- Reaction score
- 6.483
Εάν έχεις μυωπία βοηθά ή είναι κοντράστατο μόνο το θέμα;
Παιχνιδιαρικη εκμαιευτικη οδό διάλεξα;
Παιχνιδιαρικη εκμαιευτικη οδό διάλεξα;
σιγουρα στην εικονα ειναι χειροτερες
Εμένα το ύφασμα πού έχω δεν κόβει τίποταΤο ρολ οφ παραξεκιναει χαμηλά....αναλογως μπορεί και όλο την απόκριση των τουίτερς.
Καλά ναι η προηγούμενη λες και ηταν κανονική οθόνη τα φοβόμουνα τα πολύ διάφανα ύφασμα μην δεν έχουν παντσ - συμπαγή εικόνα, αλλά με την κατάλληλη περιποίηση από πίσω δεν έχει καθόλου θέμα, είναι τούμπανο!Ναι θυμάμαι ότι η προηγούμενη έκοβε ομως... Η ιδέα της ηχοπερατη όλο με βρίσκει ποιο ζεστό πάντως..
Μια που έβαλες πως ακουγεται βάλε και πως δείχνει.Εμένα το ύφασμα πού έχω δεν κόβει τίποτα View attachment 118837
Με οθόνη και χωρίς, κόκκινο με οθόνη
https://www.avsite.gr/forum/threads/Πατέντες-και-πυρηνική-υδραυλική.109202/page-20#post-2399149Ελπιζω να μην ειναι καταχρηση του θεματος , αλλα αφου μιλαμε για υψη και καναπεδες..
Αν καποιος θελει να βλεπει με παρεα , 4 ατομα πχ , δυο ζευγαρια ξερω γω, αλλα δεν θελει οι δυο να βλεπουν κεντρο και οι αλλοι να ψιλοζοριζονται , η μονη λυση ειναι δυο τρεις θεσεις μπροστα , δυο πισω.Λογικο μεχρι εδω.
Το εχει κανει κανεις σπιτι του ? Εχει παρει καρεκλες με αυξομειωμενο υψος ? Εχει παρει ψηλες καρεκλες-κοντες πολυθρονες ? Εχει ψηλο καναπε και προσθεσε και δυο καρεκλες ? Το σκεφτηκε αλλα μετα σκεφτηκε την συζυγο, το τραπεζι του σαλονιου και τον ελουσε κρυος ιδρωτας ?
Και σε dedicated χωρο ειναι θεμα, εκτος αν ξαναπαμε πισω στο παρελθον με την οθονη στο..1.5 μετρο υψος
Το μόνο πρόβλημα της ηχοπερατής, είναι η απόσταση ακρόασης και οι διαστάσεις του δωματίου.Ναι θυμάμαι ότι η προηγούμενη έκοβε ομως... Η ιδέα της ηχοπερατη όλο με βρίσκει ποιο ζεστό πάντως..
Ναι σίγουρα καλά έκανες, πάντα προσπαθούμε μειώσουμε τυχόν προβλήματα στο ελάχιστοΗ δικιά μου ξεκινά από τους 80. Όμως λόγω του ότι τα ηχεία μου έχουν την κόρνα στους 90 περίπου πόντους, έψαξα ψιλό καναπέ. Είναι μία λύση και αυτή.
Ο @PPG έχει καναπέ σε ξύλινο βάθρο για τους πίσω.Το εχει κανει κανεις σπιτι του ?
Εγώ έχω dedicated και εχω δεύτερη σειρά, δεν είναι καθόλου πρόβλημα, και η θέαση στην πίσω σειρά σε καθηλώνει.... λες και είσαι σινεμά
Ευχαριστω για το λινκ.
Πλακα πλακα , οταν το βλεπεις δεν ειναι ασχημο.Αν εισαι σε σαλονι βαζεις ανασηκωμενο τον τριθεσιο πισω, τον διθεσιο μπροστα και το τραπεζακι παραδιπλα με 4 πουφ , χιπικο στυλ , αν καποιος επιμενει για...συζητηση και καφε