- Reaction score
- 80.229
μόλις μου έστειλε ο προσωπικός μαστροτζεπέτο μου...
Θα χουμε δουλειά το ΣΚ
Αυτα ειναι!!!!!!!!!!
Ένα βλέπωView attachment 121103 για πείτε γνώμες...ποιο από τα 2 υφάσματα για πίσω από το πανί....η δεν παίζει ρόλο;
2 είναι βρε γκαβάδ...Ένα βλέπω
Πού θα μπει ακριβώς ? Άλλο δεν έχεις πιο λεπτό? Αλλιώς βάλε καλσόν μαύρα από τι γυναίκα, απλωσετα να Μην φαίνεται τίποτα άσπρο
Γκαύλ@ είναι και τα 2,ποιά μιλφάρα στα έδωσε και απο πού;View attachment 121103 για πείτε γνώμες...ποιο από τα 2 υφάσματα για πίσω από το πανί....η δεν παίζει ρόλο;
ναι....δεν ειχα με τι άλλο να μλκστω σήμερα...και γάζωνα πεντάλφεςΑυτή την πεντάλφα με τις τρύπες εσύ την έκανες;
Ε σατανά;
άσε....είδα και έπαθα μέχρι να τα πάρωΓκαύλ@ είναι και τα 2,ποιά μιλφάρα στα έδωσε και απο πού;
Ρε τρελέ δεν κάνουν αυτά τα υφάσματα, προσπάθησε να βαρείς ύφασμα μαύρο σαν της μπαφλας των ηχείων, αλλιώς πάρε μαύρο βελούδο μια φορά θα τα δώσεις.......Θες να με κάνεις να έρθω πάνω στο σενιαρο έτσι?2 είναι βρε γκαβάδ...
τόσο δείγμα έδωσαν οι γύφτοι...τι να κάνω
Υ.Γ.Θα κάνω μια στρώση πίσω από το λευκό....θα στουμπώσω και την υπόλοιπη περιοχή από μέσα φυσικά με ρικοφον κλπ κλπ
αλλά έλεγα να μην το ρισκάρω και να βάλω καλού κακού και ένα μαύρο ύφασμα μην έχουμε καμιά απώλεια με το φως του προβολέα
Γκαύλ@ είναι και τα 2,ποιά μιλφάρα στα έδωσε και απο πού;
Ρε τρελέ δεν κάνουν αυτά τα υφάσματα, προσπάθησε να βαρείς ύφασμα μαύρο σαν της μπαφλας των ηχείων, αλλιώς πάρε μαύρο βελούδο μια φορά θα τα δώσεις.......Θες να με κάνεις να έρθω πάνω στο σενιαρο έτσι?
Τα ρετάλια πού σού δώσανε κράτησετα να μαζεύεις τα τσισακια από το αποτέλεσμα αποδώσεις της ηχοπερατης
[DOUBLEPOST=1552661991][/DOUBLEPOST]
View attachment 121109
Του έκανε κεφαλοκλειδωμα Στάθη
σήκωσε το μωρή κότα να σου κάνω τσαμπουκά!Ρε τρελέ δεν κάνουν αυτά τα υφάσματα, προσπάθησε να βαρείς ύφασμα μαύρο σαν της μπαφλας των ηχείων, αλλιώς πάρε μαύρο βελούδο μια φορά θα τα δώσεις.......Θες να με κάνεις να έρθω πάνω στο σενιαρο έτσι?
Τα ρετάλια πού σού δώσανε κράτησετα να μαζεύεις τα τσισακια από το αποτέλεσμα αποδώσεις της ηχοπερατης
[DOUBLEPOST=1552661991][/DOUBLEPOST]
View attachment 121109
Του έκανε κεφαλοκλειδωμα Στάθη
Το πιο σκούροView attachment 121103 για πείτε γνώμες...ποιο από τα 2 υφάσματα για πίσω από το πανί....η δεν παίζει ρόλο;
δεν έχω ιδέαΤο πιο σκούρο
(Vantablack είναι;)
Βλέπει ταινία τώρα που ν'ακούσει.σήκωσε το μωρή κότα να σου κάνω τσαμπουκά!
Fixedσήκωσε το δάσκαλε, θέλω βοήθεια!!!
Και οι σκισμένες γάτες της περιοχής δώρο.Fixed
Όχι ρε δεν το σηκώνω
Κατάλαβα μέχρι να το τελειώσεις θα με ζαλίσεις
Κάνε μού τα εισιτήρια και θα Στο κάνω dedicated σαλόνι
Στάθη λέω να του κάνω εκτροπή και να τον συνδέσω με ΤόκυοΒλέπει ταινία τώρα που ν'ακούσει.
θα τού κάνω την κρυσταλλιερα μια ωραία μπασοπαγιδαΚαι οι σκισμένες γάτες της περιοχής δώρο.