- Reaction score
- 79.667
αυτά πάνε μαζί...Τι γελάς μαρή σουρλουλού εσύ ηχομπάρα είπα Δεν είπα κρυσταλιερες
πάρε εσύ ηχομπάρα και θα σου παραγγείλω μία σε μαύρο
αυτά πάνε μαζί...Τι γελάς μαρή σουρλουλού εσύ ηχομπάρα είπα Δεν είπα κρυσταλιερες
Μια τέτοια φαντάζομαι εννοείςΕξαρτάται την ηχομπάρα υπάρχουν ηχομπαρες που είναι πολύ ακριβές αν ήμουν στο σαλόνι θα είχα μόνο ηχομπάρα.
Σωστά, είναι το V 1801 & 3601, χωρίς xlr.Αυτά ειναι η προηγούμενη σειρά, σωστά; Χωρίς XLR.
Με τα καινούργια ειναι το προβληματάκι...
[DOUBLEPOST=1543786799][/DOUBLEPOST]
Σίγουρα. Άλλο άθλημα το σαλόνι. Για ηχομπάρες.
Σωστά.Έχουν και 5ετη εγγύηση έτσι δεν είναι;
Ακριβώς...Σωστά.
Επίσης, 30 day money back guarantee, του οποίου και έκανα χρήση (πήρα το V 1801, με έπιασε η ......κία, απoφάσισα να αναβαθμίσω σε V 3601, δεν υπήρχε διαθέσιμο, μου άφησε το V 1801 μέχρι να' ρθει το V 3601, το παρέλαβα και μετά έστειλα πίσω το V 1801. Μου κανόνισε τη μεταφορά, με χρέωσε όσο του στοιχίζει και εκείνου, γιατί οι τιμές που μου ζήταγε η DHL να στείλω πίσω το V 1801 ήταν απλά απαγορευτικές κλπ κλπ). Εξαιρετικός.
Και τέλος, made in USA, σε αντίθεση με όλα τα άλλα...
Δεν έχει πουληθεί στους Κινέζους, απλά έχει μεταφερθεί η παραγωγή στην Κίνα. Είπαμε, η SVS ξεκίνησε στο garage του Tom Vodhanel ( το V στο SVS).Ακριβώς...
Επίσης είναι πιο svs .από τα svs... ,
Για όσους δε γνωρίζουν είναι ο κατασκευαστής κ ιδρυτής τηςsvs...
H άλλη έχει πουληθεί στους Κινέζους πριν μια δεκαετία περίπου...
Κ με συμβόλαιο πως στα 3πρωτα χρόνια να μην ανοίξει δική του καινούρια...τη γνωστή psa...
Αντε ξεκινήστε, περιμένωβλέπω να γεμίζουμε αγγελίες με svs τις γιορτές...
ντεν εκο σβσ καρντια μουΑντε ξεκινήστε, περιμένω
Με τούτους εδώ που μπλέξαμε, εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά για ακόμα ένα μικρό.....ντεν εκο σβσ καρντια μου
Δλδ σου είπε ότι δεν έχει η θα αργήσουν ναρθουν ;Επειδή δεν μπορούσε να παραδώσει;
Πιθανότατα δεν φταίει ο αντιπρόσωπος ο οποίος ήταν ταχύς στην αρχική επικοινωνία.
Εμένα μου έλεγε πως θα ερθουν στο τελος Αυγουστου. Τον έψαχνα σε εκεινη την φάση με μέιλ και δεν τον εβρισκα.Δλδ σου είπε ότι δεν έχει η θα αργήσουν ναρθουν ;