- Reaction score
- 79.676
σε πόσα τεμάχια ανά χώρο αναφέρεσαι?τελικά ποιο είναι πιο καλό? psa - svs
σε πόσα τεμάχια ανά χώρο αναφέρεσαι?τελικά ποιο είναι πιο καλό? psa - svs
PSA, τελείωνεεεε!τελικά ποιο είναι πιο καλό? psa - svs
τύλιξέ μου 2 από το καλύτερο.σε πόσα τεμάχια ανά χώρο αναφέρεσαι?
το έχω πάρει ζεστά το θέμα. ακόμη τώρα έκλεισα 2 χρόνια σε δικό μου σπίτι.
έχω δωμάτιο που θα καταφέρω να το κάνω "ΔΙΚΟ ΜΟΥ'
ε πάρε 2-3-3-4.6.7.8 εσύ που έχεις χώρο και δώσε μου ένα 13αρι να μην έχω μόνο ένα αλλά να γλιτώσω και από τα 4PSA, τελείωνεεεε!
Στείλε λογαριασμό.
Δώσε τηλέφωνο να της μιλήσει η γυναίκα του ΚεφάλαΔώσε τηλέφωνο να της μιλήσει ο Zizik
προβοκάτορΔώσε τηλέφωνο να της μιλήσει η γυναίκα του Κεφάλα
το σταθερό είναι αυτό?ε πάρε 2-3-3-4.6.7.8
ξέρεις πως αν μιλήσουν γυναίκες μεταξύ τους την έχουμε ........ όλοι μας.Δώσε τηλέφωνο να της μιλήσει η γυναίκα του Κεφάλα
ε πάρε 2-3-3-4.6.7.8 εσύ που έχεις χώρο και δώσε μου ένα 13αρι να μην έχω μόνο ένα αλλά να γλιτώσω και από τα 4
εγώ είμαι εντάξει...παρτε άφοβαξέρεις πως αν μιλήσουν γυναίκες μεταξύ τους την έχουμε ........ όλοι μας.
Θα θελα να ακούω να λένε και τιμές.ξέρεις πως αν μιλήσουν γυναίκες μεταξύ τους την έχουμε ........ όλοι μας.
οταν εχεις ενα συστημα 9.1 σε σαλονι λεει πολλα......Δώσε τηλέφωνο να της μιλήσει η γυναίκα του Κεφάλα
Πάρε βρε μία οχτάδα presonus έχεις χώρο άκου τον Ear.Δεν πουλάμε σαμπς, μόνο αγοράζουμε. Μου έβαλε χέρι η σύντροφός μου που έχουμε μόνο 2 και δεν υπάρχει ομοιογενής κατανομή των χαμηλών συχνοτήτων.
Πιθανόν, δεν ξέρω, δεν εχω δοκιμάσει τις αντοχές στο πάνω σαλόνι.οποτε η γυναικα μου αντεχει πιο πολυ απο την δικια σου που ουτε ηχομπαρα δεν θα μπορουσες να βαλεις
Mη νομίζεις οτι δεν έχει γίνει,γι'αυτό κάποιοι είναι εξαφανισμένοι.ξέρεις πως αν μιλήσουν γυναίκες μεταξύ τους την έχουμε ........ όλοι μας.
Οι δικές μας εδώ στην νότια Μακεδονία κάνουν παρέα μεταξύ τους, τις πάμε και εκδρομές σε εκθέσειςξέρεις πως αν μιλήσουν γυναίκες μεταξύ τους την έχουμε ........ όλοι μας.
και αυτος 15 χρονια ενα sub εχει μωρε....τωρα του ηρθε να βαλει 2-3 10αρακια και μας ταχει ζαλισει μαζι με τον αλλονΠάρε βρε μία οχτάδα presonus έχεις χώρο άκου τον Ear.