dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.407
Ποιός είναι ο κύριος;
Μην βιάζεσαι Δημήτρη. Κι εμένα τα μεγάλα γούφερ μ' αρέσουν, είναι άλλη αίσθηση... πως να το κάνουμε.Παρόλα αυτά, θα πάρω (φτιάξω) δορυφόρο με 15 ιντσες γιατί αυτό μου γυάλισε και όπως έχω ξανα-γράψει αγοράζουμε ότι μας γυαλίσει. Αχαχα! Stay tuned!
Να μην σε στενοχωρήσω , ήσαστε όντως καραάσχιετοι.Δεν μπορούμε να φτιάξουμε ηχεία, είμαστε καραάσχετοι.
Δείτε πόσο χάλια μετράει το ηχείο που έφτιαξε ο A.Jones στην Elac, που μέτρησε ο Amir προχτές.
Ο Jones!
Και θέλετε να φτιάξετε ηχεία;;;; σοβαρά; Θα τα στείλουμε στον Amir για spinorama να γελάσει ο πλανήτης.
Όλοι ειναι ασχετοι. Όλοι.Να μην σε στενοχωρήσω , ήσαστε όντως καραάσχιετοι.
Κατασκευή ηχείου έχετε κάνει πόσοι ? 1- 2 ? , γνώσεις κατασκευής ηχείων πόσοι έχετε ? 1 - 0 ?
Καλά θα δείς στο μέλλον. Τώρα ότι και να πω θα είναι λόγια.Όλοι ειναι ασχετοι. Όλοι.
Αν δεν δω spinorama αξιοπρεπές (που αποκλείεται) όλοι θεωρούνται εξ ορισμού άσχετοι. Μου θέλετε και ηχεία. Ασχετοι.
Α, δε θα τα πάρω, ακούω πιο κοντά.Επί του θέματος του s3h, με τα 2 τεμάχια 7" και με 500 βατ σε έκαστο, ανέτως θα τα χρησιμοποιούσα στα 2.5-3μ απόσταση ακρόασης, θα σκοτώνουν κυριολεκτικά σε τέτοια απόσταση...
Για 2μ νομίζω ότι θα είναι πολύ κοντά, θέλουν λίγο παραπάνω.
Το ότι ο JONES σχεδίασε ένα ηχείο με τους περιοριμούς που του έθεσε η elac, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να σχεδιάζει.Επίσης δεν συνεπάγεται ότι το συγκεκριμένο ηχείο βγήκε στην παραγωγή ώς η ναυαρχίδα τους.Δεν μπορούμε να φτιάξουμε ηχεία, είμαστε καραάσχετοι.
Δείτε πόσο χάλια μετράει το ηχείο που έφτιαξε ο A.Jones στην Elac, που μέτρησε ο Amir προχτές.
Ο Jones!
Και θέλετε να φτιάξετε ηχεία;;;; σοβαρά; Θα τα στείλουμε στον Amir για spinorama να γελάσει ο πλανήτης.
Ολα τα ηχεία, και τα φτηνότερα, πρέπει το 2020 να μετράνε αξιοπρεπώς. Οπως το φτηνό Pioneerάκι που σχεδίασε ο ίδιος.Το ότι ο JONES σχεδίασε ένα ηχείο με τους περιοριμούς που του έθεσε η elac, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να σχεδιάζει.Επίσης δεν συνεπάγεται ότι το συγκεκριμένο ηχείο βγήκε στην παραγωγή ώς η ναυαρχίδα τους.
Ενα μέτριο ηχείο στην κατηγορία τιμής τάδε για να έχουν κι αυτοί έναν εκπρόσωπο στην κατηγορία τιμής τάδε.
Αν ήθελε ο jones να σχεδιάσει ένα ηχείο cost no object , να είσαι σίγουρος ότι θα σχεδίαζε και υλοποιούσε ένα πολύ διαφορετικό project.
Μην τρελαίνεσαι.
Oχι μπουχάρα, Μπουχάρες Δημητράκη.Ωραία μπουχάρα
Πρέπει να φυσάει πολύ εκεί μέσα...Oχι μπουχάρα, Μπουχάρες Δημητράκη.
Εγώ από περιέργεια. Για την εμπειρία.Ας μας πει ο Μπουτιας η ο Γιάννης Flash που εχουν το μονιτορ στουντιακο ADAM S3Η σε σπιτι κι εχοντας βιωσει απο κοντα με πληθωρα αλλων ηχειων παθητικων, γιατι τελικα σκασανε ενα αρκετα σεβαστο ποσο για τετοια ηχεια.
Χρησιμοποιείς άλλα ηχεία ή δεν ακούς μουσική?...Μάλλον με αγχώνει η τελειότητα όμως, κρίνοντας από το γεγονός ότι τα έχω ασύνδετα τα S3H και κάθονται έτσι για πάνω από χρόνο...