A
AKARL
Guest
Εντελώς κι ολοσδγιόλου αθεράπεφτος κειοσάς ο Πίπιτζης...Φωτο????![]()
![Gotcha :gotcha: :gotcha:](/forum/images/smilies/traditional/gotcha.gif)
Εντελώς κι ολοσδγιόλου αθεράπεφτος κειοσάς ο Πίπιτζης...Φωτο????![]()
ανωμαλάρα ρε λέμεΕντελώς κι ολοσδγιόλου αθεράπεφτος κειοσάς ο Πίπιτζης...![]()
Ετοιμάζω.
Μου πέσανε πολλά και δεν πρόκαμα.
Μάλλον Κυριακή.
Είμαι μεγάλη γιατι να το κρύψουμε άλλωστεανωμαλάρα ρε λέμε
μου θυμίζει έναν συμφοιτητή που είχα κάποτε.... που μου έβλεπε γυναικείο τένις στο euro channel και φτιαχνόταν με τα βογγητά....![]()
Εντάξ...καλά τα μηχανήματα, αλλά και τούτα με αρέσουνε...
[DOUBLEPOST=1544211095][/DOUBLEPOST]
Είμαι μεγάλη γιατι να το κρύψουμε άλλωστε.....γυναικείο τένις είπες ????
Μπααα έμεναν με φτιάχνουν μονο οι φωτό απο τα μηχανήματα![]()
Μας έστειλες.......Μου αρέσουν πολύ τα γαλλικά.....από πιτσιρικάς τα προσέχω , έχουν ωραία κουνήματα!
[DOUBLEPOST=1544217612][/DOUBLEPOST]
Εντάξ...καλά τα μηχανήματα, αλλά και τούτα με αρέσουνε...
Tι άλλα sub έβαλες; Και σε ποιόν προ θα πας; Emotiva τον καινούργιο;
Ναι, ισχύει.καθαρότητα, αμεσότητα, στακάτος ήχος
να καλά...φαίνεται ο άνθρωπος που τσαλάκωσε 3 τάπερ....το alien παλεύει να βγει να πάρει ανάσαΡε κιοραταδες (που λέει και ο ντάχαρης)πότε προλάβατε ρέιι,
Κύριοι δεν πρόλαβα να κάνω την παρουσίαση του συστήματος, επιφυλάσσομαι γιατί μετά από πολλές ώρες μετρήσεων, τώρα απλά απολαμβάνω.
Επιγραμματικά : καθαρότητα, αμεσότητα, στακάτος ήχος και ξεκούραστη ακρόαση, το οποίο οφέιλεται και στην αναβάθμιση (αλλαγές ηχειων με περισσότερες δυνατότητες) που βοηθούν στην σωστότερη (και ευκολότερη) ρύθμιση.
Η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής γ@μ€ί και δέρνει
Επιτακτική η ανάγκη minidsp για τα σαμπ.
Επιπλέον μπήκα στο ολιγομελέστατο κλαμπ της ακουστικής φροντίδας από τους 2 γιατρούς του φόρουμ. Κύριοι ευχαριστώ, ρισπέκτ.
Για την ιστορία
Δεν κοιμάται, έσκυψε για να μην καλύπτει το μικρόφωνο. View attachment 112407
View attachment 112408
[DOUBLEPOST=1544384269][/DOUBLEPOST]Κουφ@λα έβγαλες φωτό;
Ναι, Χαχα α
Για σας το κάνω βρε κουτά, να μη λένε οι γυναίκες σας άλλα.... (του στυλ , που ήσουν τόσες ώρες, πφφφ. ρυθμίσεις και κουραφέξαλα ), να έχετε αποδείξεις.![]()
να καλά...φαίνεται ο άνθρωπος που τσαλάκωσε 3 τάπερ....το alien παλεύει να βγει να πάρει ανάσα
![]()
από την άλλη ο dimi-αρσενικός Kill-Bill παλεύει να καταλάβει τι διάολο πάει στραβά με τη μπουχάρα και ανεβάζει τo rt στα μεσαία
![]()
...αφού σου άφησαν...χαλάλι
Ηταν μεσημέρι. Θα ξαναπάμε βράδυ....αφού σου άφησαν...χαλάλι![]()
φαίνεται ο άνθρωπος που ήρθε για δουλειά...Ο εαρ δεν έχει τέτοια θέματα με χερούλια και ο ντιμι όταν οδηγεί ε εε όταν ΜΕΤΡΑΕΙ δεν πίνει![]()