Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τέτοια μας λες και μετά και όλα να τα δώσω 2 παίρνω με το ζόρι.Self noise μηδέν. Ενισχυτικά από πίσω νεκρά σαν κλειστά. Με τέρμα ένταση χωρίς μουσική, πρέπει να κολλήσω το αυτί στο tweeter σαν να είναι ακουστικό για να καταλάβω ότι είναι ανοιχτό το ηχείο.
Σε χαμηλή ένταση που τα άκουσα μέχρι τώρα, έδειξαν ήδη την αξία τους.
Τα 310 ήταν πεντακάθαρα, αλλά εδώ φτάσαμε στο κέντημα. Άλλη φάση το ribbon.
Nα ξυρίζουν; Το αντίθετο θα έλεγα. Θα δούμε τι θα κάνουν σε υψηλές στάθμες, αλλά σε χαμηλές ήταν απόλαυση οι υψηλές συχνότητες. Σαν πολλές-πολλές βελονίτσες να συνθέτουν τον παραμικρό ήχο. Ανάλυση στο φουλ.
Έπιανα τον ευατό μου να πηγαίνω το ρυθμιστικό treble στο τέρμα για να τονίσω ακόμη περισσότερο τον τεμαχισμό κάθε ήχου, και ακόμα και τότε ακουγόταν ευχάριστα.
Τέτοιο μικροσκόπιο στους ήχους καλά ακουστικά μου θυμίζει, σε αναβαθμισμένη μάλιστα εκδοχή τους.
Οι νότες του χαμηλού περιγραφικές και με υπόσταση. Σε χαμηλές εντάσεις δεν είναι απαραίτητο το σαμπ.
Ανυπομονώ να βαρέσω εντός του Σαββατοκύριακου.
Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα μπιφτέκια, μετά τα σουβλάκια, μετά τα λουκάνικα. Αλλά όλα μου αρέσουν.Εμένα πχ μου αρέσουν περισσότερο τα Atc, μετά τα Neumann, μετά τα Adam. Αλλά όλα μου αρέσουν.
Αυτά όλα δεν γίνονται σουβλακια?Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα μπιφτέκια, μετά τα σουβλάκια, μετά τα λουκάνικα. Αλλά όλα μου αρέσουν.
Πρόκειται περί...μεταμφιεσμένων υλοποιήσεων για να μην ξενίζονται οι...κομμουνοφοβικοί χρήστες.ερώτηση:
πέραν της απόκρισης όπως αναφέρεις
τι το κάνει τόσο ξεχωριστό?
διάβασα λίγο τα σπεκς και δεν αναφέρει πουθενά για EQ Correction,dsp κλπ
δεν είναι old school για τόσα λεφτά?
για το rj45 λες?Πρόκειται περί...μεταμφιεσμένων υλοποιήσεων για να μην ξενίζονται οι...κομμουνοφοβικοί χρήστες.
Άμα αποκαλυφθεί η κρυφή θύρα που έχουν από πίσω ( ) και αναπτυχθούν πλήρως οι δυνατότητες του λογισμικού,τότε θα γίνει της παλαιάς σχολής το...σιδηρούν κιγκλίδωμα - κάγκελα Μέρκελ σα να λέμε.
Και γι αυτό...Σκέψου κιόλας ότι και υπό την τωρινή τους σύσταση μπορούν να βολέψουν αφάνταστα όποιον παραδοσιακό δικάναλο χρήστη θα ενδιαφερόταν να ενσωματώσει sub με balanced βεβαίως εισόδους-εξόδους και...αναίμακτο τρόπο.για το rj45 λες?
το μόνο κακό με αυτή τη συνδεσμολογία είναι ότι πάει περίπατο τo digital input...Και γι αυτό...Σκέψου κιόλας ότι και υπό την τωρινή τους σύσταση μπορούν να βολέψουν αφάνταστα όποιον παραδοσιακό δικάναλο χρήστη θα ενδιαφερόταν να ενσωματώσει sub με balanced βεβαίως εισόδους-εξόδους και...αναίμακτο τρόπο.
Τοποθετεί τα sub στη διαδρομή του προενισχυτικού σήματος προτού εκείνο καταλήξει στα κύρια ηχεία και κατόπιν έχει περιθώριο ρύθμισης της χρονοκαθυστέρησης από τα τελευταία σε σχέση με το sub μέχρι 5 χιλιοστά δευτερολέπτου σε βήματα του 0,1 msec.
Όχι απο τζάκι απο τζόκερ.oταν πχιασω το τζοκερ......
θα πιασω μια πενταδα απο αφτα