melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.885
όποιος κάψει αγωγό διατομής 0,75mm2 με 10Α ρεύμα θα του αγοράσω όποιο καλώδιο θέλει
Εγώ κοντά 30 χρόνια σε στούντιο δεν έχω δει σούπερ γουαου καλώδια ρεύματος, σήματος .- γνωρίζει κανείς από το επαγγελματικό χώρο ( στούντιο , χώροι συναυλιών κλπ ) , ποιά η γνώμη τους επί του θέματος ; . . .
Εδώ υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη! Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου!Εγώ στα δέκα χρόνια που ειμαι στο φόρουμ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι ότι για το συγκεκριμένο θέμα καλώδια έχουν αναλυθεί όλα μέχρι εσχάτων. Στο ΤΈΛΟΣ παραμένουν οι δύο ομάδες (καλωδιαδες και αντικαλωδιαδες )αμετακινητες . Το όφελος της (συζήτησης )Δεν βλέπω. Νά'χαμε να λέγαμε Δηλαδή. Ζήτω η Nordost .
Σελίδα 15 είμαστε.Ωρα για μελετη. PDF οπως παντα.
Για να δυαλυθουν οι αμφιβολιες και οι ανακριβειες.
https://electricalnews.gr/images/Arxeia_PDF/KALODIA_gr.pdf
Τόσο κοντά το καλοριφέρ δεν προξενεί επιδερμικό φαινόμενο?Λοιπόν κοιτάτε να μαθαίνετε ......... View attachment 115898 View attachment 115898
Λές. ..................Τόσο κοντά το καλοριφέρ δεν προξενεί επιδερμικό φαινόμενο?
Γιατί, εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν?Λές. ..................
fixedΤόσο κοντά το καλοριφέρ δεν προξενείεπιδερμικόεπιθερμικό φαινόμενο?
Και τι να κάνουμε ρε φίλε ΙΚΑ άμα το ξηλωσουμε θα κρυωνουμε.Γιατί, εσύ είσαι σίγουρος ότι δεν?
(Ρωτάω γιατί και το δικό μου καλώδιο είναι κοντά σε καλοριφέρ).
Οταν θεσαμε "οριο" τα 3 ευρω με τα βισματα τους τοτε ακομη και το best selling Belden 19364 καταντησε hiend-ιά.Όλα αυτές οι αντι-επιστημονικές και ταυτοχρόνως εξόχως δαπανηρές Hi-end-ιές (επί του προκειμένου, καλώδια ρεύματος)
Δεν ξερω αν εναυσμα σου εδωσε το #96 (δικο μου) , αν ναι, δεν μιλησα για επιβιωση του avsite αλλα για "επιβιωση" στα φορουμ...........Διαβάζω πού και πού απόψεις περί επιβίωσης του AVsite μέσω διενέξεων