Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
1.253

Την ταινία δεν αντέχω να την δω,πιστεύω θα μου φανεί βαρετή*.....ΑΛΛΑ:

Είδα τη σκηνή που ο Jason Statham βρίσκεται στο βυθό και κρατά την κοπέλα που είναι αναίσθητη και τους ορμάει ο γιγάντιος καρχαρίας και τους πλησιάζει στο μισό μέτρο!!! και δεν τους φτάνει για εκατοστά γιατί σκάλωσε στο συρματόσχοινο και προσπαθεί να τους φάει.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΕΤΩΝ !!!!!!!!!
Οπως και το independence day είναι μία χαζή ταινιούλα αλλά με εκπληκτική σκηνή αυτή του ουρανοξύστη,έτσι και αυτή η σκηνή θα μπει στις top 20.Εχω ένα δισκάκι με demo σκηνες στο οποίο θα την προσθέσω με ιδιαίτερη χαρά...

*Ο λόγος που δεν βλέπω όλη την ταινία είναι :
1) Βαριέμαι το είδος αυτό (με καρχαρίες)
2)Οταν παίζουν Κινέζοι,Γιαπονέζοι κτλ (όπως εδώ),μας δείχνουν όλο κλάματα,παιδάκια να ξοδευουν το χρόνο της ταινίας σε χαζοδιαλόγους και πράσινα άλογα.
Αντί να μας δείχνει την παραλία που την έκανε φίλο και φτερό μας δείχνει οτι να'ναι...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.669
8/10:party:
upload_2018-11-25_1-32-36.jpeg

εξαιρετική ταινία....δράση χωρίς να κατεβάζει στροφές
πολύ κυνηγητό...εις βάρος της πλοκής θα έλεγα...χωρίς πολύ πρακτοριλίκι,την συνηθισμένη ανατροπή κλπ κλπ...
αλλά το προσπερνάς...

(μλκία σημείο φυσικά οι εμβόλιμες ερωτικές χαζομαρούλες για να χώσουμε λίγο συναίσθημα..... και να θυμηθούμε και τον παρ ολίγο οικογενειάρχη Χαντ...καλά χώρισαν τα τσανάκια τους....ας το πάρουν απόφαση και οι 2 επιτέλους ότι δεν τραβάει η δουλειά και ας αλλάξουν πλανήτες:p:D)

αν και πέρασε καιρός από την προηγούμενη....
σαν να ένιωσα κάποια στιγμή ότι κουράζει λίγο το παραμύθι..λίγο οι ίδιες γνώριμες φωνές,οι ίδιοι υποκριτικοί ρόλοι από το συμπληρωματικό καστ (που είναι θαυμάσιοι ηθοποιοί..απλά σαν να θέλει κάποια ανανέωση στο υπόλοιπο στυλ της παρέας )

μου φαίνεται ότι πρέπει να αλλαχτεί κάτι όσο ακόμα μπορεί και παίζει ο Τομ...γιατί δεν θα υπάρξει ίσως αντίστοιχο επιτυχημένο... μετά

Υ.Γ. ειλικρινά έκατσα και το φιλοσόφησα βλέποντας έναν ηθοποιό των 80s να παίζει με επιτυχία σε τέτοια ταινία(έχοντας δει και τα γυρίσματα:o)...άραγε....ποιος θα μπορούσε να είναι ο επόμενος με τέτοιο πακέτο...
δυστυχώς....δεν βρήκα κανέναν..

είναι mission impossible....όχι james bond

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Η επιστροφή του Matteo Garrone στις στάχτες και τα αποκαΐδια του Gomorra.

Ιστορία εξουσίας, βίας και υποταγής με φόντο τον καταρρέοντα ιταλικό νότο.
Γιγαντιαία η ερμηνεία του λιλιπούτειου Marcello Fonte.
Ντεκόρ και σκηνογραφία για βραβείο.
Βραδυφλεγές και καθηλωτικό.

Στις σπουδαίες στιγμές της χρονιάς.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.275
Cash on Demand (1961)

- αν και βρισκόμαστε στην έγχρωμη περίοδο της hammer films , το παρόν αποτυπώνεται σε μαυρόασπρο χάριν έξτρα δράματος και περαιτέρω φωτογραφικού εντυπωσιασμού , επίσης δεν είναι τρόμου ( το στάνταρντ ρεπερτόριό της ) , αλλά αστυνομικό θρίλερ

- ένας πονηρός αλλά ''διαβασμένος'' απατεώνας παριστάνοντας τον ασφαλιστικό ελεγκτή , αποσπά χρηματικό ποσό από τον διευθυντή της τράπεζας , αφού ( μέσω συνεργού του ) , κρατάει ομήρους την οικογένειά του . . . όχι λοιπόν ''ένοπλη ανάληψη'' αλλά αναίμακτα ήσυχα & διακριτικά

- πολύ καλές ερμηνείες , έξυπνο σενάριο , ''σκοτεινή'' σκηνοθεσία , απίστευτες ( σε δεύτερο πλάνο ) σαρκαστικές ατάκες . . . Βρετανικό noir

- καλή θέαση . . . 8,0/10 . . .

Cash on Demand - Movie Trailer (1961)

- ΥΓ : . . . θα άξιζε τουλάχιστον μισό πόντο ακόμα λόγω ελάχιστου προϋπολογισμού & ρεσιτάλ λιτότητας . . . λίγα άτομα σε θεατρικό σκηνικό ( εντός και λίγο εκτός της τράπεζας και μόνο ! )

melina

Cargo 200
Reaction score
42.881
Searching (2018), 8

Επιτέλους μια ταινία που εξελίσσεται στο σήμερα. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω δει και πότε ταινία με στησιμο στο σημερινό τρόπο ζωής χωρίς fiction αναφορές του μέλλοντος ή νοσταλγικές νότες για το παρελθόν.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.761
Searching (2018), 8

Επιτέλους μια ταινία που εξελίσσεται στο σήμερα. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω δει και πότε ταινία με στησιμο στο σημερινό τρόπο ζωής χωρίς fiction αναφορές του μέλλοντος ή νοσταλγικές νότες για το παρελθόν.

Το αναβάλλω συνεχώς. Μετά από αυτό που έγραψες θα το δω.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.761
Searching (2018), 8

Δεν κάνει για 'σένα. Πρέπει να κόστισε 500-600 χιλιάδες $ το πολύ. :p
Το είδα χθες. Περίμενα αστυνομική ταινία και μου βγήκε ψυχόδραμα. Όλο έλεγα "τώρα θα γίνει κάτι" και ποτέ δεν έγινε. Και το χειρότερο όλων, τα συναισθηματικά μηνύματα και οι ανθρώπινες σχέσεις. Μπλιάααχ! Με πήρε ο ύπνος μισή ώρα πριν το τέλος. Το πρωί διάβασα στη wiki τι τελικά έγινε, έριξα και μία μούτζα και το ξέχασα. :D

Reaction score
7.845
πάμε από την αρχή γιατί μείναμε λίγο πίσω και τα δαμε μαζεμένα

3/10 άκυρη εντελώς...λεφτά για πέταμα...ας γυριζαν ένα ντοκιμαντέρ...πιο πολύ γούστο θα είχε...
ανούσια ιστορία
σαν να πας να γυρίσεις ταινία για την άλωση της Τριπολιτσάς και να μου δείχνεις πως πήραμε πριν την Καλαμάτα

ουστ...ντιλιτ!

Ντένζελ...γουάι?...
από τις ταινίες που το τρέιλερ γ@μεί...αλλά η ταινία δεν κάνει κούκου......
κλισέ ιστορία
φίλη δολοφονείται-ψάχνει ποιος την σκότωσε-προδοσία-συνεργάτης μπλα μπλα μπλα...σας καθάρισα

5/10

ντιλίτ!

λίγη όαση στο χάλι του 2ημέρου...

7/10 με σεβασμό στην κορυφή

χωρίς μπλιμπλίκια και Ιντιάνες Τζόουνς καταστάσεις...

...την κάνω κιπ μαζί με την άλλη

+bonus
προσοχή ακολουθεί βρομιάρικη ειτίλα βγαλμένη από τη ζωή
:party::smg::smg::smg:

Άντε γεια! :p:lolsign:

Υ.Γ. Α! Καλέ...είδα και τούτο

5/10

δεν την λες σικάριο...αλλά απλά μια ταινία με απαγωγή και κατανάλωση γεμιστήρων
απότομο τέλος,σχεδόν κενό...
μη προβλέψιμη θα έλεγα...αλλά και χωρίς ίχνος αγωνίας
κρίμα για στρωμένη ταινία...:(

πάμε για το 3ο και βλέπουμε:unsure:
καλέ όλες αυτές μαζεμένες είδες?

τα 2 πρώτα τα έχω στο ''θα δώ σύντομα'' ο πεταλούδας αρκετά καλό συμφωνώ με το 7 αν και μου είπαν ότι το αρχικό ήταν καλύτερο και αξίζει να το δώ.

το sicario όχι 5 μου τα χαλάς. καλό ήταν!!!

βέβαια το πρώτο και πάλι ήταν καλύτερο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.669
καλέ όλες αυτές μαζεμένες είδες?

τα 2 πρώτα τα έχω στο ''θα δώ σύντομα'' ο πεταλούδας αρκετά καλό συμφωνώ με το 7 αν και μου είπαν ότι το αρχικό ήταν καλύτερο και αξίζει να το δώ.

το sicario όχι 5 μου τα χαλάς. καλό ήταν!!!

βέβαια το πρώτο και πάλι ήταν καλύτερο.
είχα στείλει το Γωγουλίνι στη μάνα της...:p:roflmao:

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544