Περί καλωδίων ρεύματος


Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.671
Reaction score
51.788
- γνωρίζει κανείς από το επαγγελματικό χώρο ( στούντιο , χώροι συναυλιών κλπ ) , ποιά η γνώμη τους επί του θέματος ; . . .
 

Μηνύματα
1.857
Reaction score
3.460
- γνωρίζει κανείς από το επαγγελματικό χώρο ( στούντιο , χώροι συναυλιών κλπ ) , ποιά η γνώμη τους επί του θέματος ; . . .
Εγώ κοντά 30 χρόνια σε στούντιο δεν έχω δει σούπερ γουαου καλώδια ρεύματος, σήματος .
Ακόμα και σε πολύ καλά στούντιο...
 

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.710
Reaction score
75.962
Διαβάζω πού και πού απόψεις περί επιβίωσης του AVsite μέσω διενέξεων, στα νήματα ακριβώς που αποκλείουν κάθε υποψήφιο διαφημιζόμενο*. :rolleyes:
Για ποιό άλλο λόγο θα μπορούσε να ενδιαφέρει η αυξημένη επισκεψιμότητα που υποτίθεται πως προκαλούν;

Κάποιοι (λίγοι ευτυχώς) απ' όσους κάνουν τα σχόλια περί τεχνητών διενέξεων ή κατηγορούν χρήστες όμως, έχουν να χάσουν απ' αυτές τις συζητήσεις. ;)





*Στο AVsite δεν υπάρχει ούτε μια διαφήμιση ή άλλο όφελος, αφού οι διαφημίσεις του Google αφορούν μικρό τμήμα του κόστους του support και δεν ελέγχονται απο την ιδιοκτησία ή τη διαχείριση.
 



I

iason

Guest
Εγώ στα δέκα χρόνια που ειμαι στο φόρουμ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι ότι για το συγκεκριμένο θέμα καλώδια έχουν αναλυθεί όλα μέχρι εσχάτων. Στο ΤΈΛΟΣ παραμένουν οι δύο ομάδες (καλωδιαδες και αντικαλωδιαδες )αμετακινητες . Το όφελος της (συζήτησης )Δεν βλέπω. Νά'χαμε να λέγαμε Δηλαδή. Ζήτω η Nordost .:sneaky: Ζήτω οι μπασοπαγιδες του Hofa .Όχι του Jimmy.:errwhat:
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
2.464
Reaction score
5.342
Εγώ στα δέκα χρόνια που ειμαι στο φόρουμ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι ότι για το συγκεκριμένο θέμα καλώδια έχουν αναλυθεί όλα μέχρι εσχάτων. Στο ΤΈΛΟΣ παραμένουν οι δύο ομάδες (καλωδιαδες και αντικαλωδιαδες )αμετακινητες . Το όφελος της (συζήτησης )Δεν βλέπω. Νά'χαμε να λέγαμε Δηλαδή. Ζήτω η Nordost .:sneaky:
Εδώ υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη! Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου!
 









PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.016
Όλα αυτές οι αντι-επιστημονικές και ταυτοχρόνως εξόχως δαπανηρές Hi-end-ιές (επί του προκειμένου, καλώδια ρεύματος)
Οταν θεσαμε "οριο" τα 3 ευρω με τα βισματα τους τοτε ακομη και το best selling Belden 19364 καταντησε hiend-ιά.
 

ika

News
Μηνύματα
15.601
Reaction score
14.312
Στον κατάλογο που έβαλε ο Rosinante στο #145, έχει και πυράντοχα καλώδια.
Παίρνω μέτρα για παραγγελία....
:dance2::boast::dance::gamer:
 

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.016
Διαβάζω πού και πού απόψεις περί επιβίωσης του AVsite μέσω διενέξεων
Δεν ξερω αν εναυσμα σου εδωσε το #96 (δικο μου) , αν ναι, δεν μιλησα για επιβιωση του avsite αλλα για "επιβιωση" στα φορουμ...........
Για να ειμαστε και σωστοι :)
 

Μηνύματα
1.944
Reaction score
4.592
Παραθετω ενα τεστ του εγνωσμενης σοβαροτητας Σταματακου.
Αφορα σε ενα, ακριβο ομολογουμενως, συστημα της Synergistic Research.
Οι υπογραμμισεις δικες μου

Στη πρωτη σελιδα του avmentor υπαρχει το αρθρο
"Τι είδαμε, τι δοκιμάσαμε και τι διαβάσατε το 2018 στο avmentor.gr"
και μεταξυ αυτων
"Τι μας δυσκόλεψε περισσότερο; H sui-generis δοκιμή του 2018...
... δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το πακέτο τροφοδοσίας της Synergistic Research, το οποίο περιελάμβανε το power conditioner PowerCell 12 UEF SE, τον ζυγό γείωσης Active Ground Block SE και όλες τις εκδόσεις του καλωδίου τροφοδοσίας Galileo UEF. Ήταν ένα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου (και κόστους) συνολικό σύστημα τροφοδοσίας με το οποίο ζήσαμε για πολλές εβδομάδες προσπαθώντας να αξιολογήσουμε τις ιδέες του Ted Denney και την εφαρμογή τους στην πράξη. Ως αποτέλεσμα εισπράξαμε μετρήσιμες και ακουστές διαφορές, οι οποίες αν μη τι άλλο, προτρέπουν στο να ακούσει κανείς τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά, επίσης, να ξεκινήσει μια συζήτηση για το θέμα του θορύβου στα συστήματα ήχου καθώς, όπως γράφεται στο συμπέρασμα, “Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μια τεράστια επιτυχία, καθώς φαίνεται να αναδεικνύει περιοχές του audio με τις οποίες δεν έχουμε ακόμη ασχοληθεί σοβαρά και αυτό θα πρέπει να αναγνωριστεί στον Ted Denney.”"

Ενδιαμεσως

"Ίσως ο όρος “ακρίβεια” να μην είναι επιτυχής εδώ (το σύστημα αναφοράς είναι ήδη ιδιαίτερα ακριβές) και αυτό που περιγράφει καλύτερα την εντύπωση που αποκομίζεις να είναι ο όρος “φυσικότητα”. Ιδιαίτερα σε έργα με ανθρώπινη φωνή, αυτό είναι αρκετά σαφές και το συνολικό αποτέλεσμα, κατά περίπτωση, μπορεί να γίνει συναρπαστικό"


Και
"Τελικώς...
... το πακέτο της Synergistic είναι μια πραγματικά high end προσέγγιση στην υπόθεση της τροφοδοσίας των συσκευών ήχου, περιλαμβάνοντας την εφαρμογή μιας σειράς από τολμηρές ιδέες που έχουν μετουσιωθεί σε αντίστοιχες τεχνολογίες και ακραίας ποιότητας κατασκευή. Αυτά από μόνα τους δεν θα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν δεν οδηγούσαν σε απτές αλλαγές στην απόδοση του συστήματος, αλλαγές οι οποίες, κατά την άποψή μου, βελτιώνουν με ακουστό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και το πώς αυτά περνούν στον χώρο ακρόασης. Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μια τεράστια επιτυχία, καθώς φαίνεται να αναδεικνύει περιοχές του audio με τις οποίες δεν έχουμε ακόμη ασχοληθεί σοβαρά και αυτό θα πρέπει να αναγνωριστεί στον Ted Denney.
Αν έχετε ένα σύστημα του οποίου το επίπεδο δικαιολογεί την δαπάνη, θα πρότεινα να πάρετε μια γεύση από αυτά που έχει να προσφέρει η Synergistic σε αυτό το επίπεδο (τόσο το καλώδιο Galileo UEF, όσο και το φίλτρο PowerCell 12 UEF SE και τον ζυγό γείωσης Active Ground Block SE ή και όλα μαζί!) αλλά ακόμη και αν το κόστος είναι έξω από τις άμεσες δυνατότητές σας, θα πρότεινα να τα ακούσετε σε πρώτη ευκαιρία, διότι είναι μια εμπειρία που είναι σημαντικό να έχει κανείς!

Αυτα με τις εξονυχιστες μετρησεις του Σταματακου που τα επιβεβαιωνουν

σε ενα πακετο που περιλαμβανει ακομα και τον αμφιλεγομενο συντονιστη Schumann!!!!

Ποιος εχει σειρα να ειρωνευτει τωρα ?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.895
Μηνύματα
2.921.896
Members
38.108
Νεότερο μέλος
Evri
Top