melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.429
Το λάθος ήταν που δεν το πήρα εγώ να ζευγαρώσει με το δικό μουΊσως τελικά ήταν λάθος που έδωσα το pb2k.
![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
Το λάθος ήταν που δεν το πήρα εγώ να ζευγαρώσει με το δικό μουΊσως τελικά ήταν λάθος που έδωσα το pb2k.
Ρώτα τον καράμ.
Απεργούμε.![]()
Διαβάζω ιατρική αυτό τον καιρό. Εύκολα πράγματα, με pdf θα εξελιχθώ τάχιστα σε ιατρό. Σε 15-20 ημέρες θα επανέλθω στην ερώτηση των μελών. 50 € αμοιβή (την συνηθισμένη ιατρική, να μην ξεχνιόμαστε).Ρώτα τον καράμ.
Απεργούμε.![]()
Αν μπορείς λίγο πιο γρήγορα, γιατί έχω ένα πονάκι και δεν ξέρω αν θα τη βγάλω μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.Διαβάζω ιατρική αυτό τον καιρό. Εύκολα πράγματα, με pdf θα εξελιχθώ τάχιστα σε ιατρό. Σε 15-20 ημέρες θα επανέλθω στην ερώτηση των μελών. 50 € αμοιβή (την συνηθισμένη ιατρική, να μην ξεχνιόμαστε).
για αρχή μη βάλεις τις τελευταίες εκδώσεις rew έχουν πολλά bug βάλε τη 5.18.Όσο περιμένεις δεν κάνεις έναν οδηγό για άσχετους για σύνδεση umik-rew και πως ξεκιναμε τις μετρήσεις?
Αύριο παραλαμβάνω μικρόφωνα και ψαχνομαι ήδη.
Πάρε ενεργά! Δια πάσαν νοσον.. .Αν μπορείς λίγο πιο γρήγορα, γιατί έχω ένα πονάκι και δεν ξέρω αν θα τη βγάλω μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.
Άμα τολμάς πέρνα από εδώ και γράψε 1ο σχόλιο αυτό που έγραψες παραπάνω.Πάρε ενεργά! Δια πάσαν νοσον.. .
Κι εχεις πονους, ενω κατεχεις ενεργα;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ!Μα έχω...
Πονάει η πλάτη μου. Είσαι για ένα μασάζ;Κι εχεις πονους, ενω κατεχεις ενεργα
Όπως πάντα, γκίνιας.
Παρέλαβα σήμερα το umik-1.
Εγκατέστησα το rew, τοποθέτησα το μικρόφωνο στον υπολογιστή.... και μου γράφει μόλις ανοίγω την εφαρμογή (rew):
Unable to access the selected device. Make sure that in Mindows settings> Privacy > microphine "allow apps to access your microphone is on".
Τα windows πάντως το βλέπουν μάλλον κανονικά.
Windows 10 Ελληνικά.....
για αρχή μη βάλεις τις τελευταίες εκδώσεις rew έχουν πολλά bug βάλε τη 5.18.
Μπες στο site της minidsp και κάνε register το umik και κατέβασε τα calibration files με το serial.
αν παίζεις με hdmi κατέβασε asio4all drivers η flexasio εγώ με nvidia χρησιμοποιώ τους δεύτερους για να μου βρίσκει όλα τα κανάλια.