- Reaction score
- 1.529
Θα σου πρότεινα να τα μαζέψεις όλα αυτά πακέτο και να τα πουλήσεις. Αν τα βάλεις όλα μαζί θα πάρεις ένα Nvidia shield TV και ξεμπέρδεψες.
Εγώ πάντως έκανα αυτό που σκέφτηκες και συ, του έριξα σουτ και γύρισα στο wd tv live gen3 και απο τότε βρήκα την ησυχία μου. Και όσο για netflix ας είναι καλά το ps4 pro.....Εξακολουθώ να έχω προβλήματα στην ομαλότητα της κίνησης .
Επίσης εμφανίζει προβλήματα αστάθειας όπως πχ την μια μέρα το kodi δίνει ήχο dts από pass through στον ενισχυτή και την επόμενη μέρα όχι.
Γενικά είμαι απογοητευμένος από το μηχανάκι.
Έχω δαπανήσει χρόνο και χρήμα σε περιφερειακά όπως wifi repeater , usb to Ethernet , hdmi splitter – switcher και ακόμα ψάχνομαι.
Στο παρατρίχα είμαι να φέρω πίσω στη θέση του το αειθαλές wd tv live.
Σεις που ασχολείστε με το εν λόγω μηχανάκι την “παλεύετε” μαζί του ;
Άλεξ, αν τυχόν έχεις κάνει σύζευξη Bluetooth με κάποιο κινητό, κατάργησέ τη. Κι εγώ έπρεπε να πατάω δέκα φορές το κουμπί για να ανάψει, από τότε που μπήκε το Oreo, μέχρι που έκανα αυτό που γράφω παραπάνω. Τώρα ανάβει με την πρώτη.To πιο σπαστικό μετά την αναβάθμιση σε OREO είναι ότι θέλει προσπάθεια για να ανοίξει από το remote.
Όχι, δεν έχω άλλη συσκευή paired. Διάβασα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διορθωθεί με factory reset, αλλά βαριέμαι να ξαναπερνάω εφαρμογές.Άλεξ, αν τυχόν έχεις κάνει σύζευξη Bluetooth με κάποιο κινητό, κατάργησέ τη. Κι εγώ έπρεπε να πατάω δέκα φορές το κουμπί για να ανάψει, από τότε που μπήκε το Oreo, μέχρι που έκανα αυτό που γράφω παραπάνω. Τώρα ανάβει με την πρώτη.
Για δοκίμασε το παρακάτω:Το πιο σπαστικό μετά την αναβάθμιση σε OREO είναι ότι θέλει προσπάθεια για να ανοίξει από το remote.
Σε ευχαριστώ. Το είχα λύσει ήδη το πρόβλημα με "επαναφορά".Για δοκίμασε το παρακάτω:
Ρυθμίσεις->επιλογές για προγραμματιστές->παραμονή σε λειτουργία -> on.
Το πρόβλημα είναι ομολογουμένως Λερναία Ύδρα. Εγώ το έλυσα μια φορά κάνοντας αποσύζευξη Bluetooth του κινητού από τoν player. Επανεμφανίστηκε, και το ξαναέλυσα απενεργοποιώντας τις λειτουργίες HDMI CEC. Άβυσσος η ψυχή του Mi Box...Σε ευχαριστώ. Το είχα λύσει ήδη το πρόβλημα με "επαναφορά".
Υποθετω πως το χρησιμοποιεις μονον ως πλέυερ απο σκληρο, κι οχι με τις εφαρμογες ενος box tv androidΕγώ πάντως έκανα αυτό που σκέφτηκες και συ, του έριξα σουτ και γύρισα στο wd tv live gen3 και απο τότε βρήκα την ησυχία μου. ........
Ναι το έκανα εχθές. Για να δούμε.Αλληλούια! Μόλις βγήκε update που διορθώνει σειρά από σοβαρά bugs και προσθέτει ένα σημαντικό feature:
1) Βελτίωση της σταθερότητας του WiFi και αποφυγή τυχαίων αποσυνδέσεων
2) Διόρθωση του προβλήματος εκκίνησης από stand-by
3) Διόρθωση τεχνουργημάτων στο Netflix
4) Βελτίωση συνδεσιμότητας με το τηλεχειριστήριο
5) Προσθήκη αυτόματης εναλλαγής frame-rate
Αλληλούια! Μόλις βγήκε update που διορθώνει σειρά από σοβαρά bugs και προσθέτει ένα σημαντικό feature:
1) Βελτίωση της σταθερότητας του WiFi και αποφυγή τυχαίων αποσυνδέσεων
2) Διόρθωση του προβλήματος εκκίνησης από stand-by
3) Διόρθωση τεχνουργημάτων στο Netflix
4) Βελτίωση συνδεσιμότητας με το τηλεχειριστήριο
5) Προσθήκη αυτόματης εναλλαγής frame-rate