- Reaction score
- 6.483
Μας τρολαρεις; μηπως εννοεις 1/10 και σου εφυγε το μηδενικο;
Το είδα και λόγο του θέματος της υιοθεσίας που θίγει είναι πολύ αξιόλογο οντως. Είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και οι ερμηνείες είναι πολύ καλες. Θα σας πάρουν τα κλάματα σε αρκετές στιγμες ειδικά αν είστε γονεις 8/10Μας τρολαρεις; μηπως εννοεις 1/10 και σου εφυγε το μηδενικο;
υποτιτλους δεν βρίσκω...Το είδα και λόγο του θέματος της υιοθεσίας που θίγει είναι πολύ αξιόλογο οντως. Είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και οι ερμηνείες είναι πολύ καλες. Θα σας πάρουν τα κλάματα σε αρκετές στιγμες ειδικά αν είστε γονεις 8/10
Τέλειο με εξαιρετικές ερμηνείες... 9,7/10
My England is very best!!!!!!!!!!υποτιτλους δεν βρίσκω...
[DOUBLEPOST=1551346571][/DOUBLEPOST]
Τέλειο με εξαιρετικές ερμηνείες... 9,7/10
slow the veryoilMy England is very best!!!!!!!!!!
Το είδα με τους Aγγλικους.
The Umbrella Academy 6/10
Μια δυσλειτουργική οικογένεια υπερηρώων. Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικ.
Σειρά που βλέπεται ευχάριστα μεν, αλλά συνέχεια ένιωθα ότι κάτι της λείπει. Βέβαια μου κράτησε το ενδιαφέρον πολύ περισσότερο από σχεδόν όλες τις σειρές/ταινίες-γενόσημα τής Marvel.
Έχει τις στιγμές του, αλλά αν εννοείς σκηνές δράσης τύπου avengers ίσως απογοητευτείς.ειδα το πρωτο επεισοδιο, πολυ μπλα μπλα και δε μου κανε κατι ετσι πολυ ενδιαφερον, συνεχιζει πιο δυναμικα η αδιαφορα?
Πολύ καλό και το S02!
Να τα δεις. Τόσες σαβούρες βλέπουμε και δεν θα δεις τα καλά;Δεν έχω δει το S02 γιατί δεν μου άρεσε (τρελά) το S01. Να μπω στον κόπο να δω το 02 και μετά το 03 ή να μην μπω; Ιδού η απορία!
Δεν ξέρω ποιο είναι πιο βαρετό από τ΄ άλλο. Σαν να διαβάζεις για καλώδια...Πολύ καλό και το S02!
Τώρα είμαι σε μεγάλο δίλημμα, γράψατε κάποιοι ότι σας άρεσε πολύ το true detective S03.
Δεν έχω δει το S02 γιατί δεν μου άρεσε (τρελά) το S01. Να μπω στον κόπο να δω το 02 και μετά το 03 ή να μην μπω; Ιδού η απορία!