- Reaction score
- 6.530
Καλα Χριστουγεννα σε ολους !!
Καλες γιορτέςΚαλα Χριστουγεννα σε ολους !!
.. πως το καταφερα αυτο 13 ποντους εκτος! 19 cm ειναι!ξαναμετρα ...
Καλημερα . Στο σπιτι μου υπηρχαν jbl εντοιχιζομενα ηχεια απο το 2006 αλλα μολις πριν 2 μερες τα συνδεσα με το πολυκαναλο ενισχυτη μου .
Επαθα πλακα με τον ηχο τους και ηθελα να μαθω πιο μοντελο ειναι και να το ψαξω λιγο με τα ηχεια της εταιρειας γιατι δεν εχω ακουσει ποτε.
Εβγαλα μια φωτο μηπως και μου πει καποιος ποια μπορει να ειναι και που μπορω να ακουσω γενικα τα ηχεια της . Η διαμετρος ειναι περιπου 19 εκατοστα ,2005 -2006 μοντελο
Ευχαριστω !
View attachment 113527
Ευχαριστω NIck , το link μ βγαζει για καποιο λογο σε αλλη σελιδα με τα φορητα , δεν μπορω να δω αυτο που εστειλες!
Aν απλώς ανοίξεις τρύπες και τα βάλεις μέσα, όλος ο τοίχος πίσω τους,θα γίνει infinite baffle με αμφίβολα έως απογοητευτικά αποτελέσματα.Στη περιπτωση που θα ηθελα να βαλω στο σαλονι μου εντοιχιζομενα , αρκετα μεγαλο ,πανω απο 60τμ και αποσταση 4 μετρα τι θα χρειαζομουν ως ελαχιστο ?
Η αποσταση γυψοσανιδας - τοιχος ειναι 20 εκ περιπου .
Αφρενάριστος και ασταμάτητος!Το δωρο μου για τα χριστουγενναΕνα ζευγαρι Κ130 για να μπουν καποια στιγμη στα 4530 η στα 4507 !
Ζητώ συγνώμη για το οφ τόπικ, μα είναι κάτι που το βλέπω μήνες και δεν ξέρω πού να ρωτήσω: Πώς αντικαθιστάτε το λινκ με κείμενο? Ευχαριστώ!Τα ηχεία σου είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτά.
Σκιαζεις την επιθυμητή λέξη, και κλικαρεις στους «κρικους» που είναι αμέσως με το γράμμα «Α» στην μπάρα με τις επιλογές πάνω από το κείμενο σου όπου σου ανοίγει να τοποθετήσεις τη διεύθυνση που θες. Το ίδιο ισχύει και για εικόνες ή βίντεο αλλά αντί «κρικων» βάζεις το ανάλογο εικονίδιο που υπάρχει παρακάτω στη μπάρα..Ζητώ συγνώμη για το οφ τόπικ, μα είναι κάτι που το βλέπω μήνες και δεν ξέρω πού να ρωτήσω: Πώς αντικαθιστάτε το λινκ με κείμενο? Ευχαριστώ!
Εναλλακτικά, [url =link]κείμενο ή λέξη[/url], χωρίς το κενό που πρόσθεσα για να μη λειτουργήσει.Ζητώ συγνώμη για το οφ τόπικ, μα είναι κάτι που το βλέπω μήνες και δεν ξέρω πού να ρωτήσω: Πώς αντικαθιστάτε το λινκ με κείμενο? Ευχαριστώ!
Τι εννοεί ο μέγας ποιητής;Ελπίζω να τα έχει βάλει ανάποδα για να μη ζαλίζονται.