7.6.4 Artemios

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.799
Εντελώς κι ολοσδγιόλου αθεράπεφτος κειοσάς ο Πίπιτζης... :gotcha:
ανωμαλάρα ρε λέμε:laugh:
μου θυμίζει έναν συμφοιτητή που είχα κάποτε.... που μου έβλεπε γυναικείο τένις στο euro channel και φτιαχνόταν με τα βογγητά....:rofl::roflmao:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Ετοιμάζω.

Μου πέσανε πολλά και δεν πρόκαμα. 8-)

Μάλλον Κυριακή.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
[DOUBLEPOST=1544211095][/DOUBLEPOST]
ανωμαλάρα ρε λέμε:laugh:
μου θυμίζει έναν συμφοιτητή που είχα κάποτε.... που μου έβλεπε γυναικείο τένις στο euro channel και φτιαχνόταν με τα βογγητά....:rofl::roflmao:
Είμαι μεγάλη γιατι να το κρύψουμε άλλωστε:roflmao::lolsign:.....γυναικείο τένις είπες ????:p:D
Μπααα έμεναν με φτιάχνουν μονο οι φωτό απο τα μηχανήματα :D:D

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.039
Μου αρέσουν πολύ τα γαλλικά.....από πιτσιρικάς τα προσέχω , έχουν ωραία κουνήματα!
[DOUBLEPOST=1544217612][/DOUBLEPOST]
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
[DOUBLEPOST=1544211095][/DOUBLEPOST]
Είμαι μεγάλη γιατι να το κρύψουμε άλλωστε:roflmao::lolsign:.....γυναικείο τένις είπες ????:p:D
Μπααα έμεναν με φτιάχνουν μονο οι φωτό απο τα μηχανήματα :D:D
Εντάξ...καλά τα μηχανήματα, αλλά και τούτα με αρέσουνε...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Μου αρέσουν πολύ τα γαλλικά.....από πιτσιρικάς τα προσέχω , έχουν ωραία κουνήματα!
[DOUBLEPOST=1544217612][/DOUBLEPOST]

Εντάξ...καλά τα μηχανήματα, αλλά και τούτα με αρέσουνε...
Μας έστειλες.......

Reaction score
11.501
Tι άλλα sub έβαλες; Και σε ποιόν προ θα πας; Emotiva τον καινούργιο;

Αρχικά είχα ένα 10’’ Yamaha και πρόσθεσα 2 svs sb12-nsd και ψάχνω για τρίτο. Αν το βρω θαχω σύνολο 4. :gamer:

Emotiva pro .... έκπληξη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.716
Πραγματοποιήθηκε:

1) μέτρηση RT60
2) συμφασική ρύθμιση των ηχείων μεταξύ τους
3) συμφασική ρύθμιση των 2 svs μεταξύ τους, αλλά και με τα υπόλοιπα ηχεία, και ανεύρεση της καλύτερης δυνατής θέσης του 3ου σαμπ, το οποίο όμως δεν κατέστη δυνατόν να έρθει πλήρως συμφασικά (~20cm καθυστέρηση) λόγω έλλειψης ανάλογων ρυθμιστικών, οπότε ρυθμίστηκε το σύστημα χωρίς αυτό, και αυτό παραμένει βοηθητικό για χρήση κατά το δοκούν
4) ρύθμιση στάθμης των ηχείων
5) αποθήκευση 3 μνημών ρύθμισης στάθμης σαμπ, για διαφορετικά προγράμματα αναπαραγωγής (δικάναλο, πολυκάναλο, αναφοράς)
6) ισοσταθμιση των σαμπ και των ηχείων (ελάχιστες έως μηδενικές οι διορθώσεις των ηχείων από την προηγούμενη φορά - με το αυτί)

Έγινε σοβαρή, και πλήρης δουλειά.

Μένει να ακούσει ο ιδιοκτήτης, ώστε την επόμενη φορά, αναλόγως και των σχολίων ακρόασης, να γίνουν οι αναγκαίες μικρορυθμίσεις του επιθυμητού (βάση ψυχοακουστικής) τάργκετ κερβ, το οποίο στην παρούσα φάση δεν υλοποιήθηκε.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.510
Το RT είναι γύρω απο το 0.5, οριακά μεταξύ αποδεκτού και ενοχλητικού.

Ισοστάθμιση έγινε χειροκίνητα μέχρι τα 200Hz σε όλα τα ηχεία και κατι μικρολεπτομέρειες ψηλότερα σε μερικά. Έτσι κι αλλιώς δεν εχω εμπιστοσύνη σε αυτής της κατηγορίας/χρονολογίας ισοσταθμίσεις για εκτεταμένες παρεμβάσεις, συνήθως τα κάνουν μαντάρα, σαν να τους βάζεις κ@πότα που λέει και ο Μ (αν θυμάμαι καλά). Καλύτερα μόνο λίγα συντηρητικά και χειροκίνητα φίλτρα κατω απο την Schroeder frequency, μετά τα θολώνουν όλα. Θέλει όμως λιγο ρολ οφ στα ψηλά, ας ακούσει ο Αρτέμης μια-δυο βδομάδες και το συζητάμε.

Ο συγκεκριμένος γιαμαχας έχει σχιζοφρενικά δύσχρηστο μενού και εφαρμογή φίλτρων, με περιορισμένες δυνατότητες. Ο σχεδιαστής του μενού δεν πρέπει να ειναι πολυ πρακτικός άνθρωπος :headbang:
Λυπήθηκα τον Καστρουνή, τι τραβάει κι αυτός ο δύσμοιρος με τους ενισχυτές που πάτε και αγοράζετε και προσπαθεί να σας ρυθμίσει :(. Ταλαιπωρηθήκαμε και με μερικά bugs του REW...>:(

Αν δεν φέρει τον καναπέ μακρυά απο τον πίσω τοίχο-μπροστά, προς τα 3 μέτρα δεν θα δει χαρά.

Πάντως το τελικό αποτέλεσμα της πολύωρης ενασχόλησης ήταν αξιοπρεπέστατο, παρά τις δυσκολίες. Πιστεύω πως θα το ευχαριστηθεί. Να μας πει εντυπώσεις.

Reaction score
11.501
Ρε κιοραταδες (που λέει και ο ντάχαρης) :roflmao: πότε προλάβατε ρέιι,

Κύριοι δεν πρόλαβα να κάνω την παρουσίαση του συστήματος, επιφυλάσσομαι γιατί μετά από πολλές ώρες μετρήσεων, τώρα απλά απολαμβάνω.

Επιγραμματικά : καθαρότητα, αμεσότητα, στακάτος ήχος και ξεκούραστη ακρόαση, το οποίο οφέιλεται και στην αναβάθμιση (αλλαγές ηχειων με περισσότερες δυνατότητες) που βοηθούν στην σωστότερη (και ευκολότερη) ρύθμιση.
Η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής γ@μ€ί και δέρνει :fuckyou:
Επιτακτική η ανάγκη minidsp για τα σαμπ.

Επιπλέον μπήκα στο ολιγομελέστατο κλαμπ της ακουστικής φροντίδας από τους 2 γιατρούς του φόρουμ. Κύριοι ευχαριστώ, ρισπέκτ.:hi:

Για την ιστορία

Δεν κοιμάται, έσκυψε για να μην καλύπτει το μικρόφωνο.
883B6615-5F0C-488E-80C9-815E00A81CF9.jpeg

909E8D18-C4C4-4BD3-A949-5C64188A55DC.jpeg

daharis666

Moderator
Reaction score
80.799
Ρε κιοραταδες (που λέει και ο ντάχαρης) :roflmao: πότε προλάβατε ρέιι,

Κύριοι δεν πρόλαβα να κάνω την παρουσίαση του συστήματος, επιφυλάσσομαι γιατί μετά από πολλές ώρες μετρήσεων, τώρα απλά απολαμβάνω.

Επιγραμματικά : καθαρότητα, αμεσότητα, στακάτος ήχος και ξεκούραστη ακρόαση, το οποίο οφέιλεται και στην αναβάθμιση (αλλαγές ηχειων με περισσότερες δυνατότητες) που βοηθούν στην σωστότερη (και ευκολότερη) ρύθμιση.
Η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής γ@μ€ί και δέρνει :fuckyou:
Επιτακτική η ανάγκη minidsp για τα σαμπ.

Επιπλέον μπήκα στο ολιγομελέστατο κλαμπ της ακουστικής φροντίδας από τους 2 γιατρούς του φόρουμ. Κύριοι ευχαριστώ, ρισπέκτ.:hi:

Για την ιστορία

Δεν κοιμάται, έσκυψε για να μην καλύπτει το μικρόφωνο. View attachment 112407

View attachment 112408
να καλά...φαίνεται ο άνθρωπος που τσαλάκωσε 3 τάπερ....το alien παλεύει να βγει να πάρει ανάσα:roflmao:

από την άλλη ο dimi-αρσενικός Kill-Bill παλεύει να καταλάβει τι διάολο πάει στραβά με τη μπουχάρα και ανεβάζει τo rt στα μεσαία:p:laugh:

Reaction score
11.501
Κουφ@λα έβγαλες φωτό;
:lolsign:

Ναι, Χαχα α :dance2:

Για σας το κάνω βρε κουτά, να μη λένε οι γυναίκες σας άλλα.... (του στυλ , που ήσουν τόσες ώρες, πφφφ. ρυθμίσεις και κουραφέξαλα ), να έχετε αποδείξεις. :angel:
[DOUBLEPOST=1544384269][/DOUBLEPOST]
να καλά...φαίνεται ο άνθρωπος που τσαλάκωσε 3 τάπερ....το alien παλεύει να βγει να πάρει ανάσα:roflmao:

από την άλλη ο dimi-αρσενικός Kill-Bill παλεύει να καταλάβει τι διάολο πάει στραβά με τη μπουχάρα και ανεβάζει τo rt στα μεσαία:p:laugh:

ΘΕΟΣ
Βγήκε το OBAN από τη μύτη

1BA6F669-C6F9-4AB3-9AF1-18287DB5F259.jpeg

daharis666

Moderator
Reaction score
80.799
Ο εαρ δεν έχει τέτοια θέματα με χερούλια και ο ντιμι όταν οδηγεί ε εε όταν ΜΕΤΡΑΕΙ δεν πίνει :gotcha:
φαίνεται ο άνθρωπος που ήρθε για δουλειά...:laugh:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.306
Members
38.296
Νεότερο μέλος