- Reaction score
- 1.391
Αφού είναι ανοιχτό πίσω.. Είσαι οκ ...Ωραίες καταστάσεις!
Μάλλον πίσω με βολεύει, αφού είναι ανοιχτό και πίσω!
Αφού είναι ανοιχτό πίσω.. Είσαι οκ ...Ωραίες καταστάσεις!
Μάλλον πίσω με βολεύει, αφού είναι ανοιχτό και πίσω!
Οταν στο λεγαμε μας ελεγες οτι δεν σε ενδιαφερει το atmosΡε τυχερούλιδες με τα μοντέλα 10 και άνω, με εκνευρίζετε με τις συνεχείς αναβαθμίσεις σας και τα "δωράκια" σας.... Εγώ με τον 7009- τίποτα!
Για 150-200 ευρώ, τσιγκουνιάς, τιμωρούμε συνεχώς.....
3 η 4 χρόνια είναι αυτός;Ηρθε αναβαθμιση στον 7010 μου, Dolby Vision και Hybrid-Log Gamma ,δεν την εχω βαλει ακομα
Ρε τυχερούλιδες με τα μοντέλα 10 και άνω, με εκνευρίζετε με τις συνεχείς αναβαθμίσεις σας και τα "δωράκια" σας.... Εγώ με τον 7009- τίποτα!
Για 150-200 ευρώ, τσιγκουνιάς, τιμωρούμε συνεχώς.....
Βάλε το σαμπ στην ίδια πρίζα. Επίσης το σαμπ έχει γείωση;Καλημερα.
Αγορασα αυτες τις μερες εναν 7011 απο ενα μελος του φορουμ και πριν λιγο τον εβαλα να δουλεψει.
Εχω ενα μεγαλο θεμα. Μου βουηζουν πολυ δυνατα τα πισω ηχεια. Απο οτι εχω δει, το κανουν μονο οταν ειναι αναμμενο και το sub.
Οταν ειχα τον προηγουμενο av (pioneer 922k) εκανε βαβουρα το sub αλλα απο τα υπολοιπα ηχεια δεν ακουγοταν το παραμικρο. Τωρα βουηζουν ολα και δεν ξερω τι μπορει να φταιει.
Το sub ειναι σε αλλη πριζα στο σπιτι.
Θα το δοκιμασω. Παντως ακομη και με σβηστο sub βουηζουν. Αν βγαλω τα rca απο το sub ηρεμουν τα παντα.Βάλε το σαμπ στην ίδια πρίζα. Επίσης το σαμπ έχει γείωση;
Θες ground loop isolator στο rca του σαμπ και θα λυθεί λογικα.Θα το δοκιμασω. Παντως ακομη και με σβηστο sub βουηζουν. Αν βγαλω τα rca απο το sub ηρεμουν τα παντα.
[DOUBLEPOST=1545354350][/DOUBLEPOST]Πως θα δω αν εχει γειωση ή οχι;;;;;
[DOUBLEPOST=1545354392][/DOUBLEPOST]Πως θα δω αν εχει γειωση ή οχι;;;;;
Μολις το εκανα. Τα ιδια...Δοκιμασε και με άλλο καλώδιο εάν μπορείς
Ναι με τον ίδιο τροπο.Τώρα που λύθηκε το θέμα του ΟΡ
Αν ο βόμβος βγαίνει από το σαμπ, μπορεί να λειτουργήσει η ίδια λύση;