- Reaction score
- 136.695
Ναι, βέβαια, βάλε λαδάκι για να γλυστράει.
Είναι και χοντρό.
Είναι και χοντρό.
Τις εξισώσεις δεν τις ακούμε, τις διαβάζουμε ή τις λύνουμε.Τί είμαι εγώ να αμφισβητήσω τους επιστήμονες και τα μαθηματικά που έχουν μελετήσει το φαινόμενο;
Ποιόν ήχο; Για ρεύμα δεν λέγαμε;Τις εξισώσεις δεν τις ακούμε, τις διαβάζουμε ή τις λύνουμε.
Τον ήχο τον ακούμε, δεν το διαβάζουμε!
Καθώς, επίσης, και με κατερόδιον...΄΄Λόλα να το usb καλώδιον και καλό μας κατευόδιον΄΄
(μη συγχέεται από κανέναν εξυπνάκια με...κατεβόδιον)
1) το εξωφρενικό ποσό, αντιστοιχεί στην αναφερόμενη εξωπραγματική τιμή στα γραφόμενα του avasilik στο #1. Ίσως εννοεί σε απόλυτο μέγεθος, ίσως σε σχέση με την τιμή της συσκευής. Σε κάθε περίπτωση όταν ένα απλό καλώδιο έχει 1-2-3-4€, με ένα που έχει 100€ κάποια διαφορά θα πρέπει να γίνεται αντιληπτή από τον χρήστη με το δεύτερο.καλημέρα,
στα ερωτήματα σου υπάρχουν απαντήσεις,
1) δε χρειάζεται κάποιος να δώσει εξωφρενικά ποσά......
2) ο ΧΨΖ κατασκευαστής, αν συμπεριλάμβανε το super καλώδιο στη συσκευή του, θα επιβάρυνε και τη super τιμή του και δε θα ήταν αντιστοίχως ανταγωνιστικός στη τιμή κτήσης με τις ¨αντίπαλες¨ εταιρίες.
...
Και νομίζεις πως ο κάθε κατασκευαστάκος γνωρίζει τα μυστικά της σοβαρής κριτικής ακρόασης (καλωδίων)?ο κατασκευαστής της συσκευής που θα αγόραζε και πολύ φτηνότερα το καλώδιο από ότι ο χρήστης, πιστεύω ότι δεν θα κολλούσε εκεί μιας που θα μπορούσε να πουλήσει το προϊόν επίσης ακριβότερα καθόσον θα άλλαζε κατηγορία απόδοσης.
Ξερει δεν ξερει, καλα κανει και δεν βαζει ακριβα καλωδια με τα μηχανηματα του διοτι απλα ο αγοραστης μαλλον θα εχει κατι που επελεξε η θα επιλεξει.Και νομίζεις πως ο κάθε κατασκευαστάκος γνωρίζει τα μυστικά της σοβαρής κριτικής ακρόασης (καλωδίων)?
Άλλο ένα επεισόδιο των Bhutman & Trobin...Τις εξισώσεις δεν τις ακούμε, τις διαβάζουμε ή τις λύνουμε.
Τον ήχο τον ακούμε, δεν το διαβάζουμε!
Εκτός αν πλέον η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που ακούμε με τα μάτια...
Όταν με το καλό καθιερωθεί αυτή η μέθοδος,θα ξεπροβάλουν επιτήδειοι να μας ζαλίζουν τα...δεδομένα με ειδικές τεχνικές κατασκευής,υλικά και απόρριψη παρεμβολών ως προς τους πομπούς και δέκτες.Ολική επαναφορά...εις το μέλλον.Πάντως το μέλλον είναι στην ασύρματη μετάδοση ισχύος. Προσοχή στις επενδύσεις σας.
Φυλαξτε καλωδια απο τωρα.Θα αποκτησουν πολυ μεγαλη αξιαΠάντως το μέλλον είναι στην ασύρματη μετάδοση ισχύος. Προσοχή στις επενδύσεις σας.
Αν και δεν είμαι ο αντιπροσωπευτικός αντικαλωδιάς μιας και το σύστημα μου είναι πολύ ταπεινό για να ασχοληθώ με τέτοια σπορ... και σίγουρα υπάρχουν legit αντικαλωδιαδες εδώ μέσα ...προσωπικά μιλώντας, η απάντηση είναι "ότι είχε μέσα η συσκευασία της συσκευής".κατσε εχει ακομα ψωμι το ματσακι......
Και δεν με λετε ρε παιδια (αντικαλωδιαδες) τι καλωδια ρευματος εχετε εσεις ?
(Ξερω καμποσους που κραζουν τα καλωδια και εχουν και αυτοι το κατι τις τους.)..................
Κρατήσαμε ό,τι αγοράσαμε από το παρελθόν.Είπαμε,τα λεφτά που έχουν ήδη δαπανηθεί δεν μπορούν να έχουν και...άδικο.κατσε εχει ακομα ψωμι το ματσακι......
Και δεν με λετε ρε παιδια (αντικαλωδιαδες) τι καλωδια ρευματος εχετε εσεις ?
(Ξερω καμποσους που κραζουν τα καλωδια και εχουν και αυτοι το κατι τις τους.)..................
Μπα, αυτά δε με βολεύουν.ότι είχε μέσα η συσκευασία της συσκευής"
Σχεδιάζονται ήδη , hi-fi κατεύθυνσης ιονιστές αέρος για καταπολέμηση του ατμοσφαιρικού τζίτερ εντός του χώρου ακρόασης ,καθώς και εξειδικευμένοι υγραντήρες ή αφυγραντήρες χώρου ,αναλόγως του πόσο υγρές θέλουμε τις μεσαίες μας!Όταν με το καλό καθιερωθεί αυτή η μέθοδος,θα ξεπροβάλουν επιτήδειοι να μας ζαλίζουν τα...δεδομένα με ειδικές τεχνικές κατασκευής,υλικά και απόρριψη παρεμβολών ως προς τους πομπούς και δέκτες.Ολική επαναφορά...εις το μέλλον.
Η Λόλα είναι? Με τι καλώδια μαγειρεύει?καποια σαν αυτη
εκει
Μπα. Θα στρίβουν τα ηλεκτρόνια με τις μπάντες και βγάζουν γρέζι.Μπα, αυτά δε με βολεύουν.
Προτιμώ ΙΕΚ με γωνία, οπότε ψωνίζω τέτοια, σε 3*0.75mm, ανεξαιρέτως συσκευής):
View attachment 115892
Επί της ευκαιρίας, τα Νιούμαν 310 όπως και το 870, είχαν στη συσκευασία τους τέτοιο ΙΕΚ, με γωνία! Ξέρουν οι άνθρωποι!
Ξέρουν λέμε!
Τίπ: Βάλτε τέτοια και στα PC, με γωνία, θά δείτε διαφορά!
Και εγώ...έχω ξεκινήσει τη φοίτηση στο ΙΕΚ "Αφτχιάς"....Προτιμώ ΙΕΚ