- Reaction score
- 4.764
Auro 3d Κώστα κ ότι να ναι έεε ;
στην πιάτσα το λένε...Auro 3d Κώστα κ ότι να ναι έεε ;
Για σπίτι μέλους Κωστάκη είμαι μέσα κ γώ.Άντε να μαζευτουνε σπίτι σου κωστακη για α/β .
Πόσες ταινίες είπαμε πως έχεις ;
μουστακιαςστον χωρο του ο καθενας θα ακουσει αυτο που πρεπει ωστε να εχει καλη αποψη...
....οποιος θελει μπορω να τον βοηθησω οταν εχω χρονο.
ο μουστακιας το ακουσε και του αρεσε, δεν ξερω αν ηταν στον χωρο του βεβαια... μπορει να μας πει, οπως και με τι σεταπιον και στησιμο το ακουσε ....
Γλύφτρα!o ήχος σε Auro ήταν αλλού
ότι πιο 3D μπορείς να ακούσεις...
και το ακόμα πιο γαμάτο ήταν ότι ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις γούσταρες μουσική
πάλι καλά πήρα μια 6αδα Ζαγόρι σήμερα...στέγνωσε το στόμα μουΓλύφτρα!
μουστακιας
στον χώρο μου καλέ...με τον 7012 του Georgeosod (του είπα ψέματα όταν τον ρώτησα αν μπορώ να τον κρατήσω 1-2μέρες για δοκιμή...στην πραγματικότητα τον μαγάρισα για πάνω από 10 μέρες αλλά μην του το πείτε)
well...
η δοκιμή έγινε ένα υγρό βράδυ Τετάρτης... σε 5-6 ταινίες ατμος ...''επιθετικού'' τύπου για να δούμε τα εφέ και 2 συναυλίες... γιατί την άλλη μέρα έπρεπε να φύγει για Λάρσα
τα ηχεία κατά AURO μπήκαν όπως έπρεπε(ψηλά στις πίσω γωνίες όπου είχα κάποτε τα surround και ψηλά πάνω από τα φροντ στην βιβλιοθήκη)
είναι στάνταρ σκηνές που έχω σταμπάρει και που τις κάνω δοκιμές μετά από κάθε αλλαγή setup
όπως είπα το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακότατο - λες και καθόμουν σε άλλο χώρο
μακάρι και το άτμος να είχε προβλέψει στο φορμά του την τοποθέτηση 2 ηχείων μπροστά φροντ χάι
από εκεί και πέρα όμως όταν ταβάνωσα μετά τα ηχεία(με ρίσκο,χωρίς να έχω γνώση του τι θα ακούσω....γιατί δεν μπόρεσα να τα κάνω άμεσα αντιπαραβολή με την τοποθέτηση κατά Auro..έπρεπε να φτιαχτούν custom βάσεις )
είδα την διαφορά της λεπτομέρειας σε σκηνές με ένταση-δράση όπου απέδωσε την ακρίβεια της κίνησης στο σημείο που κάθεσαι
Y.Γ. Σε 2 μουσικές συναυλίες...μία Yanni του 2006 σε HD-DTS και η άλλη σε άτμος Roger Waters The Wall του 14
o ήχος σε Auro ήταν αλλού
ότι πιο 3D μπορείς να ακούσεις...
και το ακόμα πιο γαμάτο ήταν ότι ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις γούσταρες μουσική
εντ οφ στόρυ
συνεχίστε το ξεκατίνιασμα να κάνουμε νούμερα
με άτμος προδιαγραφές? μήπως εννοείς auro?Κάτι δεν είχες κάνει σωστά για να μην άκουγες σωστά τα atmos με τοποθέτηση των ηχείων σύμφωνα με atmos προδιαγραφές.
δεν είπα ότι τα tangent ήταν τα κατάλληλα ηχεία για εκείνο το σημείο....ήταν όμως για εκείνη τη δεδομένη στιγμή...τα επιτρεπτά- Γωγουλίνι CE ηχεία....που θα μπορούσα να έχωμουστακια .......αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι.....αν ειχες την δυνατοτητα τα πισω στις 110 μοιρες κοντα, θα μας ελεγες παρα πολλα για το auro 3D
αυτό είναι από το εγχειρίδιο της dolby atmosμε άτμος προδιαγραφές? μήπως εννοείς auro?
την ανοχή την δίνει για να μην αγχωθεί ο χρήστης με μεζούρες-στάνταρ αποστάσεις σε οριζόντιο και κάθετο άξονα ταβανιού- καναπέαυτό είναι από το εγχειρίδιο της dolby atmos
View attachment 115254
ΥΓ αυτό πάλι που κάποιοι πιστεύουν ότι η dolby θέλει να ακούτε από συγκεκριμένο σημείο το object, και το ίδιο σημείο όλοι, ενώ δίνει μια τεράστια ανοχή στην τοποθέτηση των ηχείων δεν μπορώ να το συλλάβω με το δικό μου μυαλό
ναι βρε καταλαβαινω.....πηρες μια ιδεα παντως..δεν είπα ότι τα tangent ήταν τα κατάλληλα ηχεία για εκείνο το σημείο....ήταν όμως για εκείνη τη δεδομένη στιγμή...τα επιτρεπτά- Γωγουλίνι CE ηχεία....που θα μπορούσα να έχω
μακάρι να δώσει ο Θεός και να κάνω δοκιμή με κατάλληλα... στο μέλλον