Μη σου πω για κανένα.Δεν είναι για όλους τα ενεργάάάάάά.....λέμεεεεεεεεεεεεεε.....
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μη σου πω για κανένα.Δεν είναι για όλους τα ενεργάάάάάά.....λέμεεεεεεεεεεεεεε.....
Οι φημες που αναφερουν οτι εθεαθη να πετα κατι μυστηριωδη κουτια σε ενα γκρεμο,ελεγχονται ως αναληθεις.Από 4 και πάνω χρειάζονται. Απαραίτητα! Προσοχή στην τοποθέτηση επάνω στους τοίχους μην πέσει και πλακώσει τίποτα!
Που είναι ο ΑΚΑΡΛ; Μπσωνίζει; Του έκοψε η γυναίκα το ιντερνετ για να μην παρασύρεται από τον Αυτιά;
Γιατρέ κάνε το 70 οποίος δεν πληρώσει δεν εκτιμάΤουναντίον, θα έπρεπε να δέχομαι (δωρο)επιταγές για τις συμβουλές μου!
Αλλιώς, όπως λες, ακροαματική εμπειρία & απόλαυση δεν νοείται! (και συχνά η συμβουλή δεν εκτιμείται)
Πάρε ενεργά.
50€.
![]()
Αυτό που δείχνει,είναι ότι θα τον πλήρωνες για να μη σου αραδιάσει ανοησίες,σε διάκριση μ'έναν χαϊενδοέμπορο που ίσως να τον πληρώνεις για το αντίθετο.Ευχαριστώ, έχω (κι) ενεργά
Τα 50 € που ζητάς δείχνουν ότι πράγματι είσαι γιατρός![]()
Για την αξία των υπηρεσιών,θα έκοβε ευχαρίστως και...τιμολόγιο.Πενηνταρικο,με η χωρις αποδειξη;![]()
Ο τουλου δεν έχει υποστηρίξει μόνο ένα...Καταγγελω αυτο το ισοπεδοτικο και ασεβες ποστ .....
Εγώ πάντως δοκιμαζω ενα μικρο sub αλα toulou με ενθαρρυντικά μέχρι στιγμής αποτελεσματα...
Συμφωνα με νεωτερες πληροφοριες,μετα τη ριψη μπαζων,σε σημειο που απαγορευεται,επεσε κι ο ιδιος στο γκρεμο,αφηνοντας ιδιοχειρο σημειωμα στο οποιο κατηγγειλε τον ηθικο αυτουργο της αυτοχειριας του.Το εν λογω ατομο φερεται να ειπε στους αστυνομικους που τον συνελαβαν:Παρτε ενεργα!Οι φημες που αναφερουν οτι εθεαθη να πετα κατι μυστηριωδη κουτια σε ενα γκρεμο,ελεγχονται ως αναληθεις.![]()
Να μην πάρει κανένας ενεργά.Μόνο λάμπες και κόρνες και ξεχνάμε τους χωροταξικούς ψυχαναγκασμούς ...500 ευρώ!Μη σου πω για κανένα.
Σωστά.Μόνο λάμπες και κόρνες και ξεχνάμε τους χωροταξικούς ψυχαναγκασμούς
Δεν χρειάζεται να το ρίχνετε στην άμυναΣωστά.
Και για τους φίλους της προβολής, ιδίως με 4k υλικό, δε χρειάζεται ψυχαναγκασμός για πανιά χαντέ και λοιπά PDF για μετρήσεις σε οθόνες και καλιμπραρίσματα, προβάλλετε ελεύθερα πάνω στον τοίχο, ό,τι χρώμα κι αν έχει, κάδρα επιτρέπονται, όπως και κολλημένα μωσαϊκά πολύχρωμα. Μια χαρά βλέπεις, και με αναμμένα φώτα και με ταβάνια άσπρα, χαλαρώστε επιτέλους.![]()
Εικάζω όταν θα του περισσεύουν τα χρήματα για να πάρει αυτό που θέλει...Δεν χρειάζεται να το ρίχνετε στην άμυναΚαλά τα μεταξωτά εσώρουχα αλλά θέλουν και επιδέξιους πωπούς
Οι περισσότεροι εδώ έχουμε την ανάγκη να κάνουμε πολλούς συμβιβασμούς. Και την βρίσκουμε και με λιγότερα.
Ο ΑΚΑΡΛ, πότε θα πσωνίσει επιτέλους;
Εγώ [που τον συμπαθώ πολύ του πρότεινα να πάρει σαν τα δικά σου αλλά δεν ήθελε.....Όσοι τον συμπαθούν πάντως,θα εύχονταν να καθυστερήσει όσο δυνατόν... περισσότερο.![]()
Ας μην πάρει σαν τα δικά μου...Περιέχουν διακοπτικά τροφοδοτικά και θα του πλημμυρίσουν το δίκτυο με...Η/Μ παρεμβολές.Εγώ [που τον συμπαθώ πολύ του πρότεινα να πάρει σαν τα δικά σου αλλά δεν ήθελε.....![]()
Αρτέμη κρύβε λόγια....Γατάκια, και πού να ξέρατε τι ετοιμάζει ο AKARδος...![]()
Για τα Κλιψ;