωρίς να μειώνεται ούτε στο ελάχιστο η ηχητική απόλαυση.
Ή χορεύοντας σε όλο τον χώρο.. Ή μαγειρεύοντας. Ή απολαμβάνοντας το δείπνο σου. Όχι με το φαγητό στα γόνατα αλυσσοδεμένος στο sweetspot. Κανονικά, στην τραπεζαρία δίπλα.
Χωρίς καν να υπάρχει μπρος και πίσω από τα ηχεία.