Τι είδαμε, τι θα δούμε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.515
Αδυνατείς αλλά τον είδες... :D:p
Το είδα προχθές και το ξέχασα, καλό. Περίμενα γλυκερή μπούρδα. :)

P.S. Πλησιάστε τον rose και ρωτήστε τον, είναι καλά; Μ' αυτά που βλέπει ανησυχώ λίγο. :D
Είσαι καλά; :p
Είχα διανυκτέρευση. Με τα επεισόδια από τις πορείες του Γρηγορόπουλου δεν πατούσε ψυχή, οπότε είδα ό,τι μ@λακία υπήρχε. :laugh:

Άφησα το καλύτερο για το τέλος:

Air Strike

Δεν πιστεύω ότι ο Willis αποφάσισε να παίξει σε τέτοια καραμουφάρα. Για να μην σχολιάσω τα cgi...:headbang:

Αν το δεις ως κωμωδία και μόνο, 4/10.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.800
Δεν πιστεύω ότι ο Willis αποφάσισε να παίξει σε τέτοια καραμουφάρα. Για να μην σχολιάσω τα cgi...:headbang:

Βρε Γιάννη, το 3,6 δεν το είδες πριν την βάλεις; :thumbsdown:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.668
Είχα διανυκτέρευση. Με τα επεισόδια από τις πορείες του Γρηγορόπουλου δεν πατούσε ψυχή, οπότε είδα ό,τι μ@λακία υπήρχε. :laugh:

Άφησα το καλύτερο για το τέλος:

Air Strike

ευτυχώς έχω ένα σινεφίλ ξαδελφάκι που κάθε Παρασκευή απόγευμα που έρχεται με ενημερώνει για το τι να δω και τι όχι
ειδικά γι αυτήν μου είχε πει...εδώ και 2 βδομάδες...nooooooooooooooooo:D

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Κλέφτες Καταστημάτων του Χιροκάζου Κόρε - Έντα.

Φτωχοδιάβολοι στο κατώφλι του ιαπωνικού θαύματος.

Ανάλαφρο και σοφό κατά τα απω - ανατολικά ειωθότα.

Χειροποίητος κινηματογράφος και ο Χρυσός Φοίνικας των Κανών.

Reaction score
6.190
Κλέφτες Καταστημάτων του Χιροκάζου Κόρε - Έντα.

Φτωχοδιάβολοι στο κατώφλι του ιαπωνικού θαύματος.

Ανάλαφρο και σοφό κατά τα απω - ανατολικά ειωθότα.

Χειροποίητος κινηματογράφος και ο Χρυσός Φοίνικας των Κανών.

Ο Ελληνικος τίτλος μάλλον παραπεμπει στο "κλέφτες ποδηλατων". Από το trailer φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία και μιας και έχω εμπιστοσύνη στο γούστο σας πλέον κύριε @Sleep λέω να τη δω απόψε κιόλας.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.675
Ο Ελληνικος τίτλος μάλλον παραπεμπει στο "κλέφτες ποδηλατων". Από το trailer φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία και μιας και έχω εμπιστοσύνη στο γούστο σας πλέον κύριε @Sleep λέω να τη δω απόψε κιόλας.
Ε όχι και κύριος! :tongue:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.753
Peppermint (2018)

υυυυ.jpg

Εδώ είμαστε! Ο σκηνοθέτης Pierre Morel, από το team του Luc Besson, σε μία (ακόμα) ταινία αυτοδικίας από αυτές που μισούν οι κριτικοί και διχάζουν το κοινό.
Η Jennifer Garner επιτέλους επιστρέφει στο είδος που την αγαπήσαμε, μετά από χρόνια προσπαθειών σε γλυκανάλατες παραγωγές, δείχνοντας ότι ακόμα το 'χει.
Το Peppermint δεν έχει κανένα στοιχείο σινεφίλ. Το μοναδικό μήνυμα είναι το "Μπορεί να ξεφύγετε από τον νόμο, αλλά δεν θα γλυτώσετε από μένα".

Μου άρεσε αρκετά η ταινία, περισσότερο από τον μέσο όρο τους είδους vigilante. Το πιο βαρετό στοιχείο αυτού του είδους είναι η αρχική αιτιολόγηση της μετέπειτα δράσης.
Στο Peppermint "τράβηξε" αρκετά, ευτυχώς όμως στη συνέχεια η ατμόσφαιρα άλλαξε άρδην.

7/10

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members